ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

bir şavaşa gitmeden önce lord oren'in tabiki kutsamasını almak bir görevdir ama şu anda daha tam bir şavaşta olmadığımızı sanıyorum ve düşmam üzerinde korku ve kaosun tohumlarını serpmek için bu hareketleri yapmayı planlıyorum ama eğer ortada tam bir savaş olurda lordumun kutsamasına muhtacız zaten, her öldürdüğüm kişi için ölü beden üzerine kaosun işaretini koyacağım, gözelerini oyup oradaki dehşeti bu güce karşı gelenlere göstereceğim.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

" Siz savaşı nereden çıkardınız merak ediyorum.. ben savaşın diye bir şey söylediğimi hatırlamıyorum. benim sizden istediğim işinizi yapmaya başlasanız iyi olacak... Burada bekleyerek yapabileceğiniz birşey yok.. Tabiki lordum Oren kutsayamaz.. o buradan uzaklarda fakat bence o gitti diye işinizi yapmamanızı da hiç hoş karşılamayacaktır... Benim sizden istediğim kaos yaratmanız, diyarları Lord Oren'in kaosu ile kutsamanız... Bundan sonra tanrılar diyarlara gelmezse siz böyle kadın kuruları gibi oturacak mısınız? " dedi Yeminer.. sözlerinin yanlış yorumlanmasından dolayı kızgındı ve gözleri hiddetle parlıyordu.

rp dışı: abi burock ortalığı pasifleştirmeye ne gerek var anlamıyorum... biz toptan bir savaştan bahsetmiyoruz ki neden savaş yapamayacağımızı da anlamış değilim... şu anda kurallar gereği oren diyarlara ne kadar uzaksa diğer tanrılar da o kadar uzak... hiçbir tanrı varlığını diyarlar üzerinde şekillendirmeyecek diye karar aldığımızı hatırlıyorum.. burada güçsüz bir topluluktan bahsetmiyoruz... Diyarlardaki iki büyük tanrıdan birisinin müritlerinden bahsediyoruz.. ki en organize ve savaş gibi bir ihtimale en hazırlıklı gurup... neyse amacım zaten savaş değil.. dediğim gibi karışıklık çıkartmak istiyorum....
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

hiddetle konuşan liche baktı ve ondaki bu arzuyu gördü, öldürme arzusunu.
-şu andan itibaren dünyaya kaosu yaymaya başlıyoruz, lordum gelince bizimle gurur duysun. Ben ten towns'a giren ticari kervanlara saldıracağım benimle gelen varsa gelsin, planlamalar her şey hazır. Yarın dünyada kaosun git gide artacağı hissedilecek. hahahahahahah.

gözleri ölümün açlığıyla parlıyordu hemen işe koyulmak için hazırlıklara başladı.
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

Ariakas, Sensei ye onunla beraber gelicegini sööler.
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

ölüm şovalyesi yeminer in son söylediklerini duyduktan sonra aklından binbirtürlü işkence,katletme,öldürme planları geçti....yeminer yine engin bilginizi konusturdunuz...haklısıınız dediklerinizin büyük bölümüne katılıyorum...

yanlız kuskularım sunlardır...başarısızlıgı kabul edemeyiz kesinlikle lord oren başarısızlıgımızı hernerdeyse oradan hissedecektir bunu ona hissettirmemeliyiz bu noktada basrahipin sözleri kafamı karıstırıo...

rp dısı:burock abi harbi simdi oren yok diye veya diyer tanrılar yok diye aktif rpmiz azalmasın...diyarda cıkacak ufak caplı kaos tomurcukları rpyı cok canlı hale getirecektir mutlaka...biz buna calısıyoruz ama sen diyosunki lord oren in müriti olmaktan cıkarsınız...bu sırada kafamız karısıo rpmizi yapamioruz...(kesinlikle bi suclama yok sakın yannıs annama)
Caradoc The DeathKnight
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

"ben diyara kaos yayılmasın diye bişiy dediğimi hatırlamıyorum. Her kişi kendi hür iradesiyle hareket etmekte serbesttir. Benim karşı olduum tek şey, bu eylemlerin lord oren'in tapınağının desteğiyle yapılması. Oren gittikten sonra bu tapınağın korunmalarını oluşturmak için gücümün büyük kısmını harcadım ve günlük eğlenceler için uzun vadedeki durumumuzu riske atmam. Yine de, dediğim gibi, herkes kendi kararını vermekte özgürdür; fakat oren ve onun tapınağı bu hareketleri onaylamayacaktır."
War, war never changes...
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

yeminer wrote:" rp dışı: abi burock ortalığı pasifleştirmeye ne gerek var anlamıyorum... biz toptan bir savaştan bahsetmiyoruz ki neden savaş yapamayacağımızı da anlamış değilim... şu anda kurallar gereği oren diyarlara ne kadar uzaksa diğer tanrılar da o kadar uzak... hiçbir tanrı varlığını diyarlar üzerinde şekillendirmeyecek diye karar aldığımızı hatırlıyorum.. burada güçsüz bir topluluktan bahsetmiyoruz... Diyarlardaki iki büyük tanrıdan birisinin müritlerinden bahsediyoruz.. ki en organize ve savaş gibi bir ihtimale en hazırlıklı gurup... neyse amacım zaten savaş değil.. dediğim gibi karışıklık çıkartmak istiyorum....

arkadaşlar diyardan tek uzaklaşan Tanrı Oren_Dautry. başka hiçbir tanrı varlığını uzaklaştırmadı. yanlış anlaşılma olmasın. Azalin in ve Dragonfire ın müridleri tanrılarının varlığını gayet iyi hissedebiliyorlar.

saygılar.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

uyarın icin saol azalin...ben harbiden dier türlü anlamıstım....
Caradoc The DeathKnight
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

theodorus yeminerin kendisine werecegi görewi büyük bir zevkle yapıcaktı fakat aklında bir soru geciyordu . bu isten ne kazanıcaktı. ödüllendirilcekmiydi yoksa hicbir sey elde edemiyecekmiydi. :twisted:
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Code: Select all

: Evet bu konuda Azalin haklı.. diğerleri tanrılarının <b> kutsamasını </b> hissediyor.. yanlış hatırlamıyorsam tanrılar diyarlarda artık yürümeyecek demiştik... ben de bun dan bahsediyorum... yanlış hatırlıyorsam özür dilerim...
" burock... endişelerinizi anlıyorum. sonuna kadar haklısınız. ama daha önce de dediğim gibi bu çalışmalar tamamen gizli ve tapınaktan bağımsız yapılacaktır... Ayrıca buradakilerinde bildiği gibi ben tapınağın bir üyesi değilim... hareketlerimle kimse tapınağı bağlayamaz... benimle hareket edenlerde sadece benim sorumluluğumdadır... hareketlerinden kendileri sorumludurlar.. kazandıkları da kaybettikleri de yanlızca onlarındır.. benim çıkarlarımın onlarla uyuşacağını bildiğimden onları destekliyorum." dedi Yeminer rahibe bakarak... yanlış anlaşılmaların halledilmesinden memnun olmuştu..
ve Yeminer salondakilere baktı... "duydunuz ve zaten biliyordunuz. Kazançlarınıza gelince.. bunun bana sormayın.. kazanmak sizin işiniz, bunun çok iyi yapacağınıza eminim :twisted: " Yeminer'in yüzündeki ifade bir anda tekrar değişmiş ve kaos arzusuyla dolmuştu... bir çığlığı andıran kahkahası tüm salonu doldurdu ve onun bu kahkahası ile tüm salon istediklerinin ve yapacaklarının ne olduğunu biliyorlardı... amaçlarının aynı olduğunu biliyorlardı..
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

Yaptıklarım sadece ölüme olan açlığımdan ve lord orenin kaosunu dünyaya yayma isteğinden kaynaklanıyor, yeminer sana söylüyorum, bu işleri sen istiyorsun diye yapmıyorum, ölüme olan açlığıma karşı koyamıyorum, her şey dünyayı kaosa boğmak amacıyla yapılmaktadır.
-Ariakas sen , gel benimle, hazırlıklara hemen başlamalıyız şafağı beklemeden saldırmalıyız, planlarında açıklanması gerek , tüm ölümün askerlerine bunun haber verilmesi gerekiyor 1 darbede 1 kervan değil en az 10 kervan vurmalıyız, bu ay için giden ticari mallar ve arzakları engellemeliyiz.
-Kaos büyüyor bunu hissediyorum.
Gözleri alev alev parlıyordu, açlığına bir son gelecekti, torbasındaki dillere yenilerini ekleyecekti. Bir hışımla arkasını döndü ve hazırlıklara başlamak için karargaha doğru yola çıktı.
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

Pekala Sensei ne yapacaksak çabuk yapalım çünkü sabırsızlanıyorum derken bir anda duraksadı ve kılıcını çekti "ne zamandır kullanılmıyordu" dıyerek bileylemeye başladı.
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Eğer mümkünse bende sizinle gelmeyi isterim.. dedi Vilthas, Ariakas ve Senseiye.

Büyüyle çeliği birleştirmek..
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

Aslında ii fikir sen ne dersin Sensei
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

rp dışı: sensei biz hangi forumda planları yapıp saldırcaz bu tüccar elemanlara :?:
Locked