DİRENİş (RP)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

"Aa tabi falcon gösteririm size yolu" dedi heyecanlanarak çoktan meydana çıkmış ordanda bir ara sokağa yönelmişti,arkasına baktı ve gruba el salladı " hadi beni izleyin" diye bağırdı Grubun kendisine birazdaha yaklaşmasını bekledikten sonra ,ara sokağın içlerine doğru yürümeye başladı.Demirhaneye birkaç adım kala durdu eliyle demirci dükkanını işaret etti "İşte cüce arkadaşımızın Demirhanesi" dedi arkasındaki gruba bakarak.İçeri girmedi diğerlerinin gelmesini bekledi.
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Kısa bir süre sonra grup, Ruby'nin rehberliğinde demirhaneye vardı. Ã?nce Falcon içeriye girdi, Salamone demir dövmekteydi ve çekiçle demire her vuruşunda demirhane adeta inliyordu. Tüm bu sesler arasında Falcon sesini duyurmak amacındaydı "Kolay gelsin efendi cüce" dedi. Fakat Salamone bunu duymamıştı. Bir kez daha şansını denedi biraz daha yüksek bir sesle "Kolay gelsin Salamone". Fakat yine başarısız olmuştu Falcon. Bunun üzerine seslenmeyi bırakıp cücenin yanına giderek kendisini ona göstermeyi daha uygun bulmuştu. Cüceye yaklaştıkça yüzünü buruşturuyordu Falcon, çünkü ses oldukça fazla çıkıyordu. Rahatsız ediciydi. Yanına geldiğinde cücenin omzundan tuttu. Salamone şimdi Falcon'a bakıyordu. Falcon selam verircesine kafasını salladı ve "Kolay gelsin Salamone, gördüğüm kadarıyla baya işiniz var." dedi..
Only God can Judge me!
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Almira içeri girmektense dışarda beklemeyi yeğledi. Falcon'un içeri girdiğini gören Almira sabırsız bekleyişe başladı. Merak ediyordu acaba cüce efendi gerçekten gelmek istiyor muydu, yoksa bu sadece bir bahane miydi? Cevabı şimdilik içeri giren arkadaşları biliyordu ve bekleyip beklememek arasında gidip geldi. Ama içinden baskın çıkan ses "bekle" diyordu. Ve Almira hep iç güdülerine güvenirdi, daha hisleri elf leydisini yarı yolda bırakmamıştı.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Yolda Almira ile yan yana yürüdüler. Almira koluna girmişti. ARalarında artık ebedi bir bağ vardı. Ve bu bağı sembolikleştirmek gerekliydi. Her ikisi de bunu biliyordu. Yol boyunca bilindik konulardan knouştular. Cücenin demirhanesine gelmişleri. Her nekadar aklını çelen düşünceler olsa da Elessar yapması gerekeni biliyordu.Almira'nın dışarıda bekleyeceğini anladı. "Hemen geliyorum hayatım." dedi. Yanından kısa süre bile olsun ayrılmak istemiyordu fakat yapması gerekeni yapıyordu. Falcon'un ardından demirhaneye girdi.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Salamone kendini o kadar kaptırmıştı ki İçeri girenlerin farkına varmamıştı. İnsanın suratına bakıyordu.Ardından etrafta Hal ı aramaya başladı.Lanet olası çocuk neredeydi.İçeri gelen müşterilerle o ilgilenecekti
-ki bu gelen kişileri müşteri olarak görmemişti;içeri gerçekten müşteri girse kimseyi fark etmeyecekti.Ardında kendini hafif zorlayarak "sizi duymadım kusura bakmayın.Size nasıl yardımcı olabilirim??".
Salamone yine iğneleyici konuşacaktı ama sorun çıkarmak istemedi şimdilik...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

