Yüksek Büyücülük Kulesi (RPG) / Sınava Gir

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Black_Rider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Black_Rider »

Gucu herseyden cok istiyorum ama sen kimsin ve bana neden gucu teklif ediyorsun bu dunyada bircok insan gucu arzuluyor...Sadece soyle bana neden ben neden...
Herkes aya benzer.Karanlık bir tarafı vardır ve bunu hiç kimseye göstermez... Enter the Ghost Lake The waters whisper of something brooding no way out of here) Son of Dark --------------- Isim:Denikron Githalas Irk:Human Sinif:Wi
Eldarin

Post by Eldarin »

"CEVABI ÇOK BASİT DOSTUM.
SEN DÃ?NYANIN EN GÃ?Ã?LÃ? BÃ?YÃ?CÃ?SÃ? OLMAK İSTİYORSUN.AÃ?IK OLMAK GEREKİRSE GÃ?CÃ? ARZULAYANLARA HEP Ã?NEMLİ KİşİLER OLARAK BAKMIşIMDIR...
VE SEN TAM ARADIğIM KİşİSİN.
AMA SIKILMAYA BAşLYORUM.BEN SANA GÃ?Ã? VAADEDİYORUM AMA SEN BENİ SORGUYA Ã?EKİYORSUN.şİMDİ BİR AN Ã?NCE BANA KARşILIğINDA VERECEğİN şEYİ SÃ?YLE.

AH YOKSA BEN Mİ SEÃ?ECEKTİM.BÃ?YLE SÃ?YLEMİşTİN EN SON SANIRIM.YANLIş MI HATIRLIYORUM???"
Black_Rider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Black_Rider »

Denikron dusunmeye basladi guc icin ne verebilirim ne..Adaminda bildigi gibi kendisinin cok birsey verecegi yoktu...`sana sadace hizmetimi verebilirim...denikron cevabini vermisti ve merakla karsisindaki adamin ne diyecegini bekledi
Herkes aya benzer.Karanlık bir tarafı vardır ve bunu hiç kimseye göstermez... Enter the Ghost Lake The waters whisper of something brooding no way out of here) Son of Dark --------------- Isim:Denikron Githalas Irk:Human Sinif:Wi
Eldarin

Post by Eldarin »

"HİZMETİN Mİ ???
AH EVET ÇOK İYİ BİR TERCİH.HATTA EN İYİSİ DİYEBİLİRİM...

O ZAMAN BANA HİZMETİNİ SUN BLACK!!!

HİZMETİNİ SUNDUğUNU KANITLADIğIN AN GÃ?Ã? SENİNDİR...

AMA YİNE DE BU KONUDA SÖZ VERMEK HATA OLUR..."

cin yine iğrenç kahkahalarından birini attı.
Denikron un etrafında gölgelerden de kara sis bulutu belirdi onu çepeçevre sardı...

Black etrafında yayılan sisin onu yutmasına izin verircesine iki büklüm oldu,gözlerini kapattı...

tekrar açtığında sisler ortadan kaybolmuştu.hiç bilmediği apayrı bir yerdeydi...
kar fırtınasının ortasında!!!
ve tek başına...ilerde duran ufak kulübe gözüne çarpmıştı.o an ruhuna bir fısıltının seslendiğini duydu.
"BANA KENDİNİ KANITLA..."
Black_Rider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Black_Rider »

Denikron gozunu actiginda kar firtinasinin icindeydi,gozune bir kulebenin isigini carpti,Denikron zar zor onunu gorebiliyordu asasini yolunu acmasi icin kullaniyordu...Kulubeye yurumeye basladi baska sansi yoktu burda olebilirdi...Icindeki bir ses kotu birseyler olacagini soyluyordu,karanlik birseyler donuyordu ama denikron bunu goremiyordu.Denikron bu dusunceleri dusunurken kulubeye varmisti donmayada cok yakindi..Kapinin kolunu cevirdi ve kapi acildi...
Eldarin

Post by Eldarin »

kapı gıcırdayarak ve sinirbozucu bir tını bırakarak açıldı Denikron un önünde.içerisi oldukça sadeydi.bir masa bir sandalye ufak bir şömine ve raflar.
ileride bir adam kürklerine sarınmış elindeki butu yiyordu,gözü hemen Denikron a kaydı.
''bir yabancı! sende kimsin.dost mu düşman mı?'' elindeki et parçasını masaya bıraktı.yüzünde bilge bir ifade vardı,kızıl sakalını okşadı tüm sakinliğiyle masadan kalktı.
''yolunu kaybetmiş bir gezgin olmalısın.''

ikinci soru Denikron un zihninde yankılandı.

