Ağlayan Kadın Hanı ( RP BAşLIğI)

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"Tanrılarr Tanrılar.." diye mırıldandı... Gülümsedi kızın gözlerine bakarak...

"İnançlar tartışılamaz herkes kendi içinde yaşamalıdır bence inandıklarını değer verdiklerini... Bu yüzden sakın beni yanlış anlamayın hanımım.. " dedi ve Oturduğu yerden kalkmak için hamle yaptı..

"Hoş sohbet ve güler yüzlülüğünüz için teşekkür ederim arkadaşımın yanına geçsem iyi olur " dedi ve oak ı gösterdi...

"İyi günler hanımım.."

Ve Oak ın yanına yürümeye başladı her zamanki yerine oturdu..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Oak şaşkınlıkla kılıca odaklanmaya devam etti..Gördükleri görüler onu daha da şaşırtmış kara zırhlı varlıgın nasıl birşey oldugu hakkında düşüncelerine boğmuştu..

Bir anda yanına geri oturan Rebelda yı farkederek irkildi ve konsantresi bozuldu..Bir an başını çevirerek ona baktı..Ve tekrar kılıca baktı..Başını sallayarak gözlerini kapattı ve başını öne eğdi..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Horcoel için:

Zaramoth kılıcını yere saplamış yatakta yatan birine bakıyordu.Yaşlı adam elini zar zor kara paladinin zırhına koydu " seni tekrar görmek güzel evlat..Yaptığın bütün iyilikler için teşekkür ediyorum..Bana yardım ettiğin için.Kent sayende kurtuldu.. " dedi ipek giysileri içindeki adam..

Paladin bir şey diyemeyerek kafasını eğdi ve birşeyler mırıldandı.." Çok iyi bir çocuksun..General.." dedi adam ve etrafındaki diğer askerler dahi göz yaşlarına boğuldular..

Görü kayboldu.Oak odaklandı ve bir acı hissetti gümbürtüyle kulakları sağır edici bir basla çalan davul sesleri duydu. " Orduyu yönlendirin..O gerizekalı paladin'i öldürün bu kılıçla.." dedi mavi siyah cüppeli bir adam.

Görü kayboldu ve bir yenisi belirdi zihninde " insanları götürün hiç bir sivil hayatın zarar görmemesi gerek.O'nu ise saklayın görmemeliler.Tapınaktaki asker sayısını arttırın." dedi ciddi bakışlarla paladin yüzünde şimdikine ait olmayan bir ciddilik yaşlanmışlık vardı. " asker gibi görünen biri paladine yaklaştı " uzun ömrünü buna borçlusun..Bir krallığı çok uzun süre yönetebilecek şeyi buna borçlusun.." dedi sonra Zaramoth adama döndü sessizce " ben hakettiklerimi aldım ama karşılıksız olarak iyilik yapıyorum.Kendi şehrime ve diğer insanlara..Bir borcum varsa O'na değil buradaki masum insanlaradır.Ölen insanlaradır.şimdi çık odadan düşünmemiz gereken bir savaş var. " Oak düşüncelerini tazelemeye çalışırken birden acı hissetti ve kılıçla bağı koptu.
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Zaramoth elfe baktı " biraz önceki olay için üzgünüm hanımefendi..Eski hayatımı anlatmak bir çok ömürü bile tüketebilir hanımefendi.Kimsenin farkedemediği şey..Ben göründüğüm yaşta değilim.." dedi yüzü masaya dönük..

Gnom dostuna baktı " Bir maceraya atılma zamanımız geldi değil mi dostum sen de istemez misin? " sesi çok temiz çıkmaya başladı " bir güzel hanıma yardım edeceğiz.." dedi içtenlikle.

Celeraen'e baktı " gerçekten biraz önceki olay için özürdilerim ama sizin gibi bir hanıma hitap edilmeyecek bir şekilde konuşmuştu..Kendimi tutamadım.Sizi üzdüysem kusuruma bakmayın. " dedi buruklukla..
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Rhonin wrote: Gnom dostuna baktı " Bir maceraya atılma zamanımız geldi değil mi dostum sen de istemez misin? " sesi çok temiz çıkmaya başladı " bir güzel hanıma yardım edeceğiz.." dedi içtenlikle.
Aslında Dindimilis en son macerasını henüz bir hafta kadar önce, katıldığı kervan haydutların saldırısına uğradığında yaşamıştı. Ancak her zaman enerji dolu olan ve yerinde duramayan gnom, gözleri parlayarak, "Elbette isterim." diye cıvıldadı.

"Ama, önce biraz yemek yiyeyim, olur mu?" dedi, yere saçtığı yahniye hüzünle bakarak.
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

--önemli değil..en azından olay yatıştı herkes eski haline döndü tatsızlığa gelince kısa bir süre sonra biz bile unutmuş oluruz -dedi büyük bir umutla- eğer hikayeni paylaşmak isterse be daima dinlerim

derin bir nefes alarak devam etti

--maceraya gelince...açıkçası neyle karşı karşıya olduğumuzu ve ne yapmamız gerektiğini bile bilmiyorum baan verilen sadece o ziyneti birine ulaştırmaktı,ziyneti kaybettim ve herşey için çok geç mi onu bile bilmiyorum!ziyneti bulsak bile ulaştırdıktan sonra beni ya da bizi nelerin beklediğini bilmiyoruz,hem dövüş konusunda deneyimsizim hem debuna cesaretim var mı emin bile değilim..

bu son cümleleri oldukça hiddetli söylemişti,cesaretsizliği için kendisine oldukça sinirlenmişti fakat biraz abarrtığını duygularını fazla belli ettiğini anlayınca kızararak sustu
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

"Ama, önce biraz yemek yiyeyim, olur mu?" dedi, yere saçtığı yahniye hüzünle bakarak.
--özür dilerim fazla kaptırdım hemen geliyorum

diyerek içeri gitti ve biraz daha yemekle geldi

--afiyet olsun dedi yemeği gnoma uzatırken
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

celeraen wrote:--afiyet olsun dedi yemeği gnoma uzatırken
Dindimilis'in gözleri kocaman açıldı. şimdiye kadar hiçbir kadın -annesi dışında- ona servis yapmamıştı. Hanlarda bile, verdiği sipariş o kadar karışık ve değişken olurdu ki, garson kızlar kendi yemeğini alması için ona izin verirlerdi. Oysa şimdi yemeğini bir elf hanımının elinden alıyordu.

"Zahmete gerek yoktu, ben alırdım..." gibi birşeyler mırıldandı, başı utançla öne eğilmiş bir halde tabağı alırken. Tabağı önüne koydu ve oldukça gecikmiş akşam yemeğini yemeye başladı.

"Gerçekten kötü bir han burası." dedi hararetle, ağzındaki lokmayı yutarak. "Müşterilere servis yapması için bir garsonu bile yok. Benim ailemin yaşadığı kulede de garson yoktu, ama zaten orda tabaklar kendi kendine servis yapardı. Büyü işte, anlarsın ya." deyip kıkırdadı.
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Rhonin wrote:Horcoel için:

Zaramoth kılıcını yere saplamış yatakta yatan birine bakıyordu.Yaşlı adam elini zar zor kara paladinin zırhına koydu " seni tekrar görmek güzel evlat..Yaptığın bütün iyilikler için teşekkür ediyorum..Bana yardım ettiğin için.Kent sayende kurtuldu.. " dedi ipek giysileri içindeki adam..

Paladin bir şey diyemeyerek kafasını eğdi ve birşeyler mırıldandı.." Çok iyi bir çocuksun..General.." dedi adam ve etrafındaki diğer askerler dahi göz yaşlarına boğuldular..

Görü kayboldu.Oak odaklandı ve bir acı hissetti gümbürtüyle kulakları sağır edici bir basla çalan davul sesleri duydu. " Orduyu yönlendirin..O gerizekalı paladin'i öldürün bu kılıçla.." dedi mavi siyah cüppeli bir adam.

Görü kayboldu ve bir yenisi belirdi zihninde " insanları götürün hiç bir sivil hayatın zarar görmemesi gerek.O'nu ise saklayın görmemeliler.Tapınaktaki asker sayısını arttırın." dedi ciddi bakışlarla paladin yüzünde şimdikine ait olmayan bir ciddilik yaşlanmışlık vardı. " asker gibi görünen biri paladine yaklaştı " uzun ömrünü buna borçlusun..Bir krallığı çok uzun süre yönetebilecek şeyi buna borçlusun.." dedi sonra Zaramoth adama döndü sessizce " ben hakettiklerimi aldım ama karşılıksız olarak iyilik yapıyorum.Kendi şehrime ve diğer insanlara..Bir borcum varsa O'na değil buradaki masum insanlaradır.Ölen insanlaradır.şimdi çık odadan düşünmemiz gereken bir savaş var. " Oak düşüncelerini tazelemeye çalışırken birden acı hissetti ve kılıçla bağı koptu.
Oakshadow bir an başını tutarak irkildi..Görüler zihnini doldururken gücü yavaş yavaş kontrolünden çıkmaya başlıyordu..Ã?nce oturduğu taburenin üzerindeki psişik bariyer kalktı ve tabure yarı devin ağırlıgından çatırdamaya başladı..Taburenin kırılacagını anlayan yarı dev istemsizce hızla ayaga kalktı ve gerilemeye başladı..Görüler gözünün önünde hızla beliriyordu..Hatıralar..Başkalarına ait olan hatıralar kendi zihninde şekilleniyordu..Oakshadow buna her ne kadar yabancı olmasada kendini sıkıntıda hissediyordu..Görü görmek hep kendisini rahatsız hissetmesine neden olurdu..

''Paladini öldürün''

''H..Hayır..'' dedi görüyü kafasından atmaya çalışarak..''Ã?..Çok fazla ölüm..B..Ben ölüm görmek istemiyorum..''

''Ben hakettiklerimi aldım ama karşılıksız olarak iyilik yapıyorum.Kendi şehrime ve diğer insanlara..Bir borcum varsa O'na değil buradaki masum insanlaradır.Ölen insanlaradır.şimdi çık odadan düşünmemiz gereken bir savaş var.''

Oakshadow beyninde dolaşan elektirik akımlarının sancıları ile irkildi..Sanki kendisini başka birisi gibi hissediyordu..Tüm o ölümleri tüm o acıları o paladinle beraber sanki oda görmüş ve sanki oda yaşamıştı..Kendisi de savaşçılık eğitimi almıştı..Ama hiç böyle büyük ölümler ve büyük savaşlara katılmamıştı..Katılmak ta istemezdi..

''Çok iyi bir çocuksun..General.."

Bu çok fazlaydı..Bu hüzün..Çok..Çok fazla gelmişti..Kurtulmak istiyordu bu anılardan..Kurtulmak ve unutmak ama..Artık çok geçti..
''
Yooooooooooooooooooooooooooooooooo''

Oakshadow kollarını iki yana açarak tüm hanı titretecek bir sesle bağırmaya başladı..İnsanlar önce yarı devin gür sesini duydular..Ardından etraftaki tüm nesneler devden kontrolsüzce yayılan psişik enerjiden dolayı sallanmaya başladı..Bardaklar sağa sola uçuştu..Camlarda çatlaklar belirdi..Tabaklar ve çanaklar kırılırken çatallar ve kaşıklar kendi kendilerine bükülmeye başladı..Ve o sırada bulunan herkez kafasında haraket etmelerini engelliyen inanılmaz bir uğultu hissettiler..Tiz bir ses..

Bu böyle üç saniye kadar devam etti..Ardından yarı dev gözleri boş bir ifade ile çevresine bakındı..

Ağzı yarı açık anlamsız bir surat ifadesi ile yere yığıldı..Yaşadığı kriz geçici olarak beyin fonksiyonlarının bir çeşit kısa devre yapmasına neden olmuştu..

Düşmeden önce yarı dev bir çocugun masumiyetine benzer bir yüz ifadesi ile şunu mırıldandı..

''Ss..adace..Nnnrmal olmak istedim..''
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

elf kızı kıpkırmızı kesilmişti....

--ben burdqa çalışı............

birden korkunç bir ses eşliğinde eşyalar titriyor,sanki deprem oluyordu sesin kesildiği anda yarı deve baktı,yere devrilişini hayal meyal gördü...herşey sanki ağır çekimde oluyordu,birden olan bu olay sanki saatler alıyordu,bir yandan oakshadow un yanına giderken,bir yandan da

--yardım edebilecek kimse yok mu? diye bağırmıştı
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Zaramoth bağıran adamı gördü ve hemen arkasına döndü aceleyle.Eli nedense kılıcına gitmişti sonra kılıcı bıraktı etrafta uçuşan şeyleri gördü ardından kendisini tutan gücü hissetti damarlarında..

şaşkınlıkla tek sözcük fısıldayabildi " büyü.. " dedi.O cüsseli adam bir büyücü olamazdı.Yanına koştu ve adamın yüzüne baktı " hey dostum kalk.Hey!Kendine gel!!" diye bağırdı ve adam biraz dürttü.

" Su getirin çabuk su getirin! " diye bağırdı handa ardından adamı yattığı yerde düzeltti.Adam iri bir yapıya sahipti bir büyücünün aksine..Ve güçlü gibi de görünüyordu..Aklını düşüncelerden arındırdı.

Tek bir şey takılmıştı şimdi..Yüzündeki o ifade ve anlayamadığı bir şeyler fısıldaması düşerken..Zaramoth sözcüklerini tekrarladı " Kendine gel hadi iyisin dostum.. " dedi bu adama bir şey olmasına izin vermeyecekti.Yanlızca adam biraz fazla garip davranmıştı ve garip bir gücü vardı fazlaca bir güç.

Zaramoth gözlerini kapattı.Adamı iyileştirecek şeyler aklında birleşti " bana yardım et.. " dedi kendi kendine ve mırıldanmaya başladı adam için çok üzülmüştü.Böyle yere düşmesi...Savaşta bir olayı hatırlatmıştı kendisine..Bir anıyı..

Zaramoth elini adamın alnına koydu ve gözlerini kapadı.İçindeki bütün pozitif enerjiyi ona yollamaya başladı içinden gelen bir istekle bu adamı kurtarmayı istiyordu..Pozitif enerjisi ona akarken Zaramoth'un gözleri endişeyle açıldı ve adama baktı.."Lütfen ... " dedi sesindeki ince üzücü tonla.
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Oakshadow gözlerini krpıştırarak mırıldandı..''Llt.fn..Bende..Oyun oynamak istiyrm..''

Anlaşılan yarı dev daha iyi bir hale gelmişti..

Ama hala baygın gibiydi..
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Zaramoth suyu alıp önündeki iri adamın ağazına doğru götürdü ve bir kaç yudum almasını sağladı.."Neden daha iyi işe yaramadın ki.. " dedi kendi kendine hayal kırıklığı içinde..

Tekrar " hadi dostum kendine gel.Birşeyin yok hadi. " dedi kalkmasına yardım etmeye çalışarak." eline biraz su aldı ve adamın yüzüne sürmeye başladı ayılması için etkili olacağını düşünüyordu..
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

"Galax fialesin tufua!" (Tenser's Flying disc)

Gnomun önünde havada süzülen, somut, gümüş bir disk belirdi. "Onu diskin üstüne yerleştir." diye seslendi Zaramoth'a, "Bu adam birkaç kişinin taşıması için çok ağır, ama büyüm onu odasına götürmemizi ve yatağına yatırmamızı kolaylaştıracak.".
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"Uffff " diye mırıldandı ufak adam...
Bu Enerji yoğunluğu sallamıştı bütün hanı...

"İçinde bu kadar şeyi biriktirirsen böle bi anda boşalırsın işte kocaoğlan" dedi ve gülümsedi...

"Taşınması için çok ağır... Büyü felan hikaye bırakın kendine gelsin " dedi ve yanına geçti elini tuttu sıkıca Koca elinin içinde kayboluyordu tiefling in elleri.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Post Reply