Ufak bi Öadır
Firblenin sesi tapınağın içinde yankılanır.. Dostlarım sizle beraber aynı inancı paylaşmakl güzeldi. Ancak şimdi gittiğim yol sonu belli olmayan bir yol.. Ve bu yolda lordumun güçlerini kullanamam çünkü amacım sadece bir dostuma yardım etmek ama mecburum... Ne olursa olsun.. Gözüm arkada kalmayacak.. Sizlerle zaman ve büyünün hakettiği yere geleceğine eminim Eğer geri dönemezsem.
Zamanın fısıltısının sesi ince bir gnomun sesi ile birlikte tapınğın içinde yankılanır.
Zaman dolanıyor
Issız koridorlarında diyarın
Saat ilerliyor sessizce ve karalılıkla
Yapılanlar yapılıyor
Geri dönüş yok artık
Saatin sesleri hızlanıyor
Gücü muzaazam da olsa sınırı var zamanın
Düzenin güvencesi yıllar uzanıyor sıra sıra
Ve bu güce güç katıyorsunuz bize katılan siz dostlar
Karmaşa zayıflıyo ve huzur ve fedakarlıkla doluyor diyarlar
Zamanında artan ve diyarı saran karmaşa yok oluyor
Zamanın kutsaması ile beraber oldum sizinle..
Ve eğer gidersem ben
Mecbur kalırsam ayrılmaya aranızdan
Kutsama sizinle olsun e dostlar....
şarkı yavaş yavaş kaybolur.
Zamanın fısıltısının sesi ince bir gnomun sesi ile birlikte tapınğın içinde yankılanır.
Zaman dolanıyor
Issız koridorlarında diyarın
Saat ilerliyor sessizce ve karalılıkla
Yapılanlar yapılıyor
Geri dönüş yok artık
Saatin sesleri hızlanıyor
Gücü muzaazam da olsa sınırı var zamanın
Düzenin güvencesi yıllar uzanıyor sıra sıra
Ve bu güce güç katıyorsunuz bize katılan siz dostlar
Karmaşa zayıflıyo ve huzur ve fedakarlıkla doluyor diyarlar
Zamanında artan ve diyarı saran karmaşa yok oluyor
Zamanın kutsaması ile beraber oldum sizinle..
Ve eğer gidersem ben
Mecbur kalırsam ayrılmaya aranızdan
Kutsama sizinle olsun e dostlar....
şarkı yavaş yavaş kaybolur.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Cleric kaosun tapınağındaki bütün olayları büyülü küçük bir el aynasından izlemektedir olanların hiçbirine inanası gelmemektedir
Oren Dautry: Bir anda baktığı bütük bir patlamayla parçalara ayrılır ve parçalar acemi rahibin suratının heryerine saplanır...gözleri hala kendisine kaldığı için onlara şükretmelidir......
Oren Dautry: Bir anda baktığı bütük bir patlamayla parçalara ayrılır ve parçalar acemi rahibin suratının heryerine saplanır...gözleri hala kendisine kaldığı için onlara şükretmelidir......
çok zaman geçti çok şey değişti...
Lysana olanlardan Habersiz rahipin ona verdiği yatakta yavaşça bi tüy edasıyla doğrulur bugün rahip Just_Wine nin de dediği gibi eğtimine başlanacaktır Tapınağın Temiz ve sade merdivenlerinden inerek rahipi aramaya başlar
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
rahip kanlı suratıyla ona yaklaşır we eğitimi bu gün yapamayacağını bildirir bunun kanlı suratıyla alakası olmadığını firblenin çok zor bir durumda acı çekerken böyle bir alıştırmayı yapacak konsantrasyona sahip olmasığını söyler ardından elini suratının önünden geçirip yaraları tamamiyle yok eder we olanları lysanaya anlatır
çok zaman geçti çok şey değişti...
Dostlarım aynı inancı paylaştığım kardeşlerim her şey için üzgünüm.
Ancak yapmalıydım. Bu benim kaderimdeydi. Artık hiç kimse bir
Dragonfire inanının gerektiğinde tanrısının gücü olmasa da dostuna
yardım etmekten çekinmeyeceğini gördü.. İnancımıza vurulan darbelere
rağmen en azından bunu sağladığım için mutluyum. Özgünüm sizi zor
günler bekleyecek ve buna neden olduğum için ayrıca özür dilerim.
Ancak zor günlerimizde bize yardım sözü vermiş dostlar sayesinde bu
günleri aşacağız.. Sizden bunun için elinizden geleni yapmanızı
diliyorum. Bu bir zamanlar bir tanrı tarafından başrahibi seçilmiş bir
gnom ozanın sizden son dileği...
En azından yeni bir yaşamda karşılaşana dek tabii böyle bir şey mümkün
olacaksa..
Yine de benim için endişelenmeyin. Benim ruhum olması gereke yerde
ve özgür. Gorath konusunda ise artık yapılacak bir şey yok.. Ruhunda
ışıktan en ufak bir parça kalmamış.. Beni eski bir dostunu öldürerek
bunu kanıtladı. Tüm dostlarımdan tekrar özür dilerim ama ne yazık ki
bunu hayatım pahasına da olsa anlamak zorundaydım
Majenta bundan sonra tapınağın baştrahibi Just Win de ikinci rahibi
konumundadır. Onları dinleyip kararlarına saygı duymanızı bekliyorum.
Zamanın fısıltısı Kutsal Mabedde diyarın ustaları sınavını geçip
Dragonfire ın boyutunda duracak onu hakedecek ilk Dragonfire inanının
onu alması için...
Kendinize iyi bakın dostlar ışık sizinle olsun
Ancak yapmalıydım. Bu benim kaderimdeydi. Artık hiç kimse bir
Dragonfire inanının gerektiğinde tanrısının gücü olmasa da dostuna
yardım etmekten çekinmeyeceğini gördü.. İnancımıza vurulan darbelere
rağmen en azından bunu sağladığım için mutluyum. Özgünüm sizi zor
günler bekleyecek ve buna neden olduğum için ayrıca özür dilerim.
Ancak zor günlerimizde bize yardım sözü vermiş dostlar sayesinde bu
günleri aşacağız.. Sizden bunun için elinizden geleni yapmanızı
diliyorum. Bu bir zamanlar bir tanrı tarafından başrahibi seçilmiş bir
gnom ozanın sizden son dileği...
En azından yeni bir yaşamda karşılaşana dek tabii böyle bir şey mümkün
olacaksa..
Yine de benim için endişelenmeyin. Benim ruhum olması gereke yerde
ve özgür. Gorath konusunda ise artık yapılacak bir şey yok.. Ruhunda
ışıktan en ufak bir parça kalmamış.. Beni eski bir dostunu öldürerek
bunu kanıtladı. Tüm dostlarımdan tekrar özür dilerim ama ne yazık ki
bunu hayatım pahasına da olsa anlamak zorundaydım
Majenta bundan sonra tapınağın baştrahibi Just Win de ikinci rahibi
konumundadır. Onları dinleyip kararlarına saygı duymanızı bekliyorum.
Zamanın fısıltısı Kutsal Mabedde diyarın ustaları sınavını geçip
Dragonfire ın boyutunda duracak onu hakedecek ilk Dragonfire inanının
onu alması için...
Kendinize iyi bakın dostlar ışık sizinle olsun
HARBE GİDEN
Yas tutarak hüzünlü gözlerle tapınaktan içeri girdi.Gözü hiç kimseyi görmüyordu.Belki görmek istemediğindendi...
Sunağın önüne ilerledi ve dizlerinin üzerine çöktü.Güzel tonlamalı elf sesi hüzün yüzünden çarpılmıştı.Duası tapınağın içine elle tutulur bir hüzün yaymıştı.
Dudakları hiç bitmeyecekmiş gibi görünen duasının arasında gözünden akan bir yaşla ıslanmıştı.Ama hala dua ediyordu...
Sunağın önüne ilerledi ve dizlerinin üzerine çöktü.Güzel tonlamalı elf sesi hüzün yüzünden çarpılmıştı.Duası tapınağın içine elle tutulur bir hüzün yaymıştı.
Dudakları hiç bitmeyecekmiş gibi görünen duasının arasında gözünden akan bir yaşla ıslanmıştı.Ama hala dua ediyordu...
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Lysana olanları üzülerek ve dikkatli bir biçimde dinler Rahip e eğitminin aksamasından bi sorun olmayacağını ve rahip kendini toparladıktan sonra başlasakda olur diye belirtir gerçi rahipin ona ihtiyacı olmadığını bilsede yinede yardım edebilceği bi konu varmı diye sorar
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
Ã?evresindeki insanların insanların durumu Erethanın olanları anlaması için yeterliydi,Baş rahibin öldüğü belliydi,zaten daha önce tanık olduğu konuşma rahibin bahsi geçen davete gitmesi durumunda öleceğini belli ediyordu."Yinede gittiğine göre bunu kabullenmiş olmalı,boş bir ölüm yazık" diye geçirdi içinden.Daha sonra sesini yükselterek konuştu..."yas sürenizi fazla uzatmayın,tapınağınızı zor günler bekliyor...bir an önce işe koyulsanız iyi olur...sanırım rahibinizde bunu isterdi,ben kuleme dönüyorum,ihtiyacınız olursa söyleyin...eğer gerçekten ihtiyacınız varsa gelirim"
Tapınağın önünde durdu ölümün şovalyesi. Elindeki metal kavanoz ile sakin hareketlerle Tapınaktan içeriye girdi. Kukuletaı yüzünü gölgelerde bıraksada sol eli ve beyaz saçları onun kim olduğunu belli ediyordu. Her şovalyenin yüreğinde bulunan korkusuzluk ve cesaretle, etrafına baktı. Donuk sesi Tapınakta yayılmaya başladı.
- Lord Oren'in adı ile bir görüşme yapmak üzere geldim... Tapınak şovalyesi Karargah Komutanı 'Unholy'...
Sesinde duygudan bir esinti bile bulunmuyordu. Hareketlerinde donukluk ve kendine güven her düşmana rahatsızlık vermeye yeterliydi.
- Lord Oren'in adı ile bir görüşme yapmak üzere geldim... Tapınak şovalyesi Karargah Komutanı 'Unholy'...
Sesinde duygudan bir esinti bile bulunmuyordu. Hareketlerinde donukluk ve kendine güven her düşmana rahatsızlık vermeye yeterliydi.
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
evet rahip Just_Wine tapınakta gayet rahat uyudum sınava hazırım başlayabiliriz. artık kalbinin daha hızlı çarptığını hissediyordu giderek heyecanlanıyordu ama korkmuyordu kendi kendine itiraf etti yanlız bundan önce hiç bi sınava tabi tutulmamıştı ama yinede tüm yüreğiyle hazırdı
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..