Ufak bi Öadır
bu sırada cadırın önünden geçen cleric içinde bir enerji dalgalanması hissetti bu kudret bu kadar büyük bir güç kime ait olabilirdi?
cadıra yöneldi güç gittikçe daha hissedilir oluyordu cadırdan içeri girmeden önce bu kadar güce kim sahip olabilir diye düşündü sonuçta bu ufak bir çadırdı sanki zaman bir hızlı bir yavaş ilerliyordu içeri girince ise müthiş bir iç huzur hissetti bu sıradışıydı ilerledi bir gnomun fülüt çaldığını gördü üzerindeki rünleri de bunlar sanki bir rüyaymış gibi geldi ona anlayamadı bu kadar mutluluk werici bu kadar iç huzuru artırıcı bir şey olabilir miydi?
gnoma doğru yaklaştı *Lordunuzun gücü beni etkiledi daha önce onun kadar sıradışı güce sahip olan birini hissetmemiştim bağlılığımı inancımı we en önemlisi de ruhumu ona teslim etmek istiyorum çünkü ben inandığım birine ruhumla da bağlanırım dedi we önünde eğildi.
cadıra yöneldi güç gittikçe daha hissedilir oluyordu cadırdan içeri girmeden önce bu kadar güce kim sahip olabilir diye düşündü sonuçta bu ufak bir çadırdı sanki zaman bir hızlı bir yavaş ilerliyordu içeri girince ise müthiş bir iç huzur hissetti bu sıradışıydı ilerledi bir gnomun fülüt çaldığını gördü üzerindeki rünleri de bunlar sanki bir rüyaymış gibi geldi ona anlayamadı bu kadar mutluluk werici bu kadar iç huzuru artırıcı bir şey olabilir miydi?
gnoma doğru yaklaştı *Lordunuzun gücü beni etkiledi daha önce onun kadar sıradışı güce sahip olan birini hissetmemiştim bağlılığımı inancımı we en önemlisi de ruhumu ona teslim etmek istiyorum çünkü ben inandığım birine ruhumla da bağlanırım dedi we önünde eğildi.
çok zaman geçti çok şey değişti...
Firble Duyduğu sesin acı dolu bir çığlık mı yoksa bir kahkaha mı olduğunu anlayamamıştı. Ne olursa olsun sesi çıkaran varlığın Lordunun koruması altındakilere zarar vereceğini sanmıyordu. Önemli olan da buydu. Tapınağa girdiğinde güvende ve huzurla bekleyen inanlar topluluğunu gördü. Majentaya tapınağı emanet edebileceğimi biliyordum dedi içinden. Sonra kendisine yaklaşan rahibi izledi. Onun inanç dolu sözlerini dinledi. Sonra da lordum bağlılığını taktir ediyor diye cevap verdi ona. Eğer lordumun hizmetine gireceksen bir eğitime tabii tutulacaksın rahip ve bu eğitimin sonunda rahipliğe yükseleceksin. Ve gnom rahibin cevabını beklemeye başladı.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Firble Tapınaktaki insanlara döner ve elini ileri oğru uzatır. Milyonlarca yılın tüm değişiminin gücünü tapınaktaki herkes hissetmektedir bazıları korkar ama çoğu hayranlık duyar. Sonra Firblenin öbür elinden mavi bir ışık çıkar tüm büyünün kaynağı olan öz ile zamanın gücü birleşmektedir. Ve güç Majentanın bedeninde birleşir. Firble Majenta Lordumun başrahipliğine kabul edilmiştir diye açıklar. Ve bundan sonra o da benimle birlikte kalbinizdeki yolu izlemenize yardımcı olacak. Lordumun izniyle tapınağın ikici yöneticiliği görevini üstlenmeyi kabul etti . Bu büyük sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğine sonuna kadar inanıyorum.
HARBE GİDEN
Firble Rahibe döner ve o halde rahip eğitiminiz yarın başlayacak der bu gece tapınağın tadını çıkarın.
* yarın eğitiminin ilk bölümünü sana ileteceğim majenta burada tapınakta. Kolay gelsin*
* yarın eğitiminin ilk bölümünü sana ileteceğim majenta burada tapınakta. Kolay gelsin*
HARBE GİDEN
Artık daha fazla sorumluluğu vardı.Bunu hissediyordu. Ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirecekti."Üstad Firble, herşey için teşekkür ederim. Sizin de bilgeliğinizin de yardımıyla elimden gelenin en iyisini yapacağımdan emin olabilirsiniz." dedikten sonra Lorduna şükran duası etti.İçindeki inancının sonsuzluğunun verdiği huzurla...
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Gnom çadırın içinde öne çıkar kendi boyundaki yaratığı sıkarak kucaklar. Hoş geldin iskender kardeş sana vermeyecez de kime verecez madalyon. Cebinden çıkardığı bir madalyonu kendere uzatır al ve buna iyi bak Kender kardeş eğer istersen sana tapınağı da gezdiriyim.
HARBE GİDEN
İskender Lordum bağlılığını kabul edecektir. Bunu kalbinin içine baktığında göreceksin. şimdi hadi senle içeri girelim tapınakta istediğin kadar kalabilirsin. Zamanın ve büyünün kalbinin bir parçası olan havuzu bir ziyaret etmeni öneririm. Bu arada istediğin şeyi de elleyebilir alabilirsin dostum. Bir şeyi alıp alamayacağın konusunda ki tek kısıtlayıcın kalbin olsun.. Hem ben de bi gnomum sonuçta değil mi?? Boyu benim gibi bir ufak kardeşimi hoş görmeyecek miyim yaniii???
HARBE GİDEN
Ertesi gün Gnom rahip Just Win ile karşı karşıyadır. Seçtiğin yolu taktir ediyorum. En uzun ama sonunda da en çok şey vaad edilen yolu seçmiş bulunuyorsun ve sadece cesareti olanların izleyebileceği bir yol
Just Winin heyecanla onaylayan ifadesini seyreder.
Ã?yle ise Just Win ilk eğitimimize başlayalım.
Zaman kavramına girmeden önce rahipliğin ne olduğu sorusu cevaplanmalı bence. Rahipliği becerebilmek için tanrınla konuşmayı onun seni duymasını sağlamayı bilmelisin. Bu yalvararak yapılacak bir şey değildir ya da kibirli bir dille aşırı mağrur. Alsında işin sırrı o isteği hissetmektir. Sen yapmak istediğin şeyi aslında kalbindeki o ruhtan istiyor olacaksın başkasından değil. Ve bunun için içinden tanrından çok senin kalbindeki o sesle konuşacaksın. Ancak bu şekilde lordumuza ulaşabilirsin. şimdi Just Win ilk denemizi yapalım.
Gnom elini kaldırır ve birden eski bir çağda bulurlar kendilerini. Ormanın içindedirler. Bir süre sonra gnom kaybolur Just Win ilerler ve ilerde vahşi hayvanların saldırdığı bir elf çocuğunu görür. Just win çocuk için korku duyar ve muhtemelen ikinci hedef olacak kendisi içinde. Ve gnomun sesini duyar içinde dene Just Win lordumuzla konuşmayı dene. Ondan ihtiyaç duyduğun şeyi sana vermesini iste.
Just Winin heyecanla onaylayan ifadesini seyreder.
Ã?yle ise Just Win ilk eğitimimize başlayalım.
Zaman kavramına girmeden önce rahipliğin ne olduğu sorusu cevaplanmalı bence. Rahipliği becerebilmek için tanrınla konuşmayı onun seni duymasını sağlamayı bilmelisin. Bu yalvararak yapılacak bir şey değildir ya da kibirli bir dille aşırı mağrur. Alsında işin sırrı o isteği hissetmektir. Sen yapmak istediğin şeyi aslında kalbindeki o ruhtan istiyor olacaksın başkasından değil. Ve bunun için içinden tanrından çok senin kalbindeki o sesle konuşacaksın. Ancak bu şekilde lordumuza ulaşabilirsin. şimdi Just Win ilk denemizi yapalım.
Gnom elini kaldırır ve birden eski bir çağda bulurlar kendilerini. Ormanın içindedirler. Bir süre sonra gnom kaybolur Just Win ilerler ve ilerde vahşi hayvanların saldırdığı bir elf çocuğunu görür. Just win çocuk için korku duyar ve muhtemelen ikinci hedef olacak kendisi içinde. Ve gnomun sesini duyar içinde dene Just Win lordumuzla konuşmayı dene. Ondan ihtiyaç duyduğun şeyi sana vermesini iste.
HARBE GİDEN
Palisdan yavaş ve sakin adımlarla Ufak çadırın önüne ilerler. İçeri girmeye davranmadı, içeri girmek için Lord Dragonfire'a teslimiyet gerektiğini duymuştu, tapınağın güzellikleri sadece seçilmiş bir gruba mahsustu. Bazen gnom rahip izin verdiğinde de girilebiliyordu tabi, öyle uygun görürse.
Kendi kendine konuşurmuş gibi normal bir ses tonu ile konuştu: "Lord Dragonfire'ın Başrahibini eğitimden geçirme gereği görmezken yeni gelen rahibine eğitim vermeye gerek görmesindeki bilgeliği naciz ben anlamıyorum. Lord Dragonfire gibi iyilik timsali izlenimi uyandıran bilge bir tanrının tapınağında olmasa ayrımcılıkta bulunulduğunu bile düşünebilirdim. Neyse ki yüce Lord Dragonfire böyle bir şey yapmaz, sadece durum gereği 'farklı' bir uygulamada bulunuyordur eminim. Gene de bu bilgeliği merak ediyorum açıkçası. Ufkumu genişletecek bilgileri öğrenmek hep ilgimi çekmiştir."
Yavaş yavaş çadırdan uzaklaşarak yürümeye başladı.
Kendi kendine konuşurmuş gibi normal bir ses tonu ile konuştu: "Lord Dragonfire'ın Başrahibini eğitimden geçirme gereği görmezken yeni gelen rahibine eğitim vermeye gerek görmesindeki bilgeliği naciz ben anlamıyorum. Lord Dragonfire gibi iyilik timsali izlenimi uyandıran bilge bir tanrının tapınağında olmasa ayrımcılıkta bulunulduğunu bile düşünebilirdim. Neyse ki yüce Lord Dragonfire böyle bir şey yapmaz, sadece durum gereği 'farklı' bir uygulamada bulunuyordur eminim. Gene de bu bilgeliği merak ediyorum açıkçası. Ufkumu genişletecek bilgileri öğrenmek hep ilgimi çekmiştir."
Yavaş yavaş çadırdan uzaklaşarak yürümeye başladı.
Taşlar unutana dek...
Güzel diye bir ses duyar Just Win içinden hakkaten güzel ama tanrım derken hakikaten o an kalbinde bir yerlerdeki o ruha seslenmelisin. Bunu unutma büyünün ve zamanın efendisi olan o ruha. Ve içinde gömülü duran o ruha o sesi duyurman gerektiğini unutma.
Hayvanlar korkmuş ve uzaklaşmıştır. Just Win çocuğa bakar ayağı kırılmış ve ağlamaktadır ama onun dışında iyidir. Bu arada hayvanların yeni gelen bazı başkalarından cesaret alarak korku büyüsünü kırdığına şahit olur Just Win ayağı kırık çocukla kaçmak zor gözükmektedir. (bu noktada büyünün işe yarayıp yaramadığını bana bırak doğru şekilde istersen epey güçlü büyüleri bile yapabilirsin)
Firble o anda mevcud sınavı durdurarak Palistana döner. Saygıdeğer rahip demek yeni bir rahibimizin eğitimini izlemek için geldiniz. Sizi ağırlamaktan zevk duyarız............ Evet zevk duyarız. Eğitimin sonrasında sizin sorularınız elimden geldiğince cevaplayacam. O zamana kadar biraz beklemenizi isteyeceim.
Firble tekrar sınava geri döner.
Hayvanlar korkmuş ve uzaklaşmıştır. Just Win çocuğa bakar ayağı kırılmış ve ağlamaktadır ama onun dışında iyidir. Bu arada hayvanların yeni gelen bazı başkalarından cesaret alarak korku büyüsünü kırdığına şahit olur Just Win ayağı kırık çocukla kaçmak zor gözükmektedir. (bu noktada büyünün işe yarayıp yaramadığını bana bırak doğru şekilde istersen epey güçlü büyüleri bile yapabilirsin)
Firble o anda mevcud sınavı durdurarak Palistana döner. Saygıdeğer rahip demek yeni bir rahibimizin eğitimini izlemek için geldiniz. Sizi ağırlamaktan zevk duyarız............ Evet zevk duyarız. Eğitimin sonrasında sizin sorularınız elimden geldiğince cevaplayacam. O zamana kadar biraz beklemenizi isteyeceim.
Firble tekrar sınava geri döner.
HARBE GİDEN