Heroes ile Diablo karışımı garip bir oyun.Ama eğlencelidir.Kaelthas wrote:Disciples guzel bır oyunmu sızce ya arkadasım oyunyordu cok guzel ıste soylede boylede dedı durdu ama bır turlu oynıyamadım
heroes
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
Speed through the night
You are my
Lethe
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Kopya oyunla ilgisi yok.Dragonfire,sende galiba Guardians of the Light var.Raistlin wrote:Kopya oyun sux...
Evillar için diğer iki cd'yi de alman gerekiyor,kopyayla ilgisi yok yani Corax.
Hold me near, unravel the stars
Speed through the night
You are my
Lethe
Speed through the night
You are my
Lethe
abi heroes of might and magic deyince akan sular durur bence
ta ilk heroestan beri oynuom (ilkindeki gargoyle ve hydranın grafikleri iirençti, orcların elinde crossbow vardı falan filan) çok gelişmemiş bir oyundu tabii.
heroes II, çok güzel oyundu ve bulsam hemen oynarım orada barbar kalesi müthişti
heroes III, devri her ne kadar kapanmış olsa da gelmiş geçmiş en güzel oyunlardan birisidir. tüm expansionlarını oynadım ki en güzeli armageddons blade bence, orada ejderhaya dönüşen bir hatın vardı ki beni bitiriodu. motor, grafik ve düzen açısından gayet güzel bir oyundu, turn-based oyun pek sevmem aslında ama heroes . . .
heroes IV, mükemmel, tek kelimeyle müthiş, III'ü oynarken heroların büyüden başka bir şeyler yapmasını isterdim hep, saldırmasını, ok atmasını falan. Classlar ve karakter geliştirme yolları çok güzel. Yalnız birkaç dengesizliği var. mesela order dediğimiz alignmentın diğerlerine göre "terazide" ağır bastığı görülüyor. Halflings (ranged+giant slayer ability), magi (poison büyüsüyle kale surlarının içine girmeden, sadece wait veya defendle herkesi öldürebiliyorsunuz, tabii bir de magic fist atıo) genies (yine büyü yapıyor meret, ayrıca ice bold atıo) titans, (yine ranged) savaşta önüne geçemiyorsunuz orderın
her neyse oyunun kurgusunu çok beğeniyorum, müziklerine tapıyorum, campainleri zorlasa da çok iyi. Expansionları olan gathering storm ve winds of warı edinmeyen varsa koşsun edinsin, yeni mosterlar, herolar, artifactler ve tabii campaign senaryoları var
oyunun map editörü, III'ünkine oranla çok daha gelişmiş olduğundan biraz daha karmaşık, fakat sebatla çalışan meyve toplayabilir
uff yoruldum yazmaktan güzel oyun işte
ta ilk heroestan beri oynuom (ilkindeki gargoyle ve hydranın grafikleri iirençti, orcların elinde crossbow vardı falan filan) çok gelişmemiş bir oyundu tabii.
heroes II, çok güzel oyundu ve bulsam hemen oynarım orada barbar kalesi müthişti
heroes III, devri her ne kadar kapanmış olsa da gelmiş geçmiş en güzel oyunlardan birisidir. tüm expansionlarını oynadım ki en güzeli armageddons blade bence, orada ejderhaya dönüşen bir hatın vardı ki beni bitiriodu. motor, grafik ve düzen açısından gayet güzel bir oyundu, turn-based oyun pek sevmem aslında ama heroes . . .
heroes IV, mükemmel, tek kelimeyle müthiş, III'ü oynarken heroların büyüden başka bir şeyler yapmasını isterdim hep, saldırmasını, ok atmasını falan. Classlar ve karakter geliştirme yolları çok güzel. Yalnız birkaç dengesizliği var. mesela order dediğimiz alignmentın diğerlerine göre "terazide" ağır bastığı görülüyor. Halflings (ranged+giant slayer ability), magi (poison büyüsüyle kale surlarının içine girmeden, sadece wait veya defendle herkesi öldürebiliyorsunuz, tabii bir de magic fist atıo) genies (yine büyü yapıyor meret, ayrıca ice bold atıo) titans, (yine ranged) savaşta önüne geçemiyorsunuz orderın
her neyse oyunun kurgusunu çok beğeniyorum, müziklerine tapıyorum, campainleri zorlasa da çok iyi. Expansionları olan gathering storm ve winds of warı edinmeyen varsa koşsun edinsin, yeni mosterlar, herolar, artifactler ve tabii campaign senaryoları var
oyunun map editörü, III'ünkine oranla çok daha gelişmiş olduğundan biraz daha karmaşık, fakat sebatla çalışan meyve toplayabilir
uff yoruldum yazmaktan güzel oyun işte
-
gandalfoftheday
- Kullanıcı

Tamam, söylüyorum: Ben Heroes3'çüyüm. Ne yapayım, eski kafalıyım belki. Ama 4'te grafik ve müziği yükseltirken oynanablirlikten ödün vermişler bence. Özellikle benim gbi tutar zorluk derecesini yükseltirseniz bası campaignlerde daha başlangıçta dağılıyorsunuz. Tamam, kabul ediyorum. Heroes 3 bu serie benim favrim...
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
3 derim başka birşey demem kardeşim!Niye 3'ü sevnmek geri kafalılık olsun ki!;y, olan kazansın kardeşim!heroes 3 daha iyi ve o kazanıyor her zaman.Abi zaten etrafta heroes 3 seven daha fazla.mesela biz yükledik labaratuardaki bilgisayarlara heroes 3'ü oynuyoruz baba gibi.gandalfoftheday wrote:Tamam, söylüyorum: Ben Heroes3'çüyüm. Ne yapayım, eski kafalıyım belki. Ama 4'te grafik ve müziği yükseltirken oynanablirlikten ödün vermişler bence. Özellikle benim gbi tutar zorluk derecesini yükseltirseniz bası campaignlerde daha başlangıçta dağılıyorsunuz. Tamam, kabul ediyorum. Heroes 3 bu serie benim favrim...