Aşkın Geyikleri
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

-
Logan
- Kullanıcı

f abi mırc te f kız anlamına geliyor yani fameleGorath wrote:İnanılmaz Levian ya tanışmayı çok isterim. Ama tanışmak için strese giremem. Çok uzakmış okulu baksana. İstanbul dışındaysa tanışması zor olur. Ben gene gevezeliklerime başladım galibaLevian wrote:Gorathcım, yengen o yawrim
Ã?p bakem yengenin elini
Aşkım ben seni yanımdan 1 an bile ayırmam ama biliyon işte......![]()
Bu arada nickten çıkardığım bir matamatiksel işlem var:
f(e+e)= fe+fe= 2fe
E harfi senin isminin baş harfi pekiyi f ne oluyor? Sorgulamak gerekli...
nihaha
arkdaşlar burayu yonja ile karıştırdılar heralde..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
logan wrote:f abi mırc te f kız anlamına geliyor yani fameleGorath wrote:İnanılmaz Levian ya tanışmayı çok isterim. Ama tanışmak için strese giremem. Çok uzakmış okulu baksana. İstanbul dışındaysa tanışması zor olur. Ben gene gevezeliklerime başladım galibaLevian wrote:Gorathcım, yengen o yawrim
Ã?p bakem yengenin elini
Aşkım ben seni yanımdan 1 an bile ayırmam ama biliyon işte......![]()
Bu arada nickten çıkardığım bir matamatiksel işlem var:
f(e+e)= fe+fe= 2fe
E harfi senin isminin baş harfi pekiyi f ne oluyor? Sorgulamak gerekli...![]()
nihaha![]()
arkdaşlar burayu yonja ile karıştırdılar heralde..
ya f tahminimce F(e+e) nickli kullanıcı olan arkadaşımızın isminin baş harfi. 2 de ikisini 2 ile çarpmak anlamına geliyor. Yada bu uymadı bak ne diycem. Biz buna 2 li aşk diyelim
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Ya anlasana freya bak şöle söliyim:FreyaImplorer wrote:Bakınız mesela nette bir nick görmüştüm gayette iyi bir fikirdi şöyle ki;
Nick: ç^2+e=2çe=Tuğçe gibin aynı mantıkla gidersek 2fe=Tufe oluyor ki bu onun asıl ismiyle bağdaşmaz...acep bu bir ne?acep nickin anlamı ne?
Az Sonra!
2 x Firuze x Enver=2fe ya firuze yerine ne olması gerekli bilmiyorum ama
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
-
Logan
- Kullanıcı

bence bu kız 2 kişiyi birden idare ediyor ....
niahahha
yparmı yaparlar abi hme bak birbirinize uzakmişsiniz
nicklerde o yüzden öle
niahahha
yparmı yaparlar abi hme bak birbirinize uzakmişsiniz
nicklerde o yüzden öle
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Hayır arkadaşlar bu formülde bir hata yakaladım. Bunun doğruluk payı %33.24 ten fazla değil.majenta wrote:Arkadaş formül veriyor musun?
f(x)=ax+b mi mesela
öyleyse;
f(4)=4a+b. burdan mana aramak lazım
f(4)=log2=e ama logun bir terimi eksik sanırsam. Bir kaç logaritmik üs daha almam lazım. Dur şimdi dönücem...
onları almaya gitmişken sana bi alışveriş listesi veriyim onları da al.Gorath wrote:Hayır arkadaşlar bu formülde bir hata yakaladım. Bunun doğruluk payı %33.24 ten fazla değil.majenta wrote:Arkadaş formül veriyor musun?
f(x)=ax+b mi mesela
öyleyse;
f(4)=4a+b. burdan mana aramak lazım
f(4)=log2=e ama logun bir terimi eksik sanırsam. Bir kaç logaritmik üs daha almam lazım. Dur şimdi dönücem...
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
arkadaşlar benim nick name
alın bakalım ne yorum yapacaksınız...
Wth(1-e^(t/To))
muhaaa
hadi yorum yapın bakem.. okunuşu =
W tevelin çarpı bir eksi e üzeri t bölü to... yaaaa
(aman fizikçiler ya da elektronikçiler yazmasın bilirim onların formüllerini... kafayı yeriz burda ...
)
Wth(1-e^(t/To))
muhaaa
W tevelin çarpı bir eksi e üzeri t bölü to... yaaaa
(aman fizikçiler ya da elektronikçiler yazmasın bilirim onların formüllerini... kafayı yeriz burda ...
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Logan
- Kullanıcı

abi bence uzaylılardan bir mesaj bu çççç yan euzaylılardan cok korkarm ya
hüüüüüüüüüüüüü
hüüüüüüüüüüüüü
Arkadaşlar paniklemeyin ben biliyorum. Gerçi Yeminer Matematikçiler bakmasın demişti ama olsun ben genede bakıyım:
Wth(1-e^(t/To))
W=bilinmeyenin sembolüdür.
Th=transfering Haste
e=yutan eleman
^=Ã?s boyutuna aktarım grafik eğrisi
t/TO=Adı üstünde Transfering Haste bölü Ton
Nerede olduğu tüm hızıda dahil olmak üzere bilinmeyen Yutan Eleman. Üst boyutuna aktarım eğrisinde yeni bir transfer eğrisi boyunca bir tona bölündüğü halde bulunamayan kişi... İşte biz buna Yeminering Transfering diyoruz...
Çok kolaydı. Başka formülü olan...
Wth(1-e^(t/To))
W=bilinmeyenin sembolüdür.
Th=transfering Haste
e=yutan eleman
^=Ã?s boyutuna aktarım grafik eğrisi
t/TO=Adı üstünde Transfering Haste bölü Ton
Nerede olduğu tüm hızıda dahil olmak üzere bilinmeyen Yutan Eleman. Üst boyutuna aktarım eğrisinde yeni bir transfer eğrisi boyunca bir tona bölündüğü halde bulunamayan kişi... İşte biz buna Yeminering Transfering diyoruz...
Çok kolaydı. Başka formülü olan...