Özellikle yamyam olmamdan çok korkanlar vardı ve de frenzy olup duramayınca millete dalabilodum
Bütün frp dünyasının cwp arayıp bulamadÄÂ
Ya bişiy dicem. Ama rasitlin yanlış anlama sakın haa bu benim düşüncem. Yaa bu barbar sınıfı bana çok itici geliyo nedense. Yani böle hödö hödö diye savaşı sevmediğim için olabilir. Ben sessiz katliamdan hoşlanıyorum. Uzaktan zehirli okla vurmak mesela. Ya da çaktırmadan gırtlağa bir anda saplanıp geri çekilen bir hançer bana hödeeeey diye koca kılıçlarla dalmaktan zevkli geliyo.
(bide ben bir barbarın eline en çok batlehammer yakıştırıyorum nedense)
(bide ben bir barbarın eline en çok batlehammer yakıştırıyorum nedense)
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Bense tozu dumana katan orduların birbiirne koşup saniyeler içinde uçan kafaları ve kolları arzuluyorum. Metal zırhların çelik silahlarla çarpışıtığında çıkardığı tiz sesleri, kalkanların zırhların parçalandığında çıkardığı tok sesi ve ölüm çığlıkları...
Herkesin saniyeler için bu müthiş gazla son çığlıklarını ve anralarını atıp birbirine girdiği kaos ortamında etrafındakileri paramparça etmiş gözü dönmüş kan içinde kalmış ağır yaralanmış ve hayvan gibi nefes alan bir adam göreceksin... İşte o Corax...
Hiç bir şey yakın savaşın, o arzunun, o müthiş isteğin ve ölüme koşarken ciğerlerini parçalarcasına attığın son çığlığın yerini tutamaz. Belki anlık bir zevk... Yani her an ölebilirsin... Ama Adrenalini tahmin bile edemezsin!!!
Herkesin saniyeler için bu müthiş gazla son çığlıklarını ve anralarını atıp birbirine girdiği kaos ortamında etrafındakileri paramparça etmiş gözü dönmüş kan içinde kalmış ağır yaralanmış ve hayvan gibi nefes alan bir adam göreceksin... İşte o Corax...
Hiç bir şey yakın savaşın, o arzunun, o müthiş isteğin ve ölüme koşarken ciğerlerini parçalarcasına attığın son çığlığın yerini tutamaz. Belki anlık bir zevk... Yani her an ölebilirsin... Ama Adrenalini tahmin bile edemezsin!!!
şimdi bana Paladin mi, Kinght mı deseler şahsen paladin derim. Hem güç hemde bazı özel güçleri bakımından şovelyelerden iyiler. Haa bide pladain'in tam türkçesi var mı? Ben bulamadım sözlükte fln. Oyuncunun el kitabına yazmışlardır... Bilirsin sen...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Oyuncunun el kitabında Paladin diye geçiyor başka bir şey yazmamışlar (Tanrı'ya şükür!)
Bu arada bir Paladin'in bir savaşçıya göre üstün yanı Tanrılar tarafından kutsanmış olması ve kötülükle savaşmakta ustalaşmış olması..
Bir savaşçı paladin'i yenebilir ama savaşçı kötü ise paladin savaşçıyı paramparça eder. (Doğal olarak)
Bu arada bir Paladin'in bir savaşçıya göre üstün yanı Tanrılar tarafından kutsanmış olması ve kötülükle savaşmakta ustalaşmış olması..
Bir savaşçı paladin'i yenebilir ama savaşçı kötü ise paladin savaşçıyı paramparça eder. (Doğal olarak)