Power play tabanlı eğlencesine oyun

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Darkgnome wrote:Edmond değişime gidiyor. Bu sefe daha iyi hazırlanmış karakter kağıdı olursa sevinirim. Lütfen kaynaklar belirtilsin.

CLICK's: 7. seviye olduğundan stance ve manuverları ancak 4. seviyeye kadar alabiliyorsun. Ancient Mounter hammer ve elder mounten hammer manevraların senin seviyene göre çok yüksek.

Dancing blade form da senin seviyenin üstünde.

18000 gp sınırını da geçmişsin.
Ben seviyeye göre seçilebildiği için seçmiştim. 4 levele göre kısıtlandırmayı koymuş mu yahu hiç görmedim :???: Ayrıca 18.000 gp sınırlamasını geçmişsin diyorsun ama 100 gp vermiştin haberin ola. :D (Ne olur ne olmaz için istemiştim)
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Hah, tamam. Buldum sınırı ama! Kitabın bir açığını yakaladım. Ve kaynak olduğu için orada yazan önemlidir. 7. level manevralar için 13lvl-4lvl yazıyor istersen bakabilirsin :D Yani 4 levelden yüksek olduğumdan dolayı 7. level manevraları alma hakkım doğmuyor mu? (tome of battle books of nine sword, sayfa 39)
Albert Einstein
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

CLiCKs wrote:Hah, tamam. Buldum sınırı ama! Kitabın bir açığını yakaladım. Ve kaynak olduğu için orada yazan önemlidir. 7. level manevralar için 13lvl-4lvl yazıyor istersen bakabilirsin :D Yani 4 levelden yüksek olduğumdan dolayı 7. level manevraları alma hakkım doğmuyor mu? (tome of battle books of nine sword, sayfa 39)
Bassı yani. :-o Bir hata yapmışım ama bana alma hakkı doğmuyormu gibi bir kelime bu.

Manevraların seviyelerini büyüler gibi düşün ve kendini de wizard gibi düşün. 7. seviyede 4. seviye büyüleri yapabiliyorsu, 7. seviyede 4. seviye manevraları ve stanceleri yapabiliyorsun. 13 veya 14. seviye olacaksın ki 7. seviye manevraları yapabileceksin.

Ayrıca 100 GP isteme sebebin onca büyülüde sadece 100 gp artıma ihtiyaç duyduğunu söylemendi. Zaten sen o sınırı çoktan geçiyorsun. eşyalarının fiyatlarını topla göreceksin.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Darkgnome wrote:
CLiCKs wrote:Hah, tamam. Buldum sınırı ama! Kitabın bir açığını yakaladım. Ve kaynak olduğu için orada yazan önemlidir. 7. level manevralar için 13lvl-4lvl yazıyor istersen bakabilirsin :D Yani 4 levelden yüksek olduğumdan dolayı 7. level manevraları alma hakkım doğmuyor mu? (tome of battle books of nine sword, sayfa 39)
Bassı yani. :-o Bir hata yapmışım ama bana alma hakkı doğmuyormu gibi bir kelime bu.

Manevraların seviyelerini büyüler gibi düşün ve kendini de wizard gibi düşün. 7. seviyede 4. seviye büyüleri yapabiliyorsu, 7. seviyede 4. seviye manevraları ve stanceleri yapabiliyorsun. 13 veya 14. seviye olacaksın ki 7. seviye manevraları yapabileceksin.

Ayrıca 100 GP isteme sebebin onca büyülüde sadece 100 gp artıma ihtiyaç duyduğunu söylemendi. Zaten sen o sınırı çoktan geçiyorsun. eşyalarının fiyatlarını topla göreceksin.

Evet para olayında şunu diyorsun itemlerin base fiyatı. Toplam 255 gp oluyor oradan. Borç olarak yazarmısın? :D Eğer ileride parası karşılığında pat diye armorumu +1 yapmaya izin verebileceksen armoru magic olarak kullanmam. (DM'in insafına sığınır. Bu arada kendiside tekrar manevralarını ayarlamaktadır.)
Albert Einstein
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Oyundaki herkes bana borçlandı yav :D Ben bu borçları sizin burnunuzdan gitrmezmiyim :D HImm mesela yine shadowlar ççıkartayım ama o sırada sizi bir beholder izlesin ... hımmm
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Bence bu borçlara az bile. Mindflayer anca keser bizi. :-P
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ya keşke ben de darkvision filan alsaymışım power play yapıp ama yapamıyorum, hem de sevmiyorum power play yapmayı. :-P Meşaleleri filan topluyorum yerlerden ve yakıyorum yolumu aydınlatsın diye, olmadı Light büyüsü yapıyorum bir taşa el feneri gibi kullanıyorum. şu half-orkun sırtına çıkcam da henüz daha yeni tanıştık, samimiyetimiz yeterli değil.

