ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

"sizinle tanısmak benim bir sereft,r "der theodorus ve yanındaki rahib burocka bakarak"eger izin verirseniz sizinle konusmam gerekiyor.yanımdaki adam hakkında"die fısıldar.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

seni dinniyorum theodorus
War, war never changes...
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

Ariakas orada konusulacaklari merak ediyordu fakat basrahipe olan saygisindan dolayi ordan sessizce uzaklasti.
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Büyücü Calis tapınakta acele ile içeri girer.Doğruca diyarda yeni olan ariakas ın yanına gider ve ona kin dolu bi bakış attıktan sonra
-Diyara ve ölümün,kaosun,savaşın tapınağına hoş geldin umarım aradığını bu diyarda ve bu tapınakta bulursun
No one hears him cry so he turns to evil...
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

theodorus rahibin yanına yaklasır ve birseyler fısıldamaya baslar"yanımda görmüs oldugunuz adamı bir hanın kapısını açıp acı icinde bagırdıgını duydum yanına geldim. tanrısı onu lanetlemis" albinoya bir bakıs atar ve yeniden burocka döner" vucüdü bir daha düzeltilemicek bir sekilde. ona tanrısını kim oldugunu sordum ve bana" theodorus ismini yine unutmustu. düsündü düsündü ve "heh eewt hatırladım. tanrımın ismi ARİOCH ve kaosun tanrısıdır dedi. ve bende ona bu diyarlardaki kaosun ve ölümün lordunun oren oldugunu söyledim fakat oda bu ismi hic duymadıgını söyledi .en sonunda bende ona isterse bu tapınaga gelip bu tapınak icin hizmet edebilecegini söyledim ve biraz dinlenebilmesi icin buraya getirdim. fakat ne yapacagımı bilemiyorum sorunda bu iste. " theodorsu kısa bir konusma yaptıysa bile biraz yorulmustu uzun bir gün gecirimisti
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

burock, theodorusun konuşurken hasta adama bakmaya başlamıştı. dinler ve tanrılar hakkındaki geniş sayılabilecek bilgisine rağmen şu ARİOCH ismini hiç duymamıştı. Aslında çok da önemli değildi. başrahip, olası müritlerin geçmişiyle değil geleceğiyle ilgilenirdi.

bir an calis ve araikasa baktı.

"calis, senden ariakas ile ilgilenmeni rica ediyorum. Tapınağa kabul edilmesi için bir kan yemini törenine ihtiyacı yok ölüm şövalyesinin..."

bu ironi karşısında suratına acı bir gülümseme yayıldı. Ölmeyenlerden hayatı boyunca hoşlanmamasına rağmen, onların lord orenin gözdeleri olan iyi müttefikler olduğunu öğrenmişti.

"eğer talep ederse kendisine tapınakta bir oda verebilirsin, calis. Ya da belki, ölüm şövalyesi ölümün karargahına gitmek ister. Orası belki ona daha uygundur. şimdi, izninizle..."

Tekrar theodorus ve hasta adama yönelen başrahip, ikisine kendisini izlemelerini işaret etti ve sunak odasına yöneldi.
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

"Evet calis dedi" ölüm sövalyesi sessizce ve ondan kendisini ölümün karargahina götürmesini rica etti.

Yoldayken, karargahdan dönüste dinlenebilecegi bir oda istedi Ariakas.
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Arkada sessizce bekleyen Vilthas, theodorus'un hareketlendiğini görünce hemen onları takip etmeye başladı..
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

burock wrote: Tekrar theodorus ve hasta adama yönelen başrahip, ikisine kendisini izlemelerini işaret etti ve sunak odasına yöneldi.

büyücüyü tapınağa kadar izleyen albino deril i savaşçı içerde olanları sessiz sedasız izledi. başrahibi ve ölüm şövalerini görünce bir an sırtındaki tüyler diken diken oldu ancak. son bir çabayla kendini tuttu.

sunak odasına geçtiklerinde albino hala konuşmamıştı aslında buraya niye geldiğini pekde anlamıştı. buraya Lordu görmeye gelmişti ama burdaki herkes ölümlüydü. ayrıca biliyorduki dünyadaki hiç bir şifa onu otların ve kendi hazırladığı iksirlerin bağımlılığı ve bu lanetli kemik rengi vücudundan kurtaramazdı.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

iyileştirme duasına başlamadan evvel, burock, hasta adama ayin sırasında durması gereken eri gösterdi ve sunağın arkasına geçti.

"lord orenin kutsamasını haketmen ve ebedi manevi huzura ermen için yüce lordumuz orene bağlılık yemini etmelisin, hasta kişi. Buna razı mısın?"
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

"bağlılık mı.. kaos ve bağlılık bunlar ters kavramlar değilmi rahip"

" KAOS ta anlaşmalar vardır, karşılıklı çıkarlar vardır, alışverişler vardır, ama bağlılık olmaz, olsa bile bu yalandır. "

" yapma başrahip bunu eminim sende biliyorsun!!"

"bağlılık yemini etmem ancak anlaşma yapabilirim seninle, karşılık lı çıkarlar doğrultusunda"

"ne dersin?"
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

"laf kalabalığı yapıyosun derim. yüce lord oren'e bağlılığını göstermek ve onun kutsamasını kazanmak için senden tek istediğim birkaç damla kan ve birkaç söz. Bu sence iyi bir anlaşma diil mi?"
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

-Elbette ariakas senin istemen yeter li sadece beni izle.Büyücü ve ölüm şovalyesi ölümün karargaına gitmek için yola koyulurlar.
No one hears him cry so he turns to evil...
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

ölüm sövalyesi biraz yorulmustu ancak karargaha olan merakndan dolayi kendini biraz zorlayarak yola deam etmeye calisti ve calis ten biraz hizli gitmelerini rica etti.
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

eger isterseniz sizi cüce gorath in hanına götüreyim orda karargaha gitmeden dinlenirsin ariakas
Caradoc The DeathKnight
Locked