Serüvenciler3,5 ... OYUN

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Liero üzülmüş bir şekilde "Ben seni kurtarmaya çalıştım dostum Hugo. Napalım hayatın burada sona erecek." dedi.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ahırda:

Hugo dizlerinin üstünde yalvarır: "Durun beni öldürmeyin size her şeyi anlatacağım!" der.

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Tend'rin ahırın çıkışına bakar. Vakit daralıyordu. Hançerini adamın boğazına gömdü.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Liero biraz sinirle "Ne gerek vardı şimdi buna! Az da olsa bilgi alma şansımız vardı, onu da kaybettik." dedi. "Festivalin kapanışında da bizi asarlar artık."
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ahırda: (Edmond, Tendrin ve Liero)
Edmond ahırın açık kapısından içeri girer ve tam o anda Tendrin’in, yerdeki yaralı bir adamın boğazını kestiğini görür. Oluk gibi kanlar fışkırır ve adam ölür.

Handa: (Aegron)
Aegron Oswaldo’nun odasındaydı.
? Alt katta, yani ana salonda bir şeyler oluyorsa da bilmenize imkan yok.

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Keşiş dostlarına baktı:

"Beyler fazla içmişsiniz galiba! Zevk için adam öldürülmez! Tanrım sizi affetmeyecek, ben de öyle! Daha dün zevk için bir köleyi öldürmelerine karşıydık hani! Bugün ne oldu! "

Sinirlenmişti.Artık onlara güvenemezdi.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Liero "Ben hala karşıyım. Herif tam da konuşacakken Tendrin birden boğazını kesti" diyerek yan yan çocuğa baktı.
"Tanrının affetmesini diğer tarafa gidince düşünürüz. şimdi bu cesetle ne yapacağız." dedi keşişe.
"Bu arada sen niye geldin ahıra?"
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

"şu yerde yatanla aynı kaderi paylaşmamak için geldim."

Ardından cesede baktı.

"Her ölümün ardından bir doğum vardır, bazense başka ölümleri engellemektir için bir ölüm.Tanrım seni kutsasın."

Diğerlerine baktı.

"Yerlere saman atacağız.Cesedi ise kimsenin göremeyeceği bir yere taşıyalım."
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

" Zevk için yapmadım. Beni tanıdı. " Yüzü kızardı, keşiş ve liero'ya bakarken.
Hançerini adamın üzerine sildi. Eli yakalanma korkusuyla titrerken, zihni nasıl bir öykü oluşturacağını düşünüyordu. Adamın üzerindeki silahını eline tutuşturuyorum.
" Ben herşeyi hallederim. " Adamın kanlarını değerli tuniğine gelmemesine dikkat ederek, basit yolculuk kıyafetine sürmeye başladı.
" Sen hemen git. Ve adam bana saldırdı. Kendimi korudum. Unutmayın. "
Yalvarırcasına onlara baktı.
" Psişik olmak nasıl birşey bilemezsiniz. Öz annem bana neler yaptı, bilmiyorsunuz. "
Kendini tuttu.
" O meva ağacının meyvesini yoketmeliyim. Kimse psişik olduğumu öğrenmemeli. "
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Handa:

Aegron, Esmeralda aşağıya indiğinden beri 3-4 dakika geçti, görünürde kimse yok.

(Acaba kadın gelen askerleri yukarı getirecek mi gerçekten de? Eric de kaçtığına göre!..)

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Elf Savaşcı sıkkınlıkla odanın içinde etrafa bakındı oalnlara anlam veremiyordu ve zamanın baya geçtiğini farketti.

Kapıdan aşağıya doğru bakıyorum. Aşağaya doğru: '' Orda biri varmı?'' diye sesleniyorum.

Eğer biri yoksa yada cevap gelmiyorsa kontrol etmek için aşağıya iniyorum.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron wrote:Elf Savaşcı sıkkınlıkla odanın içinde etrafa bakındı oalnlara anlam veremiyordu ve zamanın baya geçtiğini farketti.
Kapıdan aşağıya doğru bakıyorum. Aşağaya doğru: '' Orda biri varmı?'' diye sesleniyorum.
Eğer biri yoksa yada cevap gelmiyorsa kontrol etmek için aşağıya iniyorum.
Aegron için spoiler:

Code: Select all

Aşağıda bir sürü insan var, içki salonu ne de olsa. Esmeralda'yı görüyorsun. Yanında bir büyücü memur tipli adam ve iki de asker var. Bu sırada yanlarına telaşla bir tip geldi. Konuşmalardan bunun seyis (ahırın sahibi) olduğunu anlıyorsun. Adam askerlere ve Esmeraldaya ahıra gelmeleri gerektiğini, hancıyı öldüren Hugo'ymuş gibilerinden bir şeyler anlatır. Esmeralda, büyücü ve askerler seyisi takip ederek handan aceleyle çıkarlar.
.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Aegron Esmeralda nın neden gelemdiğini nalamıştı. Onları gizlice izledi ve;

Onları uzaktan takip ediyorum. Eğer beni herhangi bir şekilde farkederlerse sanki oraya geliyormuşum gibi davranıp Esmeraldanın yanına gidip neler olduğunu sorucam sakince

Code: Select all

Dm ye Not:

Hala çok sağlıklıyım :D
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ahırda: (Edmond, Liero, Tendrin)

Edmond ahırın hafifçe aralık ana kapısından baktığında, Hanın köşesini dönen ve size doğru gelen Esmeralda, büyücü tipli bir adam ve 2 asker görüyorsun. (bu askerler senin çatışmaya girdiklerin!)

Eğer Edmond diğerlerine seslenip gelenler olduğunu söylerse:

Dikkat:
grubun ahırın kapısına varmasına yaklaşık 20 saniye var! Ã?ncesinde 3 raundluk hareketlerinizi sırayla yazın.

Notlar:
-Ahırın arka kapısına koşmak 1 raund sürer, kapı kilitli, kırma Str check DC:15
-Arka tarafta 2 de pencere var tırmanıp dışarı atlanabilir Tırmanma Climb DC:10
-Ayrıca ahırda asma kat ve saman yığınları var içine saklanana Hide:+15 verir ama ısrarlı bir arama sonucunda doğaldır ki sonunda bulunursunuz.

Edmond eğer diğerlerine bir şey söylememeye karar verirsen sadece sen yap hareketini.

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

"Beyler çabuk kaçın! şehrin herhâlde bütün askerleri buraya geliyor, yerde kan lekeleri var üstelik, 20 saniyede burada olurlar! 19 saniye.."

Hemen arkadaki pencerelerden birisine koşup tırmanıp kaçmaya çalıştı.

-Freddie Mercury
Post Reply