Paylaşmak mı Sahiplenmek mi?

adamın yağlı elleri sakalında gezerken Denikron u huşu verici silueti odada yanan ufak mum ışığının yaydığı parlaklığı emiyor gibiydi.
adam huzursuzanmış gibiydi kulübesine dalan bu yolcudan pekte memnun değil gibiydi.
ama bunu belli etmedi...
Black_Rider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Black_Rider »

Denikron cok yorulmustu bir soluk nefes aldiktan sonra adama nerde oldugumu soyliyebilirmisin burasinin neresi oldugundan hicbir fikrim yok...Denikronun yorgunluktan gozleri kayiyordu izin verirmisiniz oturmama...
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

Ereshin içeriye sessizce girdi, ve yavaşca yukarı çıkmaya başladı... abisinin Erethan'ın odasına doğru .......... odaya ulaştı ve kapıyı asasıyla çalarak içeri girdi.......... "merhaba ağabey!!!"
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
Eldarin

Post by Eldarin »

"ah buyur tabi yabancı kişi."
hemen bir sandalye uzattı ve Denikron un oturmasını sağladı.ardından arkasını döndü bir bardak getirdi.yanına bir şarap şişesi koydu.
"soğuktan geldin dostum.buyur bi bardak şarap içini ısıtır." kızıl sakallı adam kırmızı burnunu çekti.şişman suratına hafif bir tebessüm yerleşti.
"ee anlat bakalım dostum.adın nedir?nereden geliyorsun?neye hizmet buradasın?açıkçası buralara pek yabancılar uğramaz."
kendisi de bi sandalye çekti.Denikron un şuh simasını incelemeye koyuldu.
Black_Rider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Black_Rider »

Denikron yavasca sandalyaye oturdu.Kizil sakalli adama tesekkurunu sundu.Karsisindaki adam adini sormustu Adim Denikron ama yasadigim herkes gercek adimi bilmez Black_Rider derler...Geldigim yer yuksek buyuculuk kulesi.Kizil sakalli adam neye hizmet icin burdasin diyince?Denikronun aklinda bir ses belirdi O ZAMAN BANA HİZMETİNİ SUN BLACK!!! Denikron cavabi netti Buyuye hizmet icin ve Guce
Eldarin

Post by Eldarin »

"büyüye ve güce demekki.ilginç.aslında ilgi alanımın seninkilerle çakışması oldukça hoş.biliyor musun ben de sanatın bir kullanıcısıyım.onun bir müridi."
Denikron karşısındaki adamın da bir büyücü olmasınaşaşırmıştı.
"adım Rion.Rion ironforest."ardından ayağa kalktı rion ve arkasını döndü.ilerideki küçük dolaba doğru yöneldi.

tam o anda denikron un kalbi hızlı hızlı atmaya başlamıştı.
"EVET .DUYDUN EVLAT .O DA BİR BÃ?YÃ?CÃ?YMÃ?ş.SENDEN DAHA GÃ?Ã?LÃ? BUNU SEZEBİLİYORUM.
HADİ!ONU Ã?LDÃ?RMEYİ DENE!ONUN GÃ?CÃ?NE KAVUşACAKSIN BMYLECE.
DAHA GÃ?Ã?LÃ? OLACAKSIN."

denikron hızlı hızlı atan kalbine götürdü ellerini.kendine zor hakim oluyordu sanki.

"HADİ..."dedi bir ses ruhunun derinliklerinden."ARKASINI DÃ?NMÃ?şKEN SAPLA HANÃ?ERİNİ ONA!"

rion dolabı karıştırıyordu."ah.salak kafa.nerde şu kağıt parçası..."

Denikron karar anının gelip çattığını anlamıştı.hızlıca nefes alıp veriyordu ve ......
Black_Rider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Black_Rider »

Denikron kendini tutamiyordu denikronun eli hancere kaydi ve cikardi adami dikkatlice izliyordu buyucu birseyler ariyordu denikron bunu merak etti ve hanceri yerine koydu...Kendi kendine izleyip gorelim bakalim bu buyucu bana ne gostercek belki onemli birseyler gosterir...
Eldarin

Post by Eldarin »

Denikron hançeri iç ceplerinden birine aldığı yere geri yerleştirdi beklemeye karar verdi.

"ah işte burda!neredeyse kaybettiğimi sanmıştım."Rion bir scroll çıkarmıştı.
"evet dostum.black...bak işte bu scroll benim şimdiye kadar gördüğüm en güçlü scrollardan birisi.''

Denikron scroll a baktı.scroll un üzerinde anlayamayacağı kadar uzun ve müthiş ezber yeteneği isteyen ve farklı büyü okullarını bir arada bulunduran bir scroll du.
ve evet müthiş güçlü gözüküyordu.
Denikron scroll u okuyamayacağını hissediyordu ama içinden bir ses ona scroll konusunda dürtüklüyordu.
Rion black in bakışlarından bir anlığına şüphelendi.scrollu katladı arkasını döndü.
"ah..herneyse bu scrollu yerine koymak en iyisi herhalde.
ne de olsa gereksiz bir papirüs parçası."

Denikron şaşırmıştı.aslında yüzünde hırsın o kötü izlenimi var da denilebilirdi......
Black_Rider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Black_Rider »

Denikron scrollun gucunu hissetmisti onu elde etmek istiyordu.Rion scrollu alip aldigi yere koymaya calisiyordu.Denikron Riona Buyucu o scrolla bir goz gezdirmek isterdim lutfen bana onu verebilirmisiniz...Denikronun gozunun ici parliyordu ne olursa olsun o benim olacak
Dunyada gelip gecmis en iyi buyucu olacam evet bunu yapacam
Eldarin

Post by Eldarin »

Rion aniden arkasını döndü.
"ah hayır dostum bunu yapabileceğimden amin değilim."
Denikron bir ses işitti.
"ONU ELDE ET BLACK...SANA YARDIM EDECEğİM EMİN OL!"
rion kuşkulu gözlerle black i izlerken;
"Hadi black bana büyünden bahset biraz.mesela kendini büyücülükte hangi konumda görüyorsun...''
Locked