KAOSUN YUVASI............

Birisi hikayeyi başlatır ve herkes tarafından devam ettirilir.
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Firan Zalhonan dona akalmıştı. Zaman tekrar durmuştu. Siste öylece dalgalanıyordu ve bir yere gidemiyordu.

Dalgalanarak ortam karardı ve Zamanın efendisi kendisini gösterdi.

Hiddet dolu sesi yaşayan tüm canlıları titretecek bir boyuttaydı.

"Sen ölüm budalalıkla, ahmaklıkla benim en güçlü olduğum yerde, bana kadaereinde yazılı olan sadakatini sunmuş birine acı çektirmeye çalışıyorsun. Ã?aban boş. Burası bana ait. Burada benim sözüm hakimdir. Burası benim hükmümün sınılamaz olduğu yer. Her yerde olduğu gibi. şimdi faketmediysen söyleyeyim. Burada bir gücün yok. Bunun için çocuğu bırak ve defol!"

"Ahhh unutmadan benim senin kutsal mezarına nasıl girdiğimide merak ediyorsundur. Basit çok basit. Ben zamanın efendisiyim. Zamanda geriye döndüm. Senin lanetinin henüz yazılmadığı dönemlere. Tapınağının olduğu yere girdim ve zamanda atlama yaptım. Bunun içindirki seninlanetinden etkilenmedim. Görüyorsun zaman yegane güçtür. Buda benim elimde. şimdi birdaha huzuruma çıkmamak üzere kaybol."

Dalgalanma kaybolur. Firan Zalhonan olduğu yere yığılır. Karşısında ise çocuğu sessizce durmaktadır.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

( rp dışı: Dragonfire sen bu olanlardan ancak şöyule haberdar olabilirsin o da bir anlık enerji dalgalanması... aslında senin boyutuna hiç gelmedim çocuğa ise hiç dokunmadım...sadece azalinle önceden olan bağımı kullanarak bir yanılgama gösterdim.. sadece 1 saniyelik. ama o bunu bir saniye yaşadı..... Azalinle icq da egrekli rp yi yaptık....)

Azalin bir anda kendine geldi...
Oğlu yanında meraklı gözlerle ona bakmakta bir yandan da sarsmaktaydı..
"baba, baba ne oldu?"
"birşey yok oğlum, bazen büyü beni garip yapıyor..."

ve orenin söylediği son sözler aklından geçti...

Seçimini yaptın..

Lanetin sahip olduğun etin kemiğin ve yanıldığını görmek olacak AZALİN.

seçiminden mutlu olursun... UMARIM......
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

Savaş karargahından Dragonfire ın çağrısı ile çıkan Firan kendini lorduyla ilk tanıştı yer olan lordunun düzleminde buldu . Ve inanılmaz bir şok geçirdi. Oğlu burdaydı. Lord oren in elinde değil. Ve beyninde yankılandı Dragonfire ın sesi "Kaosun ve Ölümün tapınağındaki çocuk sadece bir klon Firan, o yüzden gönlünü ferah tut. Esas oğlun burda ve benim güvencem altında " dedi.Kutsanmış büyücü gizlerinin üstüne çöktü Dragonfire a bütün kalbiyle teşekkürlerini sundu.

Dragonfire ın tekrar konuşmaya başladı bu sefer Firan ın karşısında ışıklar için altın renkli bir şövalyede belirmişti. "Firan Zalhonan. Bu çocuğu ilerde sana oynanması muhtemel hain bir oyuna karşılık, en iyi biçimde yetiştirmeni istiyorum. Bunu kendine görev bilecek ve elinden geleni en iyisini yapacağına eminim"dedi. Ve görüntü ve ses kayboldu.

Oğluna bakan büyücü bir anda kendini bir büyü laboratuarında buldu. Eğitim için gerekli olan her şey burdaydı. Parşömenler, büyülerde kullanılan materyaller, her türlü bilgi için kitaplar.

Ã?ocuğa dönen Firan " Gel bakalım oğlum, yavaş yavaş eğitimine başlayalım"

Ve beraber çalışmaya başladılar. Nasıl olsa zaman gibi bir dertleri yoktu. İstedikleri kadar çalışabilirlerdi.

Onlar çalışırken Firan ın kafasında beliren ve odaklandığı şey ise oğlunun mükemmel bir savaş büyücü olması gerektiği ve olacağıydı.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

çocuk tam büyü çalışmasnını bitirmişt. artk yatmayı düşünüyordu. toparlandı ve pijamalarını giyindi.

dragonfire a duasını etti.ayağa kalkmıştı. ki o anda ters bişeyler olduğunu anladı. ilk defa kendini bu özel düzlemde huzursuz hissetmişti.

o anda boğazında bir acı oluştu. elini götürdü ve kanı gördü. anlam vermeye vakti kalmadan birden bire boğazı yarıldı.ve gırtlağından kanlar fışkırdı. son bir refleks olarak boğazına sarıldı ama. sonra dizleriin üstüne düştü. ve herşey karardı.

ölmüştü.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Post Reply