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Half-Orc olduğumu nereden çıkardın? Belki de Halfling'imdir? Metagame yapmasana :D Ben half-orc olduğumu söylemedim daha :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Zaten oyun dışı söylüyor bunu oyun içinde sadece boyundan faydalanacak :D Sen söyleyene kadar belkide sana gnome diyecek. Atalarına çok benzetti belkide :-P :D
Albert Einstein
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

CLİKC's in karakter yarım kaldı. Edmomd'unki de yıkılıp baştan yaratılıyor. :D
Eskisi ka
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Edmond hala barbar yapmaya niyetliysen ırk olarak Goliath tavsiye ediyorum.

Tersyüz böyle birşey yapmıştı:
Tersyuz wrote:Berserk (Deities and Demigods), Exotic Weapon Master ve Frenzied Berseeker (Complete Warrior) kitaplarındaki prestij sınıflardan oluşturduğum insan barbar. 12 seviyede Str 38'e çıkıyor.:)

Irk: Human
Sınıf: 4 Fighter (PHB)/ 1 Barbarian(PHB)/ 1 Exotic Weapon Master (CW)/ 1 Berserk (DaD)/ 5 Frenzied Berseeker (CW)

Str:20 +5 (3 seviyeden) 38 +14
Dex:13 +1
Con:16 +3
Int:9 -1
Wis:12 +1
Cha:8 -1

1 Barbarian
2 Fighter
3 Fighter
4 Fighter
5 Fighter
6 Berserk
7 Exotic Weapon Master (Uncanny Blow)
8 Frenzied Berserker
9 Frenzied Berserker
10 Frenzied Berserker
11 Frenzied Berserker
12 Frenzied Berserker

Feats:
1-Reckless Rage (RoS)
3-Destructive Rage
6-Intimidating Rage
9-Monkey Grip (Bastard Sword)
12-Heavy Weapon (MoF)

Fighter Feats:
1-Exotic Weapon (Bastard Sword)
2-P.Attack
4-Cleave

Barbarian
Rage +4 Str +4 Con
Reckless Rage +2 Str, +2 Con

Berserk
Battle Fury +6 Str,+6 Con

Frenzied Berserker
Frenzy +6 Str
Imp.Pover attack -1/+3

Exotic Weapon Master
Uncanny Blow Str hasarı 1,5 yerine 2 katı olarak ekleniyor.

Bastard Sword 1d10
Monkey Grip sayesinde Large kullanıyorum 2d8
Heavy Weapon feati sayesinde bir kategori daha büyüyor 3d8 ortalama 12 olarak aldım.

Normal atak sayısı 3 adet
3d8+10 = 22
Toplam ortalama= 66

Rage+Frenzy+Battle Frenzy
Atak sayısı 4 adet
3d8+28 = 40

Rage+Frenzy+Battle Frenzy, Power Attack -12
Atak sayısı 4 adet
3d8+28+36 = 76

Diğer savaşçılar için üzgünüm.:D
Toplam ortalama= 304
Tabii bu adamın partidekileri öldürmemesi için:
Book of Exalted Deeds'den: Righteous Wrath alması lazım.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Edmond:
Pathetic eğer +8 ability modifier'dan fazlan var ise alınamaz. Seninki ise geçiyor.

Two weapon fighting sayesinde unarmed strikelarına + almayacaksın, biliyorsundur herhalde. :D Ancak 3 flurry yapı 1 fazladan quarterstaf ile saldırabilirsin.

Elf monk yapmışsın. Hayırlısı olur inşalah :D
Eskisi ka
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Çok özen göstermedim bu karaktere, çünkü biliyorum ki özen gösterip kitapları karıştırmaya kalksaydım yüzde yüz başka bir karaktere kayacaktım, sonra başkasına. Nasıl bu karaktere karar verdim biliyor musun? En son Ranger Varyant Wildshape Varyant hesaplamıştım, sonra Zen Archery diye bir feate rastladım, böylece Wis bonus'larımla ok atabilecektim, tam Ranger'lık dedim, hem büyücü hem okçu 24 Wis'e değer.

Sonra durdum bir an! Dedim sonsuza dek karakter yapamayacağım. Paradoksa sıkışıp kaldım! Yeter bu kitaplar!

Sonra sildim her şeyi, basit bir Elf-Monk yapayım dedim.

Two weapon fighting ile Quarterstaff'ı kullanmaya çalışacağım.Üstüne durulduğunda etkili bir silah aslında Quarterstaff.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Nasıl diyaloglardır bunlar böyle. Gölmekten RP filan yazamaz hale geldim. :) Ã?enem ağrıdı sonunda. :D :clap:

Neyse artık herkesin ırkı, sınıfı, cismi belli oldğüuna göre ilerleyebiliriz sanırım. Ama Mathius pek gitmek istemiyoru gibi. Str düştü diye sesi az öıkıyor galiba karakterin, ben helak oldum filan diyor kimsenin aldırış ettiği yok :D
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Pek ala. Elinizdeki eksik büyüler, düşmüş str'ler ile lanetli kulede yukarı çıkmaya karalısınız. Saygı duyuyorum.
Eskisi ka
Post Reply