İhanetin İzinde (Orta Dünya - Ortak Öykü) - Yo

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Dura
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dura »

eyvallah.. =))
Aurë entuluva...!!
Moonwhisper
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Moonwhisper »

Catboy devam etsek artık? :(
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Lydronk, ayak bastıparasını almadın mı yoksa? :D :evil:
Dura
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dura »

hmm.. ne kadar enteresan..
catboy wrote:..."Carrock'a pek uğur getirmediğiniz belli, dev kartallar bana Dumanlıdağlar'ın eteklerinde bir ork grubunun toplandığını haber verdi. Pek dikkatli bir yolculuk etmemişsiniz anlaşılan, fırtınada bile olsa orklar, lanet wargları sayesinde dağda birilerini takip edebilirler sinsice."...
Aurë entuluva...!!
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Dura wrote:hmm.. ne kadar enteresan..
catboy wrote:..."Carrock'a pek uğur getirmediğiniz belli, dev kartallar bana Dumanlıdağlar'ın eteklerinde bir ork grubunun toplandığını haber verdi. Pek dikkatli bir yolculuk etmemişsiniz anlaşılan, fırtınada bile olsa orklar, lanet wargları sayesinde dağda birilerini takip edebilirler sinsice."...
Zaten amacım buydu, geçen hafta yaşanan olaylara gönderme yapmak. ben o yazını silmek istememiştim...
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Ortak öyküye bir iki cümlelik yazmazsanız sevinirim, en azından diğer arkadaşlar bir paragraf kadar yazmaya gayret gösteriyorlar arkadaşlar... :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Ortak öyküye devam etmeden önce daha düzgün bir şekilde devam edebilmek adına önemli bir karar aldım, yoksa böyle herkesin yazmasını beklemek işkence olabiliyor. kararıma saygı duymazsanız anlarım, ama böyle olacaksa zaten ben çekilirim aradan sizler yazmaya devam edersiniz...

Neyse küçülme yaşanacak ortak öyküde, benim haricimde 5 kişiyle devam etmek istiyorum en fazla. Daha fazlası olunca sorun çıkıyor, bekleme, yazacak bir şey bulamama gibi. Bu yüzden buraya devam etmek istediğini bildirecek olanlarla ortak öyküye devam edeceğim...

Eğer zaten buraya yazmaya gerek duyulmazsa demek ki ilgi kaybolmuş ortak öyküye, boşa ortak öyküyü tutmanın alemi yok, bir son yazılabilir her an ne de olsa!
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

birinç!

şaka bir yana ben kesinlikle sonuna kadar yazmak istiyorum...
Image
Dura
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dura »

başladık ve sonunu görmeyi arzu ediyoruz..

buralardayız vesselam..
Aurë entuluva...!!
Walter
Yönetici

Post by Walter »

Ben zaten buralardayım....
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Ben de yazıyorum yau ilgim azalmadı. Ama iki günde bir falan girebiliyorum siteye, sanırım sorun olmuyordur.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

ben zaten konuk karakterim, konukluk görevimi layıkıyla yerine getirmeyi amaçolıyorum. eve dün dööndüm, şimdi daha rahat yazabilirim zaten.
Image
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Ben de devam etmek istiyorum.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Zaten Lydronk konuk karakter olduğu için, onu ayrı tutmamız gerekiyor, Bunun dışında; Illyra, Walter, Dura, Possessed ve Bogus ile ortak öyküye devam ediyoruz o zaman. İlginiz için teşekkür ederim... Bu akşam kaldığı yerden ortak öykü devam edecektir... :)

Ekleme: Gerçi ben yazmışım, önce bir siz yazarsanız hele sözleri elflere bırakmışken Illyra, Bogus ve Possessed'in bir şeyler yazması daha iyi olur...
Moonwhisper
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Moonwhisper »

Çoktan beş kişi olmuş bile ama beni de almazsanız olay çıkarırım:D Hem catboy ben sana haber vermemişmiydim perşembe gününe kadar giremeyeceğim diye aşk olsun iki gün giremedik siteye adımız unutulmuş hemen cık cık
Post Reply