İZMİR TAYFASI

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Cryptwind
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Cryptwind »

son sayfada hata var okunmuo...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

son sayfada sorun yok, istersen bi kaç kere dene, iyi eğlenceler...

hatırlatma ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Arkadaşlar bu perşembe yani 2 şubatta İzmir Tayfası olarak bir buluşma düzenlemek istiyoruz. Eğer sizin içinde uygun olursa perşembe günü saat 14:00 te Karşıyaka İskele nin önünde olacağız. Katılacak arkadaşlar özelden ya da buradan belirtebilirler.

Herkesi İzmir Tayfasıyla buluşmaya ve sınırsız geyiğe davet ediyoruz.

Efsane kullanıcı returnable Fallen dan selamlar.
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Eh bende geliyorum, Chosen da bugün Eskişehirden dönüyormuş o da gelecekmiş buluşmaya. Buradan belirteyim.

Perşembe öğlen saat 2 de...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Eğer bir aksilik çıkmazsa ben de gelmek istiyorum. Ee bu kadar mı katılımcı sayımız?
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

KSK da mı olacaksınız yoksa orada buluşup başka yere mi gideceksiniz?

Ona göre gelirsem bir taşıt seçicem de... :)
Thundorius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Thundorius »

Yaş sınırı yok demi.Ben 16 yaşındayım ve durumum ignus gibi.pc dekiRpg oyunların fantastik dünya ile tanışıklığımız var ama daha player's hand book u filan okumadım.Gelip izlesek.Bu arada proflardan taktikler kaparız ??? :D
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Evet arkadaşlar, ben de buzyeli vadisinden koptum geliyorum sonunda, kutsal topraklarda ulu kişilerle buluşmayı özlemiştim zati...
erdinçle ve hakanla konuştuk buluşalım diye ama ne yapacağımızı hiç konuşmadık, oturur bi cafede takılırz, yaş sınırı olan bi yere gitmeyiz heralde, ksk yada konak tercihim yok benim, denizi özledim ama deniz olan bir yer olsun yeter :D

sabırsızlık ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Thundorius wrote:Yaş sınırı yok demi.Ben 16 yaşındayım ve durumum ignus gibi.pc dekiRpg oyunların fantastik dünya ile tanışıklığımız var ama daha player's hand book u filan okumadım.Gelip izlesek.Bu arada proflardan taktikler kaparız ??? :D
Evet bizde taktik konuşucaz zaten ben liste çıkartıyorum :

"beyler şimdi size efektif bir biçimde ork kesmenin taktiğini anlatacağım, öncelikle güçlü bir spellcaster bulunur sonra da...." ;)

şaka bir yana sürekli frp geyiği dönmez inşallah...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

valla frp geyiği bazen o kadar çok azalıyorki anlatamam, benim en son katıldığım izmir tayfası buluşmasında tam tamına yarım saat tuvalet muhabbeti olmuştu, kahkahalar ksk sahil şeridini inletmişti..

ayrıca izmir tayfası kurucularından eski kullanıcılarımızdan spawn ve green eye of devil (çağdaş ve gencay) da buluşmaya gelcekler sanırım...

bilgi ve saygılarımla...
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

Evet gelcem. Hatta Gelcez :D
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
Thundorius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Thundorius »

Taktik derken oyunu öğremeye başlarız manasında tabi acemilerin gelmesini istemiyorsanız o ayrı mesele :cry:
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Thundorius wrote:Taktik derken oyunu öğremeye başlarız manasında tabi acemilerin gelmesini istemiyorsanız o ayrı mesele :cry:
oyun olmayacak ki, taktik öğrenesin :wink: herkese açık buluşma herkes gelebilir tabiki..

açıklama ve saygılarımla...
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

OY OY OY OY erdinç gelio sıpa gelio gencay gelio frp world buluo efe gelmıo olmaz tabe... buyuk ustalarda gelıoms bızde her ne kadar 3 senelk olsakta onnarın yanında acemı kalırız ama bende geliom bekleın benı :) bu sırada KKARANLIğIN KUşATMASI ni bulamıorm hatta olan şafaga geciti de getirsin o kdr para vermekten kurtulaym :) direk drow kızına atladk ama olsn artık na'apalm :)
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Anodhen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anodhen »

abi siteye takılmıyozda cep tel var yani bi msj falan atsaydınız keşke
Ölüm uykusu bizi düşlerin gerçek olduğu yere götürdüğüne göre bu fani bedenlere girdiğimizde gerçeklere ara veriyor olmalıyız...
Post Reply