Islanda ...Hakkında......Yorum, soru, muhabbet, vs
Mage Hand dediğin, yani tılsımlı el; havada bir el oluşuyor, tabii senin konsantre olman lazım biri seni tutuyorsa yapamazsın bunu ve ayrıca "mage Hand" yaparken rakibe Opp. Attack verirsin. Neyse neticede diyor ki Mage Hand ile yani senin büyüyle oluşturduğun "El" ile 20 pound yani 9 kilo kadar malzemeyi kaldırabilirsin. Bu el senden en fazla 5 kare uzakta olabilir ve bu eli havaha 5 kare "move action" olarak hareket ettirebilirsin.Quarion wrote:Nası yani? şimdi ben topu uzaktan alabilirmiyim yoksa alamazmıyım? Bide şöyle sorayım; Topu adamın elinden magic handle alabilirmiyim? Topu kimsede değilken magic hand le alabilirmiyim?
Adama zarar vermedikten sonra büyü serbestmiş, alabilmem lazım
Bu şartlar altında senin balığı mage hand ile tutmanı ya da rakiplerine grapple yapmanı kabul ediyorum ama tek bir el olduğu için -4 ekstradan ceza alacaksın! Aslında -4 az bile çünkü balık iri olduğu için tek elle tutmak çok zor. Tabii sadece balığı değil, rakiplerinin ayağını tutup engel de olabilirsin, ya da kucaklarından balığı düşürtmeye çalışabilirsin. Unutma range:5
.
Meurich, sen keşke bir oynasaydın, senden sonra Hiposlu oyuncular oynayacak zaten. Sonra verirsin yine taktiklerini; ilk dakka golü yemezseniz.Murwinduck wrote:Arkadaşlar sahaya nasıl yerleşeceğiz? Benim önerim: str si yüksek olan Kalazhad ve Jones topu ileriye fırlatabildikleri ve rakipten topu kolayca kapabilecekleri için defans hattında oynamaları daha uygun. Ben ve banshee orta sahada oynarız.Ã?evik olduğumuzdan topu daha zor kaybederiz.Orbiste forvette oynar teloportu var kalenin içine teleport oluverir.Kaddim de, Kalazhad ve jones'un önünde oynar.
.
.
Evet arkadaşalar sırayla oynayalım. Siteye girip de oynamamazlık yapmayalım lütfen. Rakip oyuncuların nasıl da takım oyunu oynadığına dikkat ettiniz mi; biri balığı yakalayınca diğerleri nasıl da önünde set oluşturdular.
Zarlarınıza -2 ceza geliyor, bu maçı almanız zor gibi ama bilemem tabii. Maçı kaybederseniz Magic Tent'i kaybedeceksiniz, kazanırsanız ise Magic Rope diye bir tılsımlı eşya kazanacaksınız.
.
Evet arkadaşalar sırayla oynayalım. Siteye girip de oynamamazlık yapmayalım lütfen. Rakip oyuncuların nasıl da takım oyunu oynadığına dikkat ettiniz mi; biri balığı yakalayınca diğerleri nasıl da önünde set oluşturdular.
.
.
Edmond wrote:Kaddim Kai, su üzerinde gücünün tadına hemen varmak istiyordu. Fakat biraz beklemeliydi.Sonra kullanacaktı o güçlerini.şimdi, X8-Y8'e kadar bütün gücüyle koştu (Move Action - Run)
Ardından oradaki adamın üstünden atlamaya çalıştı (Athletics Check)
Yanlış bilmiyorsam koştuğum için biraz artı almam lazım![]()
Edmond zıplama hareketine artı diyorsan; evet koştuğun için normalden 2 kat yükseğe sıçrarsın. Normalde “Run” yapmadan 2 kare hız alman yeterli ama difficult terrain olduğu için 2 kare hız almak için 4 karelik move hareketi harcamış olursun. Yani Run yapmana gerek yoktu. Ama madem yaptın; bu sıçrama için olan Athlethics check’ine +2 daha vereceğim. Normalde Jump için yaptığın Athlethics check sonucu kaç geldiyse onu 10’a böleriz ama eğer öncesinde 2 kare move ettiysen 10 değil 5’e böleriz; çıkan sonuç ne kadar yükseğe sıçradığını gösterecek. Ã?rneğin Athletics check’in sonucu 20 gelirse, 20/5=4 ft yükseğe sıçramışsın demektir. Tabii bu neticeyle ancak bir halflingin üzerinden geçebilirsin (ki rakip takımda yok; hepsi ortalama 5,6 ft boyunda) En az 28 Athletics yapman lazım ve yiyeceğin Opp. Attacktan da kurtulabilmen lazım rakibin üzerinden aşmak için. Yine de klas hareketti; başarırsan 10 exp verecem buna.
Ha, Edmond, şimdi gelelim Run yaptığın için alacağın cezalara: Bir sonraki turunun başlangıcına kadar bütün attack zarlarına -5 ve ayrıca herkese combat advantage verdin.
AlenthasLeasess wrote:"Sol kanadı tutun!" dedi Kalazhad. Yanına gidip (2 move action) takım arkadaşını tutan adamı tutacaktır (grab) (Numara 3).
Alenthas (2 move action) yazıp bizi şaşırtıyorsun. Koordinat yaz lütfen ya da 2 kare çapraza doğru ilerledi filan yaz hiç olmazsa. Move action 2 tane mi yaptı diye yarım saat düşündüm.
.
Olsun bea, ölecek değilim ya
Ki zaten eğer becerebilirsem iş kopacak
Beceremezsem varsın OPP yiyelim
(Hem 28 atmak dediğin nedir ki
Zaten zarlarıma şöyle bir +7-+8 geliyor, 20 atsam sorun yok anlayacağın)
(Hem 28 atmak dediğin nedir ki
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Difficult terrainde shift olmaz ne yazık ki. Ã?ünkü sizin de bildiğiniz gibi 1 kare gidebilmek için 2 karelik hareket harcamanız gerekiyor. Fisnot oynarken shift yapamazsınız arkadaşalar. (istisna olabilir tabii, difficult terrain koşullarından bir sebeple etkilenmezse filan)Quarion wrote:Ben 1 adım geriye attım derken shift yazmayı unutmuşum bir sorun olmaz değil mi?
Edit: istersen hareketini yeniden yaz Quarion.
.