Sınırsız Eti Cici Bebe Günü'nde sıra
bence ara gayet uygun. aeronun da dedigi gibi anca yetistiririz.
18 nisan ise super. yalniz sariyeri biraz dusunmek gerek. yine de eger sariyer olsun derseniz olsun sadece ben daha erken ayrilirim.
18 nisan ise super. yalniz sariyeri biraz dusunmek gerek. yine de eger sariyer olsun derseniz olsun sadece ben daha erken ayrilirim.
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
Yaa ben mesaj atmıştım ama gitmemiş her halde bu eti cicibebeyi sütte ezip mi yiyeceksiniz yaa yoksa öle kırt kırt ısırıp yanında süt mü içeceksiniz????
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
İsteyen istediğini yapıcak.Ã?rnek ben sütü cici bebe poşetine boşaltıp bir iki çalkalamadan sonra yıyıcem...Firble wrote:Yaa ben mesaj atmıştım ama gitmemiş her halde bu eti cicibebeyi sütte ezip mi yiyeceksiniz yaa yoksa öle kırt kırt ısırıp yanında süt mü içeceksiniz????
Sende istediğin gibi ye dostum
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
kim nasil isterse oyle yiyecek!!
keyfinize bakin!!

keyfinize bakin!!
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
:p azım sulandı valla fazlasıyla. Dayanamayıp tek başıma bi cici bebe günü mü yapsam önceden
Yav neden organizasyon arası az oldu diye itiraz ediliyo anlamadım ki ben? Yani biribirinin görmemten memnun kaldıysa herkes ara verip iyice özlemenin ne mantığı var? Insanlar hoşlandığı şeyleri sık sık yaparlar di mi ama?
Gün : Farketmez
Yer : Farketmez
Saat : Farketmez
Kalabalık olsun yeter
Gün : Farketmez
Yer : Farketmez
Saat : Farketmez
Kalabalık olsun yeter
O düştü.. kih kih kih.. Öldü.. kih kih kih!!
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Bence gelen kişiler daha fazla olucak gibi görünüyor...
Ben gelmeyi düşünüyorum ama diğer forumlşalrın bırınde karışıklık çıktı ve tadım kaçtı sanırım sorun çözülmez ise ben diyardanda çıkarım.........
Ben gelmeyi düşünüyorum ama diğer forumlşalrın bırınde karışıklık çıktı ve tadım kaçtı sanırım sorun çözülmez ise ben diyardanda çıkarım.........
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
Noldu ki abi?Dragonfly wrote:Bence gelen kişiler daha fazla olucak gibi görünüyor...
Bu arada ben de gelcem artık bu seferde son anda bir pürüz çıkmazsa...
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
frpworld convention "bahar 2004"
Forumunda bir yanlış anlaşılma oldu o kadar...
Bağlantı sorunu yaşandı,yanlış anlaşılma oldu,yanlış anlaşılan sert bır dılle düzeltildi filan filan neyse yaa boşver...
Forumunda bir yanlış anlaşılma oldu o kadar...
Bağlantı sorunu yaşandı,yanlış anlaşılma oldu,yanlış anlaşılan sert bır dılle düzeltildi filan filan neyse yaa boşver...
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı