Kardeşlik (Oyun)
.
"Dur Wulfgar tuzak olabilir kapıda!" diye bağırdı Olaf. Diğerlerine de bakarak," artık anlaşılan iş işten geçmiş, güzellikle bölümü bitmiş. O kaçan kim? Kimse sorguya çekelim bari? Bu arada sizi Lathander adına bir kutsayayım da işleriniz rast gitsin," dedi ve (hepsinin 50ftten yakın olacağı bir noktadan) büyüsünü yaptı: [Bless]
.
"Dur Wulfgar tuzak olabilir kapıda!" diye bağırdı Olaf. Diğerlerine de bakarak," artık anlaşılan iş işten geçmiş, güzellikle bölümü bitmiş. O kaçan kim? Kimse sorguya çekelim bari? Bu arada sizi Lathander adına bir kutsayayım da işleriniz rast gitsin," dedi ve (hepsinin 50ftten yakın olacağı bir noktadan) büyüsünü yaptı: [Bless]
.
-
Mark
- Kullanıcı

" Huor gidip bir rahip getirmesi gerekiyordu. Ama asker getirmiş, sorgudan sonra shan'a söylemişler. Ayrıca büyücü, yaptığı büyü görünmezlikti. "
Huor'a ters ters bakmaya başladı.
" Neden benim üzerime yıkıyorsun. Sana özellikle rahip getir, demedim mi? "
Huor'a ters ters bakmaya başladı.
" Neden benim üzerime yıkıyorsun. Sana özellikle rahip getir, demedim mi? "
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Huor sinirle:
*Yalnızca muhafız getirdim 3 kişi geldiler, ya rahip getirseydim?*
dedi.Bir yandan da:
*Suçu üzerine yıkmıyorum, yalnızca doğruyu söylüyorum.*
*Yalnızca muhafız getirdim 3 kişi geldiler, ya rahip getirseydim?*
dedi.Bir yandan da:
*Suçu üzerine yıkmıyorum, yalnızca doğruyu söylüyorum.*
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
"Neyse olan olmuş, kazasız belasız beraberiz sonuçta. Tuzak konusunda haklı olabilirsin Olaf." Baltasını keskin kısmını yavaşça yere indirdi.
"Peki bir şey öğrenebildiniz mi? Kasabada bir kitapçı kaybolmuş, adı neydi?"
"Peki bir şey öğrenebildiniz mi? Kasabada bir kitapçı kaybolmuş, adı neydi?"
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
-
Mark
- Kullanıcı

" Dediğimi yapsaydın, bunlar olmazdı zaten. İki gündür burda aç yalanları dinliyorum. Doğama ters, ağaç birşey yok. Bir daha gizli göreve siz çıkın. Yemek var mı? "
" Diğer rahipler hazırlanıyordur. Büyük savaşa biz şimdi gitsek, tuzağa düşeriz. Birileri var. Gelsenize! "
Odadaki iki rahip adayını çağırdı.
" Kasabadaki kitapçıyı, burda gördünüz mü? "
" Diğer rahipler hazırlanıyordur. Büyük savaşa biz şimdi gitsek, tuzağa düşeriz. Birileri var. Gelsenize! "
Odadaki iki rahip adayını çağırdı.
" Kasabadaki kitapçıyı, burda gördünüz mü? "
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
"Darthu rica etsem şu kapıya baksana, tuzak filan olmasın. Olaf sende şu şakacıları kontrol et arkamı dönünce büyü filan atmasınlar." Pis pis gülerek Huor ve Yenen'i işaret etti.
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Rahip çömezleri kitapçıyı burada görmediklerine dair yeminler ettiler, canlarına kıyılmaması için yalvardılar, eğer serbest bırakılırlarsa buradan gidip kimseye birşey söylemeyeceklerini tekrar edip durdular.
Bu sırada Darthu dikkatlice kapıyı inceledi bir tuzak olmadığına kanaat getirdi, kilidi de bir yokladı, kapı açıktı.
Bu sırada Darthu dikkatlice kapıyı inceledi bir tuzak olmadığına kanaat getirdi, kilidi de bir yokladı, kapı açıktı.
Rahiplerin sızlanmaları Wulfgar'ın sabrını taşırmıştı. "Yıkılın gözümün önünden, gidin ne haliniz varsa görün."
Sonra Darthu'nun dediğini duydu, "Yolumuza devam edelim o zaman." dedi sırıtarak.
Gerildi ve kapının ortasına güçlü bir tekme oturttu.
Sonra Darthu'nun dediğini duydu, "Yolumuza devam edelim o zaman." dedi sırıtarak.
Gerildi ve kapının ortasına güçlü bir tekme oturttu.
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Ã?ıraklar teşekkürler ederek artlarına bile bakmadan kaçtılar. Kapıyı açtıklarında ortada bir altar gördüler,altarın iki yanında kare biçimli büyük sütunlar vardı, sütunların üzerinde (sadece girdikleri taraftaki yüzünde) birer meşale vardı. Bu sebeble oda çok hafif aydınlanıyordu.
İleride bir kapı daha vardı, sağda ve solda ise Mystra'nın heykelleri. Bu heykeller büyük olmalarına rağmen o kadar karanlıktaydılar ki farketmek çok zordu.

Wulfgar karanlıkta Fembrys'i gördü, rahip kapının dibinde hazırladığı büyüyü yapıvermişti.
Soundburst 3 Vitality hasarı herkese
Darthu 11+1= 12 başarısız Stun
Yenendithas 14+4 başarılı
Huor 8+1= 9 başarısız Stun
Wulfgar 6+9= 15 başarılı
Olaf 2+5=7 başarısız Stun
Sadece Darthu kenarda gizlenen nöbetçileri görmüştü ama konuşmaya fırsatı olmadı.
İleride bir kapı daha vardı, sağda ve solda ise Mystra'nın heykelleri. Bu heykeller büyük olmalarına rağmen o kadar karanlıktaydılar ki farketmek çok zordu.

Wulfgar karanlıkta Fembrys'i gördü, rahip kapının dibinde hazırladığı büyüyü yapıvermişti.
Soundburst 3 Vitality hasarı herkese
Darthu 11+1= 12 başarısız Stun
Yenendithas 14+4 başarılı
Huor 8+1= 9 başarısız Stun
Wulfgar 6+9= 15 başarılı
Olaf 2+5=7 başarısız Stun
Sadece Darthu kenarda gizlenen nöbetçileri görmüştü ama konuşmaya fırsatı olmadı.