İzmir WoD Future Heritage

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
Tharivol
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tharivol »

adam azmetti oynatacam diye yahu :ayyyy!: :w00t:

arkadaşlar hepinize şiddetle tavsiye ediyorum oyunu cidden harika (nerden biliyon demeyin ben o nişanlancam frp yalan diyen arkadaşım, frpsizliğe dayanamadım ama nişanlandım :) )

Hepinize iyi eğlenceler
Imrand
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Imrand »

Tharivol wrote:adam azmetti oynatacam diye yahu :ayyyy!: :w00t:

arkadaşlar hepinize şiddetle tavsiye ediyorum oyunu cidden harika (nerden biliyon demeyin ben o nişanlancam frp yalan diyen arkadaşım, frpsizliğe dayanamadım ama nişanlandım :) )

Hepinize iyi eğlenceler
Sen onu geç ziya okulu bırakıyor Star Wars oyununun Anchor oyuncusu böylece İzmire dönünce nolcak çok merak ediyorum bundan sonra oyun açarken okulu bırakmama,ufukta evlilik olmaması gibi şartlar koşucam :D
Imrand
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Imrand »

Eldarin wrote:
Yaz okulu gelince hafiften 11 ağustosa kadar burda kalıp sonrada oyun oynatarak zaman geçirmek zor geliyor
Utku için zor diye birşey yoktur. İmkansız ise biraz zaman alır :D .

Kendisi dün gece yoğun baskılara dayanamayıp oyunu İzmir'de oynatmaya karar verdi. Zaten Ankaralılar fos çıkmış, onunda Utku'da yarattığı kızgınlığını sezdim inceden :) .

Oyunda 5 oyuncu olacak. şu anda 4 oyuncuya ihtiyaç var.

Roleplay tecrübesi olması yeterlidir, Deus Ex, Fallout ve WoD bilgisi de biraz lazım tabi.

Oyun için tüm hazırlıklar yapıldıktan sonra 15 20 ağustostan sonra başlar session lar heralde. Utku gündüz vaktini staj yaparak geçireceği içn akşamüstü başlayacak oyunlar geceye kadar sarkabilir. Bunu önemle belirteyim.

Birde oyuna zaman ayıracak arkadaşlar olsa daha iyi olur tabi. Utku ve benim için oynanacak zaman problemi yok ortada. Gelecekler arkadaşlarda bu uzun oyuna zamanlarını en uygun şekilde ayarlayabilecek arkadaşlar olurlarsa çok iyi olur.

Utku gene buraya birşeyler yazar zaten.

İlgilenen arkadaşlara duyurulur...
E universite 4 senelik işkenceye gönüllü yazılmak gibi bişey.Yaz okulu bitiyor staj başlıyor kurutuyor adamın iliğini.Madem tatil komple yalan oldu bari oyun oynayabilelim :P

Fallout ,Deus Ex bilmesinizde olur.WoD olarakta sadece oyun kuralları yapılanması kullanılıyor onunda üstünden 1 saatte geçince bilmeyen öğrenir.Zaten oyun esnasında Deus Ex'i baya öğrenceksiniz daha gizemli olur bilmesseniz :P

Oyun oyuncular ne kadar kısa kesicek haraketler yapsada uzun bir oyun.O yüzden sık oynansa iyi olur bence yoksa bitmez yarım kalır.Gündüzleri stajda olucam akşamları oynatabiliyorum.Haftasonuda heralde kimse oturup oyun oynamak istemez.Geceye sarkar niye sarkar 7-8 saat alır her oturduğumuzda başına yada sarkıtmayız siz bilirsiniz.

Ayrıca Ekin'ine ben oyuncuları buldum başlatırız oyunu deyip 1 hafta sonra Kuşadasına tatile kaçtığı için kınıyorum :D :roll:

20 en fazla 30 günümüz var oynamak için aşağı yukarı çünkü ondan sonra staj bitiyor inşalla senede 2 haftalığına universiteden kurtulma dönemi başlıyor.
Imrand
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Imrand »

Ayrıca ben bunu kesinlikle ZB bekleme salonuna açmıştım nasıl buraya gelmiş yoksa yanlışmı hatırlıyorum
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Ya şimdi bu duyuruyla GM diilde oyuncu aranıyor ya, o yüzden Oyuncu Bekleme Salonuna alındı başlık.

Bu arada eski oyunculardan biri de siteye üye çıktı, hadi hayırlısı :D .
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

*Eldarin (Hakan)

*Pacnis the Bard (Murat)

*Fallen (Erdinç)

*Ereshin (Ersin)

İki kişiden de haber bekliyorum. Grup neredeyse tamamlandı gibi.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Tharivol
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tharivol »

Sen onu geç ziya okulu bırakıyor
eldarin dikkat lanet bitmemiş tam olarak galiba :(
Imrand
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Imrand »

Eldarin wrote:Ya şimdi bu duyuruyla GM diilde oyuncu aranıyor ya, o yüzden Oyuncu Bekleme Salonuna alındı başlık.
Oyuncu bekleme salonu
“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” diyorsanız özelliklerinizi yazip bir köşede bekleyin, beyaz atlı DMiniz sizi bulsun.
Bizi beyaz atlı dm bulmasına gerek yok dm hazır ve byaz atıda yok.

ZB bekleme salonu
Kendinizi ve oyununuzu tanıtın, salonumuzda beklerken bırakın istekli oyuncular gelsin.

Ben bu iki alt bölümden oyuncu arayanların Zb bekleme salonuna,dm arıyanların oyuncu bekleme salonuna yazması gerektiğini çıkarıyorum yanlışmıyım ?
Sitedede bu konuda bi karmaşa var gibi .Bazı dmler oraya bazıları buraya filan yazıyo açıklamaları okuyunca başka yere başlıkları okuyunca başka yere yazası geliyo insanın :D
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Hönk! Ziya okulu mu bırakıyor? :shock: :shock: :shock:

Laneti maneti bilmiyorumda abi, ben kendimi iyi hissetmemeye başladım :???: :???: :???:
Imrand
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Imrand »

Dur sen daha neler olacak .
Oyun filan değil bu aslında çok karmaşık enthropic bi büyünün focusu :evil: :D
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Bana da Fate bazlı bir büyü gibiymiş geliyor ama, oyuncuların kaderleri birer birer etkileniyor oyunun etkisiyle...

Bakalım, bakalım...
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

ya 1 hafta girmedik neler olmus oyun ankarada kalmıs falan. simdi tam detaylar neler bir yardımcı olsanız da ben de fransız kalmasam olaya. Oyunun izmir ayagı iptal oldu mu olmadı mı?
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

*Oyun İzmir'de oynanacak.

*Ağustos'un 3. haftası(sanırım) başlayacak.

*Oyun İzmir Atakent'te, ımrand'ın evinde oynanacak(büyük ihtimalle). Oyunlar akşam saatlerinde başlayıp geceye doğru uzayacak. Tahminen haftada üç kez oynanacak.

*Birde oyuncu kontenjanı doldu :D .

-Eldarin(Hakan)

-Ereshin(Ersin)

-Fallen(Erdinç)

-Therond(Cem)

-Mr. Zombie(Tevfik)

Murat abi maalesef Hatay'da olduğu için geceleri fazla kalamayacağından oyuna dahil edilemedi. Özüldüm açıkçası...
Imrand
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Imrand »

Hayırlısıyla başlayacak,gözdem geçirmeye başladım senaryoyu :P
Imrand
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Imrand »

Ben gelmiş bulundum İzmir'e
Post Reply