Hem hiç bir yerde yok diye aşçı olmayacak diye bir açıklama bana uygun gelmedi, daha yeni teknolojiler gelişyiro oalbilir ya da ne bileyim daha farklı bir atmosfer olabilir öykümüzde. ben illa aşçı olucam diye demiyorum ama battlestar galactica da hap yuturuyorlar diye bizde öyküde öyle kullanacaksak tümden bilinen bir evren belirleyelim knedimize en azından ona göre yazmak isteyenin bir ön hazırlığı olur değil mi?
Ortak hikaye?
star wars'tan hiç bir etmenin öyküde yer almayacağını anlıyorum ben ama mass effect ve battlastar galacticayı da ben bilmiyorum
Hem hiç bir yerde yok diye aşçı olmayacak diye bir açıklama bana uygun gelmedi, daha yeni teknolojiler gelişyiro oalbilir ya da ne bileyim daha farklı bir atmosfer olabilir öykümüzde. ben illa aşçı olucam diye demiyorum ama battlestar galactica da hap yuturuyorlar diye bizde öyküde öyle kullanacaksak tümden bilinen bir evren belirleyelim knedimize en azından ona göre yazmak isteyenin bir ön hazırlığı olur değil mi?
-
Mark
- Kullanıcı

Ben zaten ikinci adam olmayı çok severim. Hizmet etmek çok ciddi bir iştir 
Mass effect i bilmiyorum. Ama Battlestar Galactica en sevdiğim dizi (sonra terminator:scc).
Starwars da olucak herhalde? Star trek de olsun:)
Filmine gittim, gerçekten muhteşemdi.
Mass effect i bilmiyorum. Ama Battlestar Galactica en sevdiğim dizi (sonra terminator:scc).
Starwars da olucak herhalde? Star trek de olsun:)
Filmine gittim, gerçekten muhteşemdi.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
-
Possessed
- Site Çizeri
Aşçı bence çok yaratıcı bir konsept. Gayet de uygun. Tabii ki otel aşçısı gibi değildir, ama daha besin değeri zengin yemekler pişiren biri lazım bence
Hapla beslenmeye karşıyım, normal yemek yiyelim biz.
Ben kendimi para için gemiye katılmış bir maceraperest olarak düşünmüştüm. Lawful Neutral'imdir genelde, kendime ait kurallar çerçevesinde kafama göre hareket ederim. Kendi kurallarım dışına çıkmam ama mantığıma uyarsa pis işler de yapabilirim. Dışarıdan bakana göre dengesiz ama kendime göre her şey mantıklı. Ã?yküde iş olarak para için savaşan bir askerim. Çok becerikli olmak zorunda değilim, kötü bir asker de olabilirim, epik bir savaşçı olmak istemiyorum. Tek derdim para yani.
Uygun mudur? Eğer teknisyen falan gerekliyse bana öyle bir özellik de ekleyebiliriz. Bilmiyorum, tartışalım.
AlenthasLeasess, eğer konsept çizimler konusunda yardıma gereksinimin olursa çekinme. Tabii her şeyi bana yıkma, kendin uğraşabildiğin kadar uğraş
Senin kafandakini görelim, bu daha önemli. Ã?ykünün yaratıcısı sensin.
Ben kendimi para için gemiye katılmış bir maceraperest olarak düşünmüştüm. Lawful Neutral'imdir genelde, kendime ait kurallar çerçevesinde kafama göre hareket ederim. Kendi kurallarım dışına çıkmam ama mantığıma uyarsa pis işler de yapabilirim. Dışarıdan bakana göre dengesiz ama kendime göre her şey mantıklı. Ã?yküde iş olarak para için savaşan bir askerim. Çok becerikli olmak zorunda değilim, kötü bir asker de olabilirim, epik bir savaşçı olmak istemiyorum. Tek derdim para yani.
Uygun mudur? Eğer teknisyen falan gerekliyse bana öyle bir özellik de ekleyebiliriz. Bilmiyorum, tartışalım.
AlenthasLeasess, eğer konsept çizimler konusunda yardıma gereksinimin olursa çekinme. Tabii her şeyi bana yıkma, kendin uğraşabildiğin kadar uğraş
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
HEEY! Beni de alın! Ben geminin mekanik işlerine bakayım istiyorum, böyle kimsenn anlamadığı terimlerle konuşayım, garip garip baksınlar! Gnom gibi, ama daha uzun, daha küçük burunlu. Tek fark o; yani 'espri' kapasitesiyle mekanik 'yetenek' aynı! Ya da gereksiz derecede ciddi olabiilir, bilmem ki :p
-
Possessed
- Site Çizeri
Haha bir terslik varcatboy wrote:teşekkür ederim, garip ama sadece frpworld sitesi ahalisinden doğum günümü kutlayanlar oldu, sosyal hayatımın nasıl bir halde olduğunun bir kanıtı olsa gerek bu...
---
Yaay! Teknisyenimizi de bulduk, Lydronk hoş geldin. Noldu şimdi personelin son hali? Kimler var?
şu aralar pek buna başlayamayacağız sanırsam; yalnız ağustosta da ben pek uygun değilim
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..