Hayvan Mezarlığı'nı bir arkadaşım pek tavsiye etmemişti ama Sis'i mutlaka oku demişti bana, henüz bana nasip olmadı ama bence okuombuspider wrote:Stephen King - Hayvan Mezarlığı , Sis
Bram Stoker - Dracula
H.P Lovecraft - Üç Ã?ykü
Hangisine başliyim Yeminer, söyle birisini direk okurum buluşmaya kadar onun hakkında bilgi veririm
Dördünün de garantisini veremiyorum ama birisi kesin okunucak
İstanbul'da Buluşma ?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Sisin filmini seyrettim, baya sevdim. Ama tahmin edeceğin üzere biraz uçuk bir senaryosu var. Hayvan Mezarlığı da işte klasik korku hikayeleri gibi başlıyor, üç çocuklu bir aile şehirden, binaların arasından sessiz sakin bir yere taşınırlar. Komşuları çok babacan yaşlı bir ailedir falan filan. Hepsini okuyamadım, ama baya korkunçmuş.ombuspider wrote:Stephen King - Hayvan Mezarlığı , Sis
Bram Stoker - Dracula
H.P Lovecraft - Üç Ã?ykü
Hangisine başliyim Yeminer, söyle birisini direk okurum buluşmaya kadar onun hakkında bilgi veririm
Dördünün de garantisini veremiyorum ama birisi kesin okunucak
-
Possessed
- Site Çizeri
Konu ne ara kitaplara döndü
İletilerde kitap konusu görünce yanlış başlık mı açtım dedim. Bu arada ben de Hayvan Mezarlığı'nın filmini izlemiştim, güzeldi. Gerçi eski film, şimdi izlense beğenilmeyebilir. (ben de konuyu filmden devam ettireyim
)
Yoksa öneri müthiş, başka zaman olsa balıklama atlardım. Umarım toplanılan gece mesaiye kalmam 
Çok iyi dedin de bu aralar ne yazık ki işten kaçta çıkabileceğimi kestiremiyorum, 1 Ağustos'a teslim var, yaptığımız işin yetişmesi için mesaiye kalıyoruz bazen akşamları....Bogus wrote:3 şartım var. Haftaiçi akşam olsun, bira içilen bir yer olsun, 3 gün önceden haberim olsun. Oradayım!
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
-
ombuspider
- Kullanıcı

Konu Yeminer'in kitap falan demesiyle açıldı
Hepsini okumak için doğru zamanı bekliyorum , fakat 4 aydır bir türlü bulamadım o zamanı
Bu buluşma olayı en erken 1.5 hafta sonra falan olur diye düşünüyorum, aslında şu an öyle umut ediyorum çünkü ancak o zaman burda olucam. Birkaçi güne aksilik çıkmazsa biraz eğlenmeye gitmekteyim, umarım koca sene burda olmadığım tek 1 haftalık süreçte olmaz buluşma
Hepsini okumak için doğru zamanı bekliyorum , fakat 4 aydır bir türlü bulamadım o zamanı
Bu buluşma olayı en erken 1.5 hafta sonra falan olur diye düşünüyorum, aslında şu an öyle umut ediyorum çünkü ancak o zaman burda olucam. Birkaçi güne aksilik çıkmazsa biraz eğlenmeye gitmekteyim, umarım koca sene burda olmadığım tek 1 haftalık süreçte olmaz buluşma
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
ombus, sen yokken yapmayız ya
sen kitap anlşatıcımızsın
ama sen gelicne yapalım. Hem yoğunluğu olana rkadaşlar da rahatlamış olur o zamana
1 Ağustostan sonra olsun, o teslim bitmez az sarkar diyip biraz da buffer koyarsak iyi olur 
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
ombuspider
- Kullanıcı

Tarih açısından dediğin gibi olursa güzel olur , fakat belirtmek isterim ki kitap konusunda çok birşey bekleme benden . Bir kitap, tahmini 1 dakika falan sürer .
"ya işte abi şimdi adam var , şu tarz bi adam bu. sonra bunun işte başına şöyle bi olay gelmekte . adam şu özelliklere sahip bir adam olduğu için işleri şu yönden halletmeye çalışmakta. Mekanlar da çok güzel . ama çevirmen biraz çocuk kitabı gibi çevirmiş. İyidir ya " tarzı olucak çünkü biliyorum
"ya işte abi şimdi adam var , şu tarz bi adam bu. sonra bunun işte başına şöyle bi olay gelmekte . adam şu özelliklere sahip bir adam olduğu için işleri şu yönden halletmeye çalışmakta. Mekanlar da çok güzel . ama çevirmen biraz çocuk kitabı gibi çevirmiş. İyidir ya " tarzı olucak çünkü biliyorum
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
-
ombuspider
- Kullanıcı

-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Evet sayın potansiyel İstanbul Buluşması tayfası, Temmuz ayını da devirmek üzereyiz
Ombuspider'ın kendi adına verdiği 10 günlük süre 4-5 gün sonra bitiyor. Geri kalanlardan da az çok istekli insan varmış gibi göründüğüne göre bişeler ayarlayalım artık !
Taksim, Bakırköy, Kadıköy sabah-akşam nasıl olursa olsun herhangi birine varım. Toplanalım artık ..
Ombuspider'ın kendi adına verdiği 10 günlük süre 4-5 gün sonra bitiyor. Geri kalanlardan da az çok istekli insan varmış gibi göründüğüne göre bişeler ayarlayalım artık !
Taksim, Bakırköy, Kadıköy sabah-akşam nasıl olursa olsun herhangi birine varım. Toplanalım artık ..
Abicim vallahi öyle olmuyor hiçte.Bir keresinde aynı bu şekil tarih zaman ve gelen kişi sayısı benle beraber 2ombuspider wrote:"Tarih belli olsun da gerisi teferruat" - büyük forum başlıklarından büyük sözler
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Sanırım benim için uygun, yaş problemi yok kendi açımdan. Alenthas'ında yaşını sorun etmelerine neden olucak bi görüntüsü yok, sormazlar bence. Değilmi alenthas ? 
İçilen içilmeyen herhangi bir yer olabilir. Tabi buluşulacak mekanı önceden konuşsak iyi olur.
Oturup muhabbet etmek isteyeceğimize göre, nispeten sakin bir yer olması gerekiyor..
Aklında bir mekan olan var mı ?
İçilen içilmeyen herhangi bir yer olabilir. Tabi buluşulacak mekanı önceden konuşsak iyi olur.
Oturup muhabbet etmek isteyeceğimize göre, nispeten sakin bir yer olması gerekiyor..
Aklında bir mekan olan var mı ?