Ufak bi Öadır
bunu duyan rahip gülümsedi lysana bu sınaw senin ne bildiğini ölçmeyecek senin nasıl karar werdiğini ölçecektir bu nedenle rahatlayabilirsin ama sana önerim sakin ol we 2 kere düşün der we kendi etrafında bir kere döndüğünde genç rahip adayı şaşırdı zira bütün etraf değişmişti karanlık bir yerde buldu kendini bir lağıma benziyordu burası we etrafta fare wiyaklamaları yankılanıyordu
çok zaman geçti çok şey değişti...
görewin ileride hissetmiş olduğun yaralı bir canlıyı iyileştirmek ama dikkat et buraya nasıl geldiğini hatırlamıyorsun we bunun çok tehlikeli olduunu seziyorsun elinde bir birleşik uzun yay ki bu sana benim bir armağanım oldu üzerinde dragonfireın rünleri we arması yeralıyor we bir de epe (rapier [çewiklik ile kullanılan bir tür kılıç]) 30 okun war ama önceden uyarayım öncelikle öldürmek istemiyorsun hiçkimseyi
Rahipin verdiği yay ı ve minnettarlıkla kabul etii sakin ve yavaş adımlarla ilerlemeye başladı karanlıkta sıkıntı görmeden rahatça ilerleyebiliyordu elf olduğu için de yay ıda rahatlıkla kullanabilirdi kuşkulu bi biçime kılıca baktı çok nadiren kılıç kullanmıştı o yüzden kılıcı çok gerekli olursa kullanacaktı ileride değişik sesler ve inlemeler işitti tüyleri diken diken olmuştu cesaret vermisi için tanrısına sesleniyordu içinden
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
yürümeye başladıkça hafifçe aydınlanıyordu ama cesareti de ufak ufak azalmaya başlamıştı koridorun sonuna wardığında karşısında kıwranan bir yaratık duruyordu orta yaşlı bir insana benziyordu ama daha önce hiç bu kadar acı çeken birini görmemişti çünkü adamın yüz çizgileri onun ne kadar acı çektiğini ele weriyordu adam çok acı çekiyor olmalıydı tavandaki küçük açıklıktan gelen ışığın dolunay olduğu farkedilebiliyordu bu sırada arkadasına yakın bir yerde birinin bulunduğu hissine kapıldı elf
ilk başta acı çeken adamın yaralı olduğunu düşünerek yakınlaştı ama adamda değişik uzun tüyler görmüştü ve geriledi kurtadam hakkındaki bilgileri doğruysa adamın kurtadam olabiliceğine kapıldı korkunç bi düşünceyle , ama arkasındaki kıpırtı onu aniden irkitti kılıcını daha sıkı kavrayarak arkasına baktı şimdi tanrısana daha net sesleniyordu tanrısının ona verdiği gücün içine aktığını hisseti birinin ona doğru geldiği açıktı ama geldiğin yön çok karanlıktı kim olduğunu seçemiyordu bu arada arkasındaki yaşlı insanda giderek şekiileniyordu onun şekillenmesine daha vardı ilk önce ne olduğunu anlayamadığı şey odaklandırdı kendini sonra ruhunu tamamen tanrısınla konuşmaya adadı Tanrım bana yardım et yardım etki yapcağım büyüde başarılı oliyim ve burdaki yaralı kişiyi senin izninle bulup iyileştirebiliyim duasıyla beraber elinde tuttuğu kılıcı havaya kaldırdı ve kılıca light büyüsü uyguladı
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
Yaralı insanı bulduğu için tanrısına şükretti ve yaralının olduğu yöne doğru ilerledi yarasının olduğu bölgeye doğru yavaşça elini koydu tanrısına dua etmeye başladı büyünün ve zamanın yüce tanrısı lütfen bu adamı iyileştirmemde bana güç ver onu senin adına iyileştiriğim iyileştiriyimki ilerdeki amaçlarına bu adam senin sayende devametsin tanrım
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
arka taraftan gelen iri yaratığın hırıltıları daha çok duyulmaya başlamıştı adam sanki bir anda bu elf saldıracakmış gibi hareketlerde bulunuyor fakat ona temas etmekten kaçınıyordu ama onun iyileştirmeye çalıştığı adam sanki ona eziyet ediyorlarmışcasına hırıldadı o zaman elf düşündü ki öncelikle onun üzerinden bu lanetin kaldırılması gerekmekteydi
Adamın üzerindeki laneti anlayarak Tekrar tanrısına seslendi tanrım grkli büyüyü yapmamda bana yol göster ve yardım et bu adamın üstündeki lanet kalksın ve huzur içinde yaşamına devam etsin ve ardından tanrısının adını anarak remove curse büyüsü yapar
Tanrım kaldır bu laneti
gerçekleşsin gücünün marifeti
Tanrım kaldır bu laneti
gerçekleşsin gücünün marifeti
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
büyüyle werewolf haline getirilmeye çalışmış o adam her geçen saniye daha da insana dönüşmeye başladı lysana arkasına döndüğünde ise werewolf görüntüsünün kaybolduğunu onun yerine arkadan bir büyücünün geldiğini görür ama adamın yüzünü görememiştir çünkü adamın siyah cübbesi burnuna kadar inmiştir (bu arada kurtardığı adam bir yandaştır) bundan hiç hoşlanmadım der büyücü we elinde bir lightening bolt oluşturuken bir gürültü kopar we
öbür sınavı yarın yapmayı kabul etti. ilk sınavı bitirdiği için çok mutlu olmuş ve cesareti yerine gelmişti ama yaşadığı olaylar yüzünden biraz yorulmuştu rahip ten izin isteyerek odasına çekildi içinden rahipe ve dragonfire a şükretti
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..