Bütün frp dünyasının cwp arayıp bulamadÄÂ

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Oynadığımız gruptakiler de öyle düşünüyorlardı zaten...
Özellikle yamyam olmamdan çok korkanlar vardı ve de frenzy olup duramayınca millete dalabilodum 8O )
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Ya bişiy dicem. Ama rasitlin yanlış anlama sakın haa bu benim düşüncem. Yaa bu barbar sınıfı bana çok itici geliyo nedense. Yani böle hödö hödö diye savaşı sevmediğim için olabilir. Ben sessiz katliamdan hoşlanıyorum. Uzaktan zehirli okla vurmak mesela. Ya da çaktırmadan gırtlağa bir anda saplanıp geri çekilen bir hançer bana hödeeeey diye koca kılıçlarla dalmaktan zevkli geliyo.

(bide ben bir barbarın eline en çok batlehammer yakıştırıyorum nedense)
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bense tozu dumana katan orduların birbiirne koşup saniyeler içinde uçan kafaları ve kolları arzuluyorum. Metal zırhların çelik silahlarla çarpışıtığında çıkardığı tiz sesleri, kalkanların zırhların parçalandığında çıkardığı tok sesi ve ölüm çığlıkları...
Herkesin saniyeler için bu müthiş gazla son çığlıklarını ve anralarını atıp birbirine girdiği kaos ortamında etrafındakileri paramparça etmiş gözü dönmüş kan içinde kalmış ağır yaralanmış ve hayvan gibi nefes alan bir adam göreceksin... İşte o Corax...

Hiç bir şey yakın savaşın, o arzunun, o müthiş isteğin ve ölüme koşarken ciğerlerini parçalarcasına attığın son çığlığın yerini tutamaz. Belki anlık bir zevk... Yani her an ölebilirsin... Ama Adrenalini tahmin bile edemezsin!!!
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

A evet barbarlara genelde büyük ve "ağır" silahlar yakışıyor ve bence de bi battlehammer ya da battleaxe çok daha yakışıyor fakat Corax aynı zamanda bir savaşçı... Yalnızca Barbar diye düşünmemek lazım... Ve bir savaşçının en güvendiği silah da Greatsworddur...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Ha öyleyse mantıklı bak. Hatta ben sende hafiften paladin ruhuda seziyorum (yanlış mıyım? :???: )
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Aslında Kord (Güç Tanrısı)'na büyük bir bağlılığım var ama o good bir tanrı bense genelde adam öldürdüğüm için hafif evil'a kayıyorum gene de Tanrılar'ın gücünü savunurum ama onlar için kendi hayatımı vermem (Bir paladin verirdi...)
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Her paladin verir. zamanında lord soth bile vermemiş bi (gıncıkcılık yapmış :) yani...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ama orda daha çok şovalyelik diye geçiyor
Paladin biraz daha ayrı bir şey sonuçta...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Haklısın tabide. Bak sturm'a o da gül şovalyesiydi. ama davranışları bana hep paladinleri anımsatıyordu...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Elbette ama Tanrılar'la bir paladin kadar sıkı bağları yok ve paladin'lere özel yeneteklerinden hiç bahsedilmemiş... Tabii davranışları dediğin gibi bir koda göre düzenlenmiş ama bunu uygulayanlar normal şovalyeler...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

şimdi bana Paladin mi, Kinght mı deseler şahsen paladin derim. Hem güç hemde bazı özel güçleri bakımından şovelyelerden iyiler. Haa bide pladain'in tam türkçesi var mı? Ben bulamadım sözlükte fln. Oyuncunun el kitabına yazmışlardır... Bilirsin sen...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Oyuncunun el kitabında Paladin diye geçiyor başka bir şey yazmamışlar (Tanrı'ya şükür!)
Bu arada bir Paladin'in bir savaşçıya göre üstün yanı Tanrılar tarafından kutsanmış olması ve kötülükle savaşmakta ustalaşmış olması..

Bir savaşçı paladin'i yenebilir ama savaşçı kötü ise paladin savaşçıyı paramparça eder. (Doğal olarak)
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Aman apaldin kalsın daha iyi. Bizim sallamasyon bir DM vardı daha frp'ye yani başladıım zamanlar. Adam Paladine tanrısever'mi ne öle bi isim takmıştı kopmuştuk topluca. elemanda bayaa bozulmuştu...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bende cleric'e "kılerci" denmesini çok ilginç buluyorum... Tanıdığım FRP oynayan insanların yarısı böyle diyor ama neden anlamıyorum...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Seninki yine iyiymiş. Kime ne diyen FRP'ci arkadaşlarım var benim. Örnekler:

Minatour: Minyatür
Cyclops: Saysılops
Necromancer: Nikrominsir ...

Yani bak lakaya maydanoz (ama kilerci'de komiqmiş haa :):):) )
Post Reply