Arkadaşlar dediğimi yapmalıyız. Akmenos, bıçaklarını Cross1 e fırlat. Eğer ölmezse, Darthu insiyatifini benden sonraya bırakırsın. Ben kalan canını alırım, cross1'in. Böylece, Darthu sende, yana adım atıp Cross3'e charge edebilirsin. +2 Attack alırsın.
Ok......
Biz üçümüz askerlerden önceyiz, magistrate ve winter onlardan önce oynayamaz. Darthu , hem benden hem akmenos dan fazla vuruyorsun. Charge ile daha çok şansın olur. İnsiyatifini bırak bana ok. O adamı hallederiz.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Ya nasıl böyle bişey olur yaff bu kadar düşük zar atçağımı hiç ama hiç tahmin etmezdim.Neyse ben gene Cleave kullanıcam cross3 cross4 e vurcam.Artık vuramazsam öleyim oyunda ya daha iyi valla 10 atack bonusla vuramıyorum.
Eğer biz Onu öldüremezsek, yaparsın ama zaman çok önemli. Ondan biz öldürelim diyorum. Senin Maul'un çok güçlü. Eğer Akmenos'da ben de indiremezsek, sen indirirsin. Yoksa yine geri gitcek.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Quarion wrote:Ben bu durumda hiç bir yere hareket etmeden second wind yapabilirim değilmi?
Sen ölmeden şu second windi yapabilecek misin merak ediyorum :schemes: Hep yapacam yapacam diyorsun ama yapmıyorsun; seni ilahlar koruyor herhâlde vızır vızır oklar geçiyor sağından solundan ama kaptırmışsın kendini savaşa umurunda değil miş gibi cleaveler filan! Oldukça hero-ic ama ölcen bu gidişle Yapabilirsin secon windi istediğin gibi yeter ki iste.
Quarion wrote:Tamam ben bişey yazmıyorum sen yaparsın
Olmaz herkes yazsın hareketini, elimde yazılı belge olsun.
Mark wrote:Hope
Magistrate, tek başına 3 kişiyi geriye doğru sürüyordu.
Tiefling ırkdaşının elindeki bıçakları gördü.
"Akmenos. " Yavaşça tüymeye çalışan okçuyu gösterdi.
Mark what is it? Herhangi bir standart, move or minor action yapmıyorsun anladığım kadarıyla; merak ettim neden?