site içi savaş

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

sen noob her kimsen seninle bir ilgim ve derdim yok. bu oren dautry ile benim aramda.

o yüzden sana sorulmadıkça bu işe karışma.

takip ettiğin tanrı bu diyarda daha önce çıkan bir savaşın ve kaosun hüküm sürdüğü uzun yılların sebebidir.

bence bu diyarın tarihini daha iyi araştırsan ve ona göre yolunu seçsen daha iyi olur.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Evet bunu NOOB a ben de teklif ettim...
NOOb benim kim olduğumu biliyor...

Sen de biliyorsun AZALİN, ben senin gibi maskeler arkasına saklanmam..
endişelendiğin şeyin ne olduğunu ikimizde çok iyi biliyoruz...

Maskeni düşürmemi istemiyorsan bana bulaşma...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Palisdan karargah olduğunu öğrendiği yere doğru gider. İçeride Onkasaba savunmasının komutanı fingolfin'le görüşecektir. İçeri girer: "Selam olsun Onkasaba kumandanı fingolfin, Lord Quel-Shin'in selamını getirdim sana. Lonca iyi niyetini göstermek niyetinde, yaklaşan savaşta Onkasaba sivil halk için, özellikle çocuklar için hiç de yaşanılası bir mekan olmayacak. Kuşatan ordular ufak gözükmüyor, içerdekiler de cesurca savaşmayı düşünüyor. Lonca Onkasaba'nın içindeki çocukları bize ait olan güvenilir mekanlara götürüp orda saklamayı öneriyor. Böylece savaştan çocuklarımızı koruma şansına kavuşabileceğiz. Savaş kötü bir şey ama olacaksa gelecek nesilimizin bundan etkilenmemesi için çabalamalıyız."
Taşlar unutana dek...
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Bir ara Raistlin ile kouşan Dragonfly içeri giren kişiyi tanır.
Merhaba Palisdan der arkasını yeni dönmekte olan bir genç, teklifiniz için uygun olan yeri öğrenebilirmiyim diye sözlerine devam eder...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Fingolfin içeri giren yarım-elfi nazikçe selamlayıp odasına davet eder. 'Lord Quel-Shin'in teklifine minnettarım. Kendisine teşekkürlerimi iletin. Lakin On-Kasaba sivillerinin iki hafta içinde Luskan'a varmalarını sağlamış olacağız. Luskan Lorduyla görüşmelerim sonucu böyle bir ortak karara vardık. Lord Quel-Shin'e saygılarımı iletirsiniz.'
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

(RP DIşI: Luskan Lordunu kim oynuyor bu arada???)
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

(NPC olarak düşündüm. On Kasaba'ya en yakın şehir ve ciddi ticaret bağlantıları var. Luskan Lordu On Kasaba'ya savaşta yardım etmese bile, sivilleri barındırmayı kabul eder diye mantık yürüttüm. Umarım yanlış bir şey yapmamışımdır. Bu tarz şeylerin danışlacağı bir merci var mı?)
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

RP DIşI: bu tür yönetici tarzı şeyleri, gerek 10 towns yöneticisi, gerek başka bir sey bunları dragonfire ya da ben oynatıyor olacağım ama zaten diyarın yeni bir haritası olacak muhtemelen içinde 10 kasaba da bulunacak..
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

RP DIşI: Luskan Lordlar tarafından değil büyücüler tarafından yönetilen bir şehirdir, Büyünün Sahipkulesi'nin dört ayrı cephesinde bulunan dört ayrı büyücü bir meclis oluşturur bunların başında da tüm şehrin başbüyücüsü vardır onların artında hiyerarşi Sahipkulesi'nin rütbelerine göre düzenlenir

ayrıca bu tarz şeyleri BUzyeli VAdisi ve Kuzey Diyarı hakkında epey bilgisi olan birisine özel mesajla sorabilirsiniz ;)
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Merhaba Dragonfly, sizi görmek güzel. Umarım keyfiniz yerindedir. Sivilleri saklamak için loncanın güvenli gizli bölgelerini kullanmayı düşünüyoruz. Bunların yerinin bilinmemesinin gizliliği açısından çok katkı sağlaması dışında emin olun ki On Kasaba'daki herhangi bir yerden daha iyi korunuyordur, özellikle de savaş zamanlarında. Ormana sivilleri getirip savaşı oraya taşımayı ormanın risk altına girmesini istemiyorum, eminim siz de istemiyorsunuzdur. Hatta bir ara Doğanın Tapınağı'nda sizle bu konuyu konuşmak isteyebilirim, loncanın ormanların güvenliğinin sağlanması konusunda yardımı olabilir.
Kumandan fingolfin, sivilleri düşünmeniz ve onların güvenliği için önlem almış olmanız beni sevindirdi ve Lord Quel-Shin'e teşekkürlerinizi ve saygılarınızı ileteceğimden emin olabilirsiniz ki kendisi de bunu memnuniyetle karşılayacaktır. Ancak savaş On Kasaba'da başladıktan sonra komşunuz Luskan'ın güvenilir bir bölge olacağına dair tam bir güven duyamıyorum. Luskan'ın iç politik tartışmalarında On Kasaba sivillerinin bir piyon ve çıkar amacı olarak kullanılabilecek olmasının yanı sıra öyle olmadığını farzetsek bile yeterince güvenilir değil. On Kasaba'nın çevresi ordularla sarılıyken Luskan'ın bunlardan nasiplenmeyeceğini düşünmek çok iyimser bir tahmin olur. Ve ayrıca Luskan'a giden yol sırasında sivillerin saldırıya uğramayacağını, öldürülmeyeceği veya rehin-esir alınmayacağını düşünmemiz için elimizde çok sebep göremiyorum.
Size sivilleri güvenilir olmayan Luskan bölgesine göndermenizi şahsen tavsiye etmiyorum ancak gönderecek, sivillerin hayatını riske atmayı göze almayı gerektiğine inanacak olursanız güvenli yolculuğu sağlamak için lonca yardımcı olabilir. Gene de bu tercihi sonda değerlendirmeniz gerektiğine inanıyorum, loncanın güvenli bölgeleri savaş sırasında en güvenli bölgeler olacaktır. Size sivillerin bulunduğu yerin bile öğrenilemeyeceğini garanti edebilirim. Yanılsamanın ve Gölgelerin Efendisi, Yalanların Prensi lordumuz bunu sağlayacak.
Taşlar unutana dek...
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

İlginize teşekkür ederim Palisdan. Fakat belirttiğim gibi sivillerin Luskan'da güvende olacağına inanıyorum. Onların oraya güvenle ulaşacağından da emin olabilirsiniz. Ayrıca Lord Oren'in sivilleri hedef alan bir saldırı gerçekleştireceğini sanmıyorum. Sivillerin, özellikle de çocukların!, iyiliğini düşünen Lord Quel-Shin umarım savunmamıza da yardım etmeyi düşünüyordur...
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Düşmanınız olan ölüm, kaos ve savaş tanrısı Lord Oren'in onur prensiplerine bağlılığına olan inancınızı saygıyla karşılıyorum, umarım inancınız boşa çıkmaz çünkü risk altına girecek olan sizin veya bizim değil gelecek nesillerimizin hayatı. Bu nesillerin yok olmasının ne size ne de loncaya yararının olmayacağı kesin.

Savunma konusuna gelince... On Kasaba savunmasında nasıl bir yardım talebinde bulunuyorsunuz On Kasaba Kumandanı fingolfin?
Taşlar unutana dek...
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Lord Oren'in onur prensiplerine bağlı kalıp kalmayacağı hakkında bir fikrim yok. Sadece sivillere saldırmanın ona bir şey kazandırmayacağının bilincinde olduğunu tahin etmekteyim. Sivillerin güven içinde yolculuğuna gelince. Hazırlığı en kötü ihtimale göz önünde bulundurarak yapacağımdan kuşkunuz olmasın. *Fingolfin sandalyesine yaslanıp şarabından bir yudum alır. Bir iki saniye Palisdan'ı süzdükten sonra devam eder.* On Kasaba savunmasına gelince, halkın iyiliğine olacağına inandığım her yardımı kabul etmeye hazırım. Belki de bu konu hakkında Lord Quel ile özel olarak görüşmeliyim...'
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

komutan fingolfin, sizinde bildiğiniz ve anlaşmamıza göre 10 kasabanın korunması yada sevillerin taşınması konusunda hala müttefikiz.

buna göre bana hala istediğiniz an ulaşabilirsiniz. he zaman yanınızdayım.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

peki sivilleri öyle korumasız bir lekilde taşımayacaksınız heralde ama ben oren'e olan güvenimi yitirdim,sivilleri yoldan çevirebilir, yandaşları çok rahatsız edici ve kötü, siviller yoldan çıkarılabilir , ve her biri lord oren'in köleleri haline de getirilebilir, onların karargahından ayrılan biri olarak bunu söylüyorum, sivillerle birlikte savunma gönderilince de savaşıcak güç azalmış olacak , luskandan gelecek olan askerlerle gödermek olurdu.
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Post Reply