Kara Bilgenin Takipçileri(Kıyamet rpg si Hakkında)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

yav haklısınız da günlerce kimse cevap atmadı sıkıntıdan öldüm ve işte gerçekten grup psikolojisi olsaydı orda iki savaşçı o ayıya bir şeyler yapar yoldan çekilmezdiniz neyse hiç olmazsa action oldu biraz bundan sonra daha iyi oynarız
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Necros_Spellweaver wrote:Sturm +1

Beyler ne yaptınız siz ya? Okurken dehşete düştüm. Topu topu üç kişisiniz zaten. şurada geberip gitseniz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Biraz grup ruhu barındırın yahu.
abi ben oyuna son an da katılan biri ile grup olamam kusura bakmayın çünkü tanımıyorum ve güvenmiyorum sırf eldarin felan ısrar ettiler diye tamam dedim ama olcak gibi bişey değil.
adam bizim arkamızdan kuyumuzu kazıyo ne bok yerse yesin yardım eden de adi dir o kadar sölüyorum Strum beni biliosun sen ama özgürlüğünde var benim umrumda değil ölmek yada ölmemek böyle adamlarla oynucağıma oynamam daha iyi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

arkadaşlar yanlış anlamayın ben ikinizide suçlamak istemedim sadece ne bilim pek hoş olmadı ztn diğer gruplara oranla çok azız!

Oyun dm' miz bilmiyorum ama ben sadece 1 gün girmedim ondan sonada benim yazıma daha cvp gelmediğinden yazmadım ve " hepten boşladınız, bu böle olmaz " tarzında laflar yedim.. Ama bu bu şekilde pek yürümücek! gerekirse oyundan bile ayrılabilirim... Küstahlık etmeden bilgilerinize sunarım!!
" Let My Heart Go "
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Saçmalamayın beyler. :) Altı üstü aklınızı başınıza getirip grup gibi davranacaksınız. :) Yok yere oyundan çıkmanın ne anlamı olacak ki?
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Bencede ben gidip chade fellester ı alıp gelicem oren in sınavı varış sanırım ondan ilgilenemiyormuş ama eğer ilgilenmiyorsa başka bir dm devam ettirebilir (oren yalnış anlamanı istemem) çok dağıldık ama toparlanırsak hala eğlenebiliriz gibime geliyor ...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Valla ben çok sevdim bu grubu, gerçektende kötü adam olmuşunuz. Siz şimdi bu ayıyı bir alın 3 kişide olmayacaksınız zaten, artı birde ayı iskeletiniz olacak yanınızda. Bulduğunuzu öldürün necronuz kaldırsın. Sonra demezsiniz biz çok küçük bir grubuz diye. :D

Yalnız ne yalan söyleyeyim Mephistofeles aslında biraz aceleci davranmış sanki. Belkide Ore olayın korkunçluğunu tam idrak ettiremedi sizlere ama sanki orada bir yazı var "Bir ayıdan daha iri" diye.

Kolay gelsin arkadaşlar ne diyeyim :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

Darkgnome' a katılıyorum ancak "Kendi Sözlerimin Tam Olarak Anlaşıldığını Sanmıyorum.."

neyse burası bunları konuşma yeri değildi heralde.. kusura bakmayın
" Let My Heart Go "
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

OREN DAUTRY RP YE YAZMICAKSAN SÃ?YLE BİLELİM BİZDE BOşUNA GİRMEYELİM SİTEYE
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

kusra bakmayın 21 inden beri ebem ağladı sınawlardan ama artık bitti. son hız dvm
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Oren_Dautry wrote:kusra bakmayın 21 inden beri ebem ağladı sınawlardan ama artık bitti. son hız dvm
kızamıomki bu adama :P
neyse devammm
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

2 önemli not: 1 ayıyı yere devrildi zannettin sanırım ama yere indi derken 4 ayağının üstüne inmesinden bahsettim ama yinede kafasına hamle yapıosun olarak alıorum.

2 ben olduğunu sölemeden bazı şeyleri oldu yazmayın o adam sizden 30 dk uzaklıkta..
siz ayıyı kesene kadar anca gelir..

Oren.. ben bişeyi anlamadım not 1 bana tmm ama 2.not bize mi diğerlerine mi? Yani büyük ihtimalle diğerlerine ama " siz ayıyı kesene kadar anca gelir " demişin.. biz kim ile ilgili bişi dedik ki?
" Let My Heart Go "
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

2 önemli not: 1 ayıyı yere devrildi zannettin sanırım ama yere indi derken 4 ayağının üstüne inmesinden bahsettim ama yinede kafasına hamle yapıosun olarak alıorum.

2 ben olduğunu sölemeden bazı şeyleri oldu yazmayın o adam sizden 30 dk uzaklıkta..
siz ayıyı kesene kadar anca gelir..

Oren.. ya kusura bakmabenim salaklığım aynı mesjı gene attım onu silince gene karıştırdım her şeyi neyse sen bunu da sil ben tekrar düzgün rp atıcam ....
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

yaa beyler kusura bakmayın ama bizim girdiğimiz bi mağara değilmiydi.. ben gene ne salladım he toz toprak:) sihirbaz gibim oldum wala :)
" Let My Heart Go "
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

yaaa 1 dk ama " mefistofeles "

abi bizim baygın olduğumuzu fln nerden çıkardın ya! oren' nin yazdıklarını baştan okumanı tavsiye ediyorum. Ve ltfn oyunu kendi senaryolarınla oynama!
" Let My Heart Go "
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

du bakam :)
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Locked