"Kılıcımın bakıma ihtiyacı var" dedi.. Ardından gülümseyerek "Bir de savaşmayı gerçekten iyi bilen bir cüceye.. Sana bu teklifi ikinci kez yapacağım; Bize katılmaya ne dersin?" Ağzından bu kelimeler dökülmüştü Falcon'un. Ters bir yanıt almamayı umuyordu. Ã?ünkü ilkinde olumsuz yanıt almıştı cüceden, bir sefer daha reddedilmeye katlanamazdı. şimdi sadece Salamone'den gelecek cevabı beklemeye başladı. Eğer gruba katılmayı kabul ederse geriye yapacak tek bir şey kalıyordu; Salamone'yi Nuud'dan gizlice kaçırmak..
Only God can Judge me!
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Salamone adamın kılıcını elne aldı.Adamın 2. sorusunu duymamış gibi davranıp hızla kılıçla ilgileniyormuş izlenimi veriyordu.Hatta bu izlenimi daha belirgin etmek için ciddi bir şekilde "Kılıcı baya sık kullanmışsın anlaşılan.Ama bunu tamir etmek kolay"Salamone gülümseyerek adamın suratına baktı.Ama aslında kafasında gidip gitmeme konusunu düşünüyordu.Bunca zamandır denemeleri onu başarısızlıklarla yüzleşmesine sebep olmuştu.Salamone başarısızlıklardan nefret ederdi.Ve bir kez daha başarısızlığa uğramak istemiyordu.
Salamone kılıcı ocağın başına götürüp iyice kızdırmaya başladı.Kılıcı çekiçle ek yapacaktı.Alevlere bakarken kendi kendine hiddetlendi.Bu kadar çabukmu pes ediyordu.Salamone kılıcı elinden bırakıp-farkında olmadan ateşin içine bırakmıştı- hızla arkasına döndü.Gözlerinde öfkeli,umutlu ve usta bir savaşçanın bakışları vardı.Büyük bir hiddet ve coşkuyla konuşarak "Sizinle savaşa geleceğim.O kokuşmuş yaratıkların kökünü kurutalım."Salamone bir anda durdu.Sakalını sıvazlayarak "Yanlız beni bu köyden çıkarmanın yolunu bulmanız gerek.Ã?ünkü benim köyden çıkışım yasak."Salamone daha fazla öfkelenerek etrafa küfürler yağdırmaya başladı.Burada kalmasına sebep olan kişilere...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Almira dışarıda beklemekten sıkılmış içeride ne olup bittiğini merak ediyorudu. İçinden içeri girmek geçiyordu ama demirhanedeki atmosferi bilmediği için yine, sabırsız bekleyişine devam etti. Elessar da geri gelmemişti. "Ah şu adam! Ne kadar da inatçı sanırım hala onu gelmesi için ikna etmeye çalışıyorlar." diye geçirdi içinden...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Cüce, savaşçının tekfini reddetmemişti. Bunu tahmin ediyordu Falcon, Salamone'nin içindeki savaşçı ruhu ve savaşma arzusunu daha önce de farketmişti. Eninde sonunda gruba katılacaktı. Onu tutan reeldeki ve beynindeki engelleri yıkarak "Sizlerleyim.. Savaşacağım.." diyecekti. Nitekim öyle de olmuştu. Falcon yanılmamıştı. şimdi tek sorun Salamone'yi Nuud'dan güvenli bir şekilde çıkarmaktı. Kafasında bir takım planları olsa da diğer grup üyelerinin de fikirlerini dinlemek istiyordu Falcon. Bu nedenle herkesi biraraya toplayarak "Dostlarım, şimdi kafa kafaya verme vaktidir. Salamone'yi buradan çıkarmamız gerekiyor. Herkes fikrini söylesin!" dedi. Gözü bir ara Grimle'ye kaymıştı. Sanki kendisini hiç dinlemiyor gibiydi. Ekseriyette sarhoştu Grimble, gözleri kapanıyor, ara ara uykuya dalıyor gibiydi. Bunu gören Falcon "Aramızda işin ciddiyetini kavrayamayanlar var sanırım." dedi ve Grimle'ye dönerek "Neredeyse gruba katıldığından beri sarhoşsun. Bu şekilde bize yardım edemezsin, aksine zararın bile dokunabilir! Ya kendine çeki düzen verirsin, ya da.." sözcüklerinin devamını getirmeden sustu Falcon. Grimle'nin lakait ve uyumsuz davranışlarına şimdiye kadar göz yumsa da işin bundan sonraki kısmında cüce onlara sadece ayak bağı olacaktı. Zira sarhoş bir cüce savaş sırasında ne kadar etkili olabilirdi ki.. Bunu göz önünde bulunduran Falcon "Sanırım gruptan ayrılman yaşamını sürdürebilmen için daha faydalı bir davranış olur senin için."..
Only God can Judge me!
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Salamone içinde savaş ateşiyle yanıyordu.şu an önüne bir orc çıkarsalar çıplak elleriyle öldürürdü onu.Etrafa kısık gözlerle bakıyordu.İnsan etraftakilee bakarak bir şeyler diyordu.Ama salamone hiçbirşey duymuyordu.O sadece dışarı çıkmanın hayalini,savaşın hayalini kuruyordu.
Daha sonra tek bir cümle işitti."Salamone'yi buradan çıkarmamız gerekiyor".Evet net bir biçimde kulaklarında çınladı bu kelimeler.Evet buradan çıkması gerekiyordu.Daha sonra iyice kulak kabarttı.Artık söylenenleri duyuyordu.İnsanın cüceye kızmasını işitti.Aslında insan haklıydı.Savaşa sarhoş bir cüceyle -ki salamone o cüceye hayal kırıklığıyla baktı;sarhoş olmuş bir cüce-gidilemezdi...
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Falcon'un sözleri Grimble'nin ağırına gitse de doğruları söylediğini biliyordu. Ã?nce savunmaya geçmek yerine susmayı tercih eden Grimble hüzünlenir gibi oldu. Ortamda kısa bir süre sessizlik yaşandıktan sonra Grimble kendini tutamamıştı "Madem ki sizlere ayak bağı olacağımı düşünüyorsunuz. O halde yapacak birşey yok. Beni istemeyenleri ben de istemem. Belki de ölmeye gidiyorum ama sizlerle değil. Zaten bu sözlerden sonra aranızda kalmayı kendime hakaret bilirim. Gidiyorum... Ama siz istediğiniz için değil. Sizlerle savaşarak sizi ödüllendirmiş olurum. İşte bu yüzden gidiyorum!" Bu sözleri sarfederken bile tam olarak kendinde değildi Grimble. Hatta konuşurken bir iki kere yalpaladığını görmüştü Falcon. Grimble'nin sarhoş olması sebebiyle tartışmayı uzatmak istemeyen Falcon "Haklı olabilirsin!" dedi. Fakat Grimble'nin sözlerinde doğruluk payı olmadığını Falcon dahil gruptaki herkes çok iyi biliyordu. Sadece yumuşaması için söylemişti bunu. Arkasını dönüp sinirli bir tavırla demirhaneden çıkmak üzereyken tekrar yüzünü Falcon'a dönen Grimble "Vazgeçmeyeceğim.. Sizinle ve ya siz olamadan.. Savaşacağım.. Yaratıkların kanını akıtmaya yaşamım boyunca devam edeceğim." dedi ve ekledi "Herşeye rağmen birlikte kısa fakat gerçekten bir anlamı ve amacı olan günler geçirdik. şimdi ayrılıyorum. Kendi yoluma gidiyorum. Sizlerin de yolunuz açık olsun!" dedi ve kapıdan çıkarak demirhaneden hızlıca uzaklaşmaya başladı. Yaşananlara ve konuşulanlara rağmen Grimble'nin kalbindeki iyilik söylediği son cümlelerle kendini göstermişti ve Tanrı biliyordu ki Falcon, Grimle'nin ayrılmasını sadece onun iyiliği için istemişti.. Cüce savaşçı hızla uzaklaşırken, Falcon "Elin baltandan ayrılmasın dostum!" diye kafasından geçirdi Grimble için..
Only God can Judge me!
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Dışarıda meraklı bir halde bekleyen Almira, demirhaneden koşarak çıkan Grimble'yı gördü ve arkasından seslendi, fakat Grimble duymamıştı. Meraklı bekleyişine son vermek istedi Almira ve demirhaneye girmeye karar verdi. İçeri girerken aklından türlü düşünceler geçmişti. "Acaba yine kavgaya mı başladılar ve Grimble, bu yüzden mi çıktı? Ama eğer öyle olsaydı zaten ben dışarıda bekliyordum bana gelirdi" diye düşündü ve bu ikilemi de sona erdirmek için, içeriye girer girmez yüksek sesle ve ilerleyerek gruba "burada neler oluyor? Grimble koşarak nereye gitti? Bu acele neden? Seslendim ama beni duymadı bile..."
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

"Ayrılmak onun için en doğru olan davranıştı Almira. Sen de biliyorsun. Bu onun için en iyi seçim. Sarhoş bir savaşçıyı yanımızda taşımak iyi olmazdı. Bile bile onu ölüme sürüklemek gibi birşey bu! Ben yaratık avcısıyım, insan avcısı değil! Bu nedenle ona ayrılması gerektiğini söyledim ve o da gruptan ayrılarak kendi yoluna gitti."..
Only God can Judge me!
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Almira, şaşırmış, bakışlarını diğer arkadaşlarının üzerine yönelttiğinde "Anlıyorum Falcon, doğru bir karar vermişsin." dedi ve ekledi "Peki ya bu dostumuzu ikna edebildiniz mi?
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

"Evet.. Fazla zor olmadı. Kendi iyiliği için gitmesi gerektiğini söyledim. Umarım bu denli içmekten vazgeçer de bir gün iyi bir savaşçı olarak tekrar karşımıza çıkar."

Burukluğu üzerinden attıktan sonra Salamone'nin tamir etmekte olduğu kılıcına baktı ama sadece kabzayı gördüğünde şok olmuştu Falcon. Salamone'ye dönerek "Bunun demir kısmı nerede acaba? Sakın bana korun içinde eriyerek kül olduğunu söyleme.." Bir demirhanede olduğunu hatırladığında ise "Neyse ki burası bir demirhane. Bana daha ihtişamlı bir kılıç ayarlayacağından eminim Salamone." dedi..
Only God can Judge me!
Post Reply