Ortak hikaye?

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

star wars'tan hiç bir etmenin öyküde yer almayacağını anlıyorum ben ama mass effect ve battlastar galacticayı da ben bilmiyorum :D

Hem hiç bir yerde yok diye aşçı olmayacak diye bir açıklama bana uygun gelmedi, daha yeni teknolojiler gelişyiro oalbilir ya da ne bileyim daha farklı bir atmosfer olabilir öykümüzde. ben illa aşçı olucam diye demiyorum ama battlestar galactica da hap yuturuyorlar diye bizde öyküde öyle kullanacaksak tümden bilinen bir evren belirleyelim knedimize en azından ona göre yazmak isteyenin bir ön hazırlığı olur değil mi? :)
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Ben zaten ikinci adam olmayı çok severim. Hizmet etmek çok ciddi bir iştir :D

Mass effect i bilmiyorum. Ama Battlestar Galactica en sevdiğim dizi (sonra terminator:scc).
Starwars da olucak herhalde? Star trek de olsun:)
Filmine gittim, gerçekten muhteşemdi.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Star Trek izlemediğim için ondan neler çalabileceğimi bilmiyorum ama yine de...gemiye bir ışınlanma aleti koymak istemem :D

Her neyse, sanırım böyle giderse hikaye güme gidecek o yüzden ben bir dahaki haftasonuna kadar bir kaç uzaylı çizmeye çalışırım. Karakalem olacak o yüzden fazla birşey beklemeyin :P
Image
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Aşçı bence çok yaratıcı bir konsept. Gayet de uygun. Tabii ki otel aşçısı gibi değildir, ama daha besin değeri zengin yemekler pişiren biri lazım bence :) Hapla beslenmeye karşıyım, normal yemek yiyelim biz.

Ben kendimi para için gemiye katılmış bir maceraperest olarak düşünmüştüm. Lawful Neutral'imdir genelde, kendime ait kurallar çerçevesinde kafama göre hareket ederim. Kendi kurallarım dışına çıkmam ama mantığıma uyarsa pis işler de yapabilirim. Dışarıdan bakana göre dengesiz ama kendime göre her şey mantıklı. Ã?yküde iş olarak para için savaşan bir askerim. Çok becerikli olmak zorunda değilim, kötü bir asker de olabilirim, epik bir savaşçı olmak istemiyorum. Tek derdim para yani.

Uygun mudur? Eğer teknisyen falan gerekliyse bana öyle bir özellik de ekleyebiliriz. Bilmiyorum, tartışalım.

AlenthasLeasess, eğer konsept çizimler konusunda yardıma gereksinimin olursa çekinme. Tabii her şeyi bana yıkma, kendin uğraşabildiğin kadar uğraş :D Senin kafandakini görelim, bu daha önemli. Ã?ykünün yaratıcısı sensin.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

eh, alenthas merakla bekliyoruz artık, hem ben bu gidişle sanırım aşçı olmaktan vazgeçeceğim. hem hayalimde olan bir şeydi bir uzay gemisinde aşçı olarak hizmet vermek ama olsun başka bir rolde de olabilirim... :D
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

alenthas ben ortak öyküleri başlatamadım da sen de hiç erteleme sebebini bile yazmadan unutturdun bize, ilk sen başlatmıştın ortak öykü yazalım diye ama hiç ses çıkartmıyorsun artık...
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ya işte, ırk mırk derken güme gitti biraz. Hem siteye de kimse girmiyor, oyun dönmez. Ağustosta mı başlatsak?
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

oyun demesek, ortak öykü diye düşünmüştük değil mi? yoksa zaten burası değil de başlığın rol yapma bölümüne açılması gerekirdi en başında... :)
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

catboy wrote:oyun demesek, ortak öykü diye düşünmüştük değil mi? yoksa zaten burası değil de başlığın rol yapma bölümüne açılması gerekirdi en başında... :)
Ağız alışkanlığı işte :D Bu arada yazmışken doğum gününü de buradan kutlayayım madem, doğum günün kutlu olsun :)
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

teşekkür ederim, garip ama sadece frpworld sitesi ahalisinden doğum günümü kutlayanlar oldu, sosyal hayatımın nasıl bir halde olduğunun bir kanıtı olsa gerek bu... :D
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

HEEY! Beni de alın! Ben geminin mekanik işlerine bakayım istiyorum, böyle kimsenn anlamadığı terimlerle konuşayım, garip garip baksınlar! Gnom gibi, ama daha uzun, daha küçük burunlu. Tek fark o; yani 'espri' kapasitesiyle mekanik 'yetenek' aynı! Ya da gereksiz derecede ciddi olabiilir, bilmem ki :p
Image
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

catboy wrote:teşekkür ederim, garip ama sadece frpworld sitesi ahalisinden doğum günümü kutlayanlar oldu, sosyal hayatımın nasıl bir halde olduğunun bir kanıtı olsa gerek bu... :D
Haha bir terslik var :D Ben de kutlayayım bari, siteye bir ara girmedim, o araya denk gelmiş doğum günün.

---

Yaay! Teknisyenimizi de bulduk, Lydronk hoş geldin. Noldu şimdi personelin son hali? Kimler var?

şu aralar pek buna başlayamayacağız sanırsam; yalnız ağustosta da ben pek uygun değilim :( Ağustos sonu-eylül başı gibi başlamak iyi sanırım. Ya da siz çok kişi olursanız başlayın, sonra ben bir istasyondan site katılırım :D
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

O zaman ben sağdan soldan bakayım, bir kaç ırka falan. Yakında başlarız umarım.
Image
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Kolay gelsin arkadaşlar.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

kolay gelsin ey dostlar!... :D
Post Reply