Konuyu fazla uzatmak niyetinde değilim bende biriki kealm edeyim dedim sadece:
Saygı, itibar bunlar önemli şeyler ama fazla mesajla olan birşey değil bu nianaın bana. Forumda saygın olarak bildiğim insanların hepsi attıkları mesajın sayısıyla değil içeriğiyle bu duruma gelmiştir.
Ama herşeyden önce, arkadaşlar burası bir eğlence sitesi. Eğlenmenize bakın bunun için ne isminizin altında yazan rütbeye ne yanındaki mesaj sayısına ihtiyaç var. Kurallar kısıtlıyor demişsiniz. 1 ay ve mesaj sayısı kuralı geçerli ve gerekli olduğunu da tecrübe ettim. Fakat o kadar fazla şeyi kısıtladığını düşünmüyorum ben. ZAten insanların bazı şeyleri yapması için siteye alışması gereklidir Ã?rneğin diyarın ustaları sınavını almak. Aksi halde hem kullanıcı hem sınavı yapan arkadaş zorluk çekebilir.
Yeni kayıl olmauş 0 mesajlı bir kullanıcı 1. mesajında bir oyuna katılmak istediğini belirtip. 2. mesajını oyuna rp olarak bile atabilir. Bunu engelleyen pek bir durum yok.
Kaldı ki 1 ayda sitede sadece ilginizi çeken konulara göz atsanız bile söylenen emsaj sayısına ulaşmak için yeterli bence.
Kısacası diyorum ki. Kasmaya gerek yok eğlenmenize bakın
Tabii kimseyi de zor duruma sokmamak gerek değil mi.