Karargaha Hoşgeldiniz!
Burada savaşçıların savaşçılık müessesesi ile ilgili tartışmalara katılabilirsin, karargahlara katılabilirsin. eminim hepsi seni almaktan mutluluk duyar
ve tabii ki yep yeni arakadaşlıklar kurabilirsin
bu son cümle sadece karargah için geçerli değil tabi 
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
-
Lord_Soth
- Kullanıcı

Sessizce içeri girer ölümün ta kendisi.... öl
elbette içeri girerken silahlarımı bırakmayacağım ve sizde istesenizde alamazdınız zaten benden......dostluk kurmak ...hah!! birşeyler öğrenmek ...hayır siz ,lere birşeyler öğretmeye geldim öldürmek isteyenlere ..... öldürmeyi öğrenmek ve ölüme hizmet etmek isteyenlere cesaretiniz varsa tabi....
kapıyı iterek açar pelerinli adam... içeriye şöyle bir göz atarak lonca liderini arar cloak'ın kapalı başlığının altından gözleri... fakat ayırt edemez... bir süre izledikten sonra ortaya doğru ilerler ve başlığını açarak:
"selamlar dostlarım..!" ses tonu tok ve samimidir. "adım Dura Tharel... uzun süredir şehrinizde dolaşmaktayım... oldukça uzun süredir... aralıklarla ayrılmam gerekti ve buradan uzaklaştığım zamanlar oldu... şehrinizin yaban topraklarında dolaştım bu ayrılışlarımda... ben bir kolcuyum yaban hayatı şehir hayatına tercih eden... fakat bilirsiniz tüm orduların ve elit birliklerin kolcu takımları olur... burada böyle bir yapılanma gözüme çarpmadı... eğer ihtiyaç duyulursa elimden geleni yapmak isterim..." dedi ve başıyla selam verdi... gözlerinden bir anlık sıkıntı geçtiyse de bunu farkeden oldu mu bilinmez... insanlardan birşey istemeye çok da alışık değildi...
işe ve paraya ihtiyacı olduğundan bahsetmemişti... lakin para denen kavramdan nefret etse de altın paraya, sevdiklerine göndermek için ihtiyacı vardı...
"selamlar dostlarım..!" ses tonu tok ve samimidir. "adım Dura Tharel... uzun süredir şehrinizde dolaşmaktayım... oldukça uzun süredir... aralıklarla ayrılmam gerekti ve buradan uzaklaştığım zamanlar oldu... şehrinizin yaban topraklarında dolaştım bu ayrılışlarımda... ben bir kolcuyum yaban hayatı şehir hayatına tercih eden... fakat bilirsiniz tüm orduların ve elit birliklerin kolcu takımları olur... burada böyle bir yapılanma gözüme çarpmadı... eğer ihtiyaç duyulursa elimden geleni yapmak isterim..." dedi ve başıyla selam verdi... gözlerinden bir anlık sıkıntı geçtiyse de bunu farkeden oldu mu bilinmez... insanlardan birşey istemeye çok da alışık değildi...
işe ve paraya ihtiyacı olduğundan bahsetmemişti... lakin para denen kavramdan nefret etse de altın paraya, sevdiklerine göndermek için ihtiyacı vardı...
Aurë entuluva...!!
Genç kara elf yeni gelen kolcunun bu samimi konuşmasını hayretle karşıladı.Lakin bu kadar yetenekli savaşçı arasında , rahat davranışları ve açık açık herkesin gözünün içine bakması, kara elfin takdirini topladı.Kolcunun kaç yaşlarında olduğunu tahmin etmek güçtü ancak bu kadar dobra olması , kolcunun genç, içi tutku dolu olan - kendisi gibi- birisi olduğu izlenimini vermişti kara elf Asuthay'a.Sorduğu sorunun zamanı olmadığını geç farkeden Dura , rahatsızlığını gizlemeye çalışsa da , dikkat çeviklik ve görme yetenekleri ile tanınan kara elfi maalesef konuşmadan görememişti.Bu çocuk dedi Asuthay , cesareti sesinden yeteneği ise bileğinden anlaşılsa da öğrenmesi gereken çok şey var.Kara elf diğer yanının aksine boş duran sandalyeyi Dura'ya gösterdi...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
-
Quest_For_Tanelorn
- Kullanıcı

Kapı açıldı...İçeri uzun boylu bir adam girdi.Yüzünden çok yorgun olduğu belliydi ve gözleri...O kapkara gözler yüzyıların acısını ve bilgeliğini barındırıyordu.Barmen sordu:"İyi günler efendim aç mısınız?"."Evet , açım" dedi ve karanlık bir köşedeki masaya ilerledi , yürürken örgü zırhı şıngırdıyordu.Barmen masasına bira , geyik budu, köylü ekmeği ve ünlü baharatlı patateslerinden bir tabak koydu.Barmen ellerini ovuşturarak "2 gümüş efendim" dedi.Yabancı masaya bir altın koydu.Barmen altını aldı. Daha önce böyle bir para görmemişti ısırarak kontrol etti ve alrını cebine attı, yabancı oldukça cömertti..."Adınız ne lordum?" dedi.Yabancı "Adım Sargon"dedi "Tanelorn'u arıyorum..."
-
Quest_For_Tanelorn
- Kullanıcı

Evet savaşçılar bazılarınızın içinden geçen ve gözlerine vuran düşünceleri görebiliyorum.ve tanelorn en az bu han kadar gerçek!kendi dünyamda kaos lordlarına büyük hizmetler ettim onlar ise beni uzun bir hayatla ödüllendirdiler lankin ölümsüz değilim.artık kaosun lordları zayıflıyor ve ben de bana verdikleri bu armağanın artık gücünü kaybettiğini hissediyorum o yüzden kalan günlerimi tanelornda ebedi huzrun kentinde harcamaya karar verip yola düştüm
Far far beyond the island
We dwelt in shades of twilight
Through dread and weary days
Through grief and endless pain!
We dwelt in shades of twilight
Through dread and weary days
Through grief and endless pain!
Kapının açıldığı içerideki konuşmalardan pek farkedilmese de içeriye giren adamı farketmemek olanaksızdı.Sarı uzun saçları,1,80 boyu ve iri bir yapısı vardı.Saçları yarım toplanmış,toplanan kısmı topuz yapılmış diğer kısmı ise açıktı.Üzerindeki ağır metal zırhı rahatça taşıyabiliyordu.Sırtında asılı olan kalkanı üzerinde mıhlar vardı.Gümüşi pelerini zırhları ile uyum içerisinde idi.Belinde asılı olan savaş çekici onun görüntüsünü umursamayan nice canlar almıştı.İçeriye bir göz attı ve doğruca barmene ilerledi.İstediği sadece biraz bilgiydi.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
"Tanelorn demek savaşçı. Doğru yerde olabilirsin. aradığın diyarı bulmanda sana pek çok savaşçı, büyücü, rahip yardımcı olabilir." Eliyli etrafı gösterirken...
bu arada içeriye giren adama gözü takıldı yeni bir savaşçı daha gelmişti...bu gerçekten iyiydi. Diyar savaşçıları çoğalıyordu...
bu arada içeriye giren adama gözü takıldı yeni bir savaşçı daha gelmişti...bu gerçekten iyiydi. Diyar savaşçıları çoğalıyordu...
--------------------------------------------------
Her adımında etrafından kendisine dönen gözleri görüyor ama buna alışık olduğu için umursamıyordu.Bara geldi ve önündeki sandalyelerden birisine oturdu.Barmene seslendi.Etrafındaki herkesin savaşçı olması hoşuna gitmişti kendini güvende hissetti.Ã?ünkü her zaman kendisine karşı oluşacak tehlikenin bileğine güvenen birisi tarafından gerçekleştirilmesini tercih ederdi.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Barmen geldiğinde ona doğru döndü.
şu an için istediğim sert bir içki o kadar ki bal likörü bunun yanında aperatif olarak kalmalı ve de biraz bilgi.Hem senin için kazançlı hem benim için.Umarım etraf hakkında yeterli bilgiye sahipsindir yoksa seninle zamanımı boşuna mı harcıyorum?
şu an için istediğim sert bir içki o kadar ki bal likörü bunun yanında aperatif olarak kalmalı ve de biraz bilgi.Hem senin için kazançlı hem benim için.Umarım etraf hakkında yeterli bilgiye sahipsindir yoksa seninle zamanımı boşuna mı harcıyorum?
selam sana hükümlü şövalye.Ben kuzeyin savaşçısı yüce tanrı burockun savaşçısı changes.Bana yardımcı olabileceğini söylüyorsun.Ã?yleyse dinle savaşçı.Aradığım yetenekli savaşçılar onlar ki bileğinde güçlü yüreğinde sağlam.Onlar ki yüce tanrı Burock un kızıl çayırlarındaki mabedine (SAVAşÃƒ?ILARIN MABEDİ)ne gelip bizlere katılacak.Zaman zaman birlikte kılıç antremanları yapacağımız zamanı gelincede tanrımız uğrunda nice canlar alacağımız ve vereceğimiz savaşçılar.şunu unutma ki Burock güçlü savaşçıların koruyucusudur.
''Ã?crette anlaşırsak neden olmasın.Ama benden tanrı saçmalıklarıma inanmamı bekleme.İnandığım tek şey soğuk metaldir.''der ve kılıcını gösterir.Kapının yanında duran yeni savaşçı kılıcını kınına soktuktan sonra bara doğru ilerler.Barmen savaşçıya bir içki uzatır ancak savaşçı bardağı kuşkuyla süzdükten sonra ''Birde kendi içki şişem yinede nezaketin için sağol konuksever insan.''dedikten sonra sarışın savaşçıya döner.''Ne dersin kuzeyli teklifin nedir?der.Hükümlü şövalyeye de başıyla selamlayan savaşçı şişesinden bir yudum alır.