elfler ne zamandır ahvede okey-çay ortamlarında bulunur old.. yakışmıyor maglor ben silmarillion da maglo okuyunca VAAY BE! demiştim(feanor un oğlu nede olsa)
yani maglor;maglor dur dalga geçmeyiniz:oa dünyadaki son silmaril i denize fırlatmak ve bir elf ozanı olmak az şey değildir
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Galadlirim'e katılıyorum... Maglor saygı duyulması gereken bir karakter. Bir Noldo olmasına rağmen ismi biri hariç tüm Teleri'lerden önce gelir bir ozan olarak. Ki kendisi Maedhros'tan sonra en sevdiğim Feanor oğludur!
fingolfin wrote:Galadlirim'e katılıyorum... Maglor saygı duyulması gereken bir karakter. Bir Noldo olmasına rağmen ismi biri hariç tüm Teleri'lerden önce gelir bir ozan olarak. Ki kendisi Maedhros'tan sonra en sevdiğim Feanor oğludur!
eyw, maglor gerçekten saygı duyulası bi karakter; fakat bu, berbat bi isme sahip olduğu gerçeğini değiştirmiyo... di mi?
adın nasıl olduğu değil, anlamı önemli.ben de galadlirim'e katılıyorum -bir elf olarak-.ayrıca ben de "c" harfi "k" olarak okunduğu için ne kadar kaba olduğunu düşünürdüm.öyle değilmiş ama...
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Norticus wrote:pah! 700 yıl akılları üremekten başka bir şeye çalışmaz ki!!!
tabi geniş sülaleleri olacak !!!
Ben ölümsüzüm Efendi Cüce. Ve hayatımı günlerce ocaklarının başından ayrılmamış, pis kokan cüce zanaatkarların yanında değil; yıldızlar altında sevdiğim kadının kollarında geçirmeyi tercih ederim.