LÃ?TFEN
<<Limerik Ormanları (Bölüm 1) YEDİ ASA A
Selam, gördümki hemen hemen tüm karakterler hazır , senden ricam bizim gibi diyara yeni giren oyunculara biraz şans tanıman olacak
LÃ?TFEN
. burada mevcut oyunlara katılmanın imkanı yok gibi, yeni oyunlarda birazx zor açılıyor. zaten mevcut bir oyunda dahil arkadaşlar kusurumuza bakmazlar ise bize yer açılmasını istiyorum. Yoksa biz bu gidişle ömür boyu çırak kalırız! koly gelsin.....
LÃ?TFEN
şaşıran Antimodes şaka yapıp yapmadığını anlamak için çocuğa baktı
Raistlin şaka yapmıyordu.
Tanrının Antimodesin omuzundaki eli bir anda titredi.
Hmm evet.. black272 haklı.. Benim oyunuma katılmak istedi fakat senaryo nedeniye oyunuma alamadım onu. Eğer almış olsaydım büyük ihtimal oyun baya uzadığı için adapte sorunu yaşayacaktı. Bu nedenle oyuna girmesi hem onun için hemde benim için iyi olmazdı..
Özel istek: Eğer senin için de bir sorun yoksa oyununda black272'ye yer vermeni istiyorum Dragonfly.. Ã?ünkü baya uzun bir süredir oyunlara katılmak için uğraşıyor. Bu yeni oyun iyi bir fırsat black272 için.. Bence pişman olmayacaksın..
Özel istek: Eğer senin için de bir sorun yoksa oyununda black272'ye yer vermeni istiyorum Dragonfly.. Ã?ünkü baya uzun bir süredir oyunlara katılmak için uğraşıyor. Bu yeni oyun iyi bir fırsat black272 için.. Bence pişman olmayacaksın..
Only God can Judge me!
eğer bir şeyi değiştiricekse arkadaşın girmesi için yerimi teklif edebilirimblack272 wrote:Selam, gördümki hemen hemen tüm karakterler hazır , senden ricam bizim gibi diyara yeni giren oyunculara biraz şans tanıman olacak![]()
LÃ?TFEN. burada mevcut oyunlara katılmanın imkanı yok gibi, yeni oyunlarda birazx zor açılıyor. zaten mevcut bir oyunda dahil arkadaşlar kusurumuza bakmazlar ise bize yer açılmasını istiyorum. Yoksa biz bu gidişle ömür boyu çırak kalırız! koly gelsin.....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Selam, Dragonfyl'a nasıl ulaşa biliriz?
Dün yoktu, ama bakıyorum arkadaşlar kendisiyle irtibat halkinde:), hani bizim durumumuz ne olacak bi netliğe kavuşsun, desteklerin gazıyla RP'ye girdim de sonra boynumuz bükük, fırk fırt sümüğümüzü çeke çeke ayrılmayalım
Dün yoktu, ama bakıyorum arkadaşlar kendisiyle irtibat halkinde:), hani bizim durumumuz ne olacak bi netliğe kavuşsun, desteklerin gazıyla RP'ye girdim de sonra boynumuz bükük, fırk fırt sümüğümüzü çeke çeke ayrılmayalım
Selam arkadaşlar!
ortamda kara cüppeli büyücü benn ve rahip var! esen daha başka bir yerde bu arada ben ve esen NPC değiliz! Bakınız üstteki mesaj!
Bence bu RPlerden sonra DM'i bekliyelim, parşömen büyülü bu kesin ve ben okuyorum ama ne gördüğümü anca DM söyliyebilir belki ben faklı bişey okuyorum! Ya getiren adamla yada rahiple aynı şeyi okuyorum veya çok farklı bir yazıyı okuyorm bunu DM RP'sini yazınca görücez ve lütfen cevap yazmadan Ã?nceki RPleri iyicene okuyup anladığımızdan emin olalım ben daha gelmeden bana parşömen uzatılıyor:) ben geliyor ve rahiple konuşuyorum selamıma bir cevap bile vermiyor, bunları önlemek için biraz daha dikkat edelim!
iplenmemeye hiç gelemem, Alim allah kelleler uçuşuverir sonra havada:P!.....
Oyun genelde zevkli olmaya başladı herkeze kolay gelsin!
ortamda kara cüppeli büyücü benn ve rahip var! esen daha başka bir yerde bu arada ben ve esen NPC değiliz! Bakınız üstteki mesaj!
Bence bu RPlerden sonra DM'i bekliyelim, parşömen büyülü bu kesin ve ben okuyorum ama ne gördüğümü anca DM söyliyebilir belki ben faklı bişey okuyorum! Ya getiren adamla yada rahiple aynı şeyi okuyorum veya çok farklı bir yazıyı okuyorm bunu DM RP'sini yazınca görücez ve lütfen cevap yazmadan Ã?nceki RPleri iyicene okuyup anladığımızdan emin olalım ben daha gelmeden bana parşömen uzatılıyor:) ben geliyor ve rahiple konuşuyorum selamıma bir cevap bile vermiyor, bunları önlemek için biraz daha dikkat edelim!
iplenmemeye hiç gelemem, Alim allah kelleler uçuşuverir sonra havada:P!.....
Oyun genelde zevkli olmaya başladı herkeze kolay gelsin!
Ya açıkçası bir şey anlamış değilim. Oyuncular oyunu kendileri yürütüyorlar görünüşte. Yani DM yokmuş gibi? şimdiden vazgeçmeye başladım. Ã?ünkü black272'nin dediği gibi DM'in görülen şeyleri, başa gelen bi takım şeyleri söylemesi anlatması gerekir diye düşünüyorum. Bilmem anlatabiliyormuyum Dragonfly beyfendi 
Ayrıca oyuna nasıl ve ne zaman girebileceğimede karar veremedim...
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Kastılımın zaten senın elınde oynamamak senın kararın.Levian wrote:Ya açıkçası bir şey anlamış değilim. Oyuncular oyunu kendileri yürütüyorlar görünüşte. Yani DM yokmuş gibi? şimdiden vazgeçmeye başladım. Ã?ünkü black272'nin dediği gibi DM'in görülen şeyleri, başa gelen bi takım şeyleri söylemesi anlatması gerekir diye düşünüyorum. Bilmem anlatabiliyormuyum Dragonfly beyfendi
şu durumda zaten oyunda dahili bır oyunun yada karakterın yok.
Son sözüm şuki:
Kararsızlık iki sonuçla biter
1_vazgeçme
2_elde olan fırsatı kaçırma.
Sen kaçırdın malesef.
Beyefendi!!!!!!!!
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Aslında şunu söylemek gerekir ki; Levian'ın karakter kağıdını HTML'den .txt'e çevirip ona yollama işini biraz aksattığımdan dolayı adam kararsız kaldı. Benim suçum yani kısaca... Fakat katılan sayısının hiç bu kadar çok olacağını tahmin etmemiştim
Listede Levian'ın adı yoktu heralde galiba sanırsam... Baştan almadın galiba sen o adamı?
Bu arada ben ne oldum? Davetiye tarzı bir şey gelecek diye bekliyorum
Saygılarımla...
Bu arada ben ne oldum? Davetiye tarzı bir şey gelecek diye bekliyorum
Saygılarımla...
Türklider...
Eniualis ve findor'a istinaden yazıyorum bu yazımı! Arkadaşlar, bi parşömendir tutturdunuz oyun tıkandı, Biriniz rahip diğeriniz anlaşılan bilge bir kişi üzerinde büyü olduğunu basit bir 'spellcheck' atıyorum deyip çözemezmiydiniz veya bunu hissetme gücüne zaten sahipsinizdir!
Benim ricam bundan sonra lütfen olabildiğince çabuk sonuca gidelim, bakın DM bile sıkılmış ki iki RP yaptık akşam oldu diyor! Fazla uzatmadan ama mantıklı şekilde ilerliyelim biran önce!
umarım bu akşam meydanda neler olduğunu görür, olayların içine dalarız...
hepinize kolay gelsin.
Benim ricam bundan sonra lütfen olabildiğince çabuk sonuca gidelim, bakın DM bile sıkılmış ki iki RP yaptık akşam oldu diyor! Fazla uzatmadan ama mantıklı şekilde ilerliyelim biran önce!
umarım bu akşam meydanda neler olduğunu görür, olayların içine dalarız...
hepinize kolay gelsin.