frpworld convention "bahar 2004"

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Değişik bir fikir istiklalde asıl LARP yaptığınızı duymak isterim. İyi o zaman istanