İstanbul Frp buluşmasına ne dersiniz...
-
Possessed
- Site Çizeri
HAYIIIR!! biraz aşırı tepki gösterdim galibaYener wrote:Arkadaşlar heyecanınızı anlıyorum ama bu kadar aceleye gerek yok bence. şubatın da bitmesini bekleyin hele bir şu soğuklar bitsin ilk bahar gelsin o zaman daha iyi bir hava koşulunda buluşma düzenlenir.
Hava inanılmaz soğuk karın yağması an meselesi, ben pek çok FRPworld buluşmasına katıldım ve bana tecrübelerim gösterdiki kötü hava koşullarında buluşmalar çok boş geçiyor az insan geliyor.
Bence kendinizi bu soğuklarda heba etmenize gerek yok, hava bir düzelsin hep beraber buluşalım
.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
-
ombuspider
- Kullanıcı

-
Possessed
- Site Çizeri
hayda, agzını hayır aç, olmaz olmaz deme olmaz olmaz 
biz de toplanana kadar ben arkadaşlarla kaç kere toplandım, hatta başka bir sitenin buluşmasına bile gittim. Topladım gene benim tayfayı, carsamba veya persembe Kadıkoyde buluşacagız. Beni bulmak isteyenler Netline'a gitsinler, call of dutyde "Stormtrooper" nickli benim
14ünde de gidiyorum, gene FRPworld buluşmasına katılamayacagım, lanetlenmişim.. kim bana convention curse buyusu attı hemen soyleyin bakiim!!
buyu bozabilen sağlam bir buyucu aranıyor
biz de toplanana kadar ben arkadaşlarla kaç kere toplandım, hatta başka bir sitenin buluşmasına bile gittim. Topladım gene benim tayfayı, carsamba veya persembe Kadıkoyde buluşacagız. Beni bulmak isteyenler Netline'a gitsinler, call of dutyde "Stormtrooper" nickli benim
14ünde de gidiyorum, gene FRPworld buluşmasına katılamayacagım, lanetlenmişim.. kim bana convention curse buyusu attı hemen soyleyin bakiim!!
buyu bozabilen sağlam bir buyucu aranıyor
- hellscream666
- Kullanıcı

-
SigurdBeowulf
- Kullanıcı

ya forumda pek yazamadıım ıcın pek konuları takıp edemıorm ama bende gelmek cok ısterım kadıkoy tarafında yapmayı planlarsanız cafe veya bar da ayarlıyabılırım tanısma maksatı ıle bıde herkez fıkır yurutsun ama tam forumu bılmedıımden bole konulara bır kısı baksa yane organızasyonu 1 kısı yapsa cok daha ıı ve hızlı olur dıe dusunuyorum
-
Possessed
- Site Çizeri
Ben gidiyorum 2 gun sonra, somesterda bir buluşma olur da katılırım diye cok umutlanmıştım.. Neyse, hazirana kadar kac kere bulusursunuz siz, ben yokum artık. Haziranda veya daha ileriki tarihlerde bir bulusma olursa görüsürüz. Kalın sağlıcakla...
Talihsizlik işte Possessed, sanırım organizasyon için katalizör eleman bulunamamış, benim de haftasonları genelde işim çıktığı için katalize edemedim buluşmayı.
Ama bir önerim olacak tarih konusunda, bu hafta sonu değil de bundan bir sonraki haftasonu bir buluşma olabilir. şubatın sonuna yaklaşıyoruz, buluşma mekanı olarak da taksim bence iyidir, ama ben tophaneyi tercih ederim.
Tramvay ile ulaşma şansınız var, otobüsle olaşabilirsiniz, yani ulaşımı kolay bir mekandır. Bilmeyenler de rahatlıkla bulabilir düşüncesindeyim. Nasıl olsa her buluşmada eninde sonunda oraya gidiyoruz, bari başından oraya gidelim.
Ama bir önerim olacak tarih konusunda, bu hafta sonu değil de bundan bir sonraki haftasonu bir buluşma olabilir. şubatın sonuna yaklaşıyoruz, buluşma mekanı olarak da taksim bence iyidir, ama ben tophaneyi tercih ederim.
Tramvay ile ulaşma şansınız var, otobüsle olaşabilirsiniz, yani ulaşımı kolay bir mekandır. Bilmeyenler de rahatlıkla bulabilir düşüncesindeyim. Nasıl olsa her buluşmada eninde sonunda oraya gidiyoruz, bari başından oraya gidelim.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Kendince haklısında ama bu buluşmaya ilkdefa gelecek arkadaşları da düşünmek lazım (frp potansiyeli olanları avlıyorum ben
) onlarında eski üyeler ile tanışması lazım şimdi herkes tophanede belirlenen yere gelse eski tayfa otomatikman kendi içine yoğunlaşacak yeni gelenlerde "kim kimdir nerede len bu frp world tayfası?" diye düşünmezlermi sencede?
-
ombuspider
- Kullanıcı

Arkadaşlar bu buluşmayı paintball buluşması olarak gerçekleştirmeyi öneriyorum. Hem daha fazla eğleneceğimiz bir şey yapmış oluruz. Sanırım bu konuda yeminer ve dfunk 'da bana destek verecektir
.
buraya bakınız :
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... 146#140146
buraya bakınız :
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... 146#140146
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]