Işığı kalbinde taşıyıp ona hizmet edenlere
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

yeni bir katılımcı olarak ben, şunu savunuyorum; dünya siyah ve beyazı aynı anda taşır ve tanrılar bu renkleri birbirlerini açığa vursun diye yarattı. dünya cennete ve cehenneme ev sahipliği yapamaz ama cennet ve cehenneme kurulma dileği dünya da cennetlik ce cehennemlik işler yaptırır. hırsızlığın bile iyi tarafı vardır. robin hood gibi zenginden çalıp, fakire vermek gibi. ben tanrılara duanın güç kazanma ve diğer mekanlarda huzura kavuşmak için olduğunu düşünüyorum. siyah ve beyaz kabul etmesekte hepimizin için de var. ama tek farklılık hangi rengin sulanmadan kaldığındadır....öyle değil mi?
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
Peki ya belli bir rengin yoksa? O zaman sen cehennemlik misin yoksa cennetlik mi?
Bence kendi inanışına göre Tanrına ne kadar doğru şekilde hizmet edersen o zaman kendi Tanrının sana bahşettiklerine kavuşma ihtimalin olur...
Bence kendi inanışına göre Tanrına ne kadar doğru şekilde hizmet edersen o zaman kendi Tanrının sana bahşettiklerine kavuşma ihtimalin olur...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
Tanrıya ibadet cennete girmek gibi bir ödülle açıklanamaz sadece bu bir histir.. O yüce varlığın bir parçası olma veya en azından onunla aynı tarafta yer alma.... Bu bir çok şeye değişilir bir duygu.... şahsen ben en büyük güzelliklerin olduğu cenneti bile miellikiye hizmet etmenin verdiği duygu ile değişmem...
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

zaten Tanrısına doğru şekilde hizmat eden kişinin rengi tanrısı tarafından belirlenmiştir. Bunu bilebilirsiniz ya da bilemezsiniz ama bu belirlenmiştir. yani renksizlik sadece tanrı kabul etmeyip, hizmet etmeyenler için geçerli bir kavram...Raistlin wrote:Peki ya belli bir rengin yoksa? O zaman sen cehennemlik misin yoksa cennetlik mi?
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

demek istediğim şu tanrısı olanlar rengi benimsemişlerdir....renkleri tanrıları tarafından onlara taktim edilmiştir ama tanrıları reddedenler renksizliği de kabul ederler. ama hepsi renksizdir demek değil bu....sadece şu ki raistlin arkadaşımızın sorusuna cevaptı...tenrı kabul edenlre bilmeselerde renk verilmiştir renksizlik kavramı sdece tanrıyı görmemekte inat edenlere mahsustur ama hepsi renksizdir diye bir şeyde yok. sen rengini belirleyebilmişsen ne mutlu sana... 
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Valla benim renklerim kırmızı ve mavidir ben napıcam şimdi Ghost_OF_A_Rose yani hangi tanrıya tapıomuşum
yada şöle söliim Heironeusun rengi nedir sölede en sevdiim renk o olsun onun seçilmişiyimde ben hala bilmiorum... Bide şu var tabi RENK KÖRÖ OLANLARR NAPACAAAAKKK

<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

valla renk körüyse bi adam mutlaka rengi siyah beyaz seçildiyse öyledir. merak etme. bi de bir tanrının rengi yok be arkadaş. maviyse mavi, kırmızı ise kırmızı işte. merak etme senin bu renkleri seven yüreğin, tanrının şekillendirmesiyle oluşmuştur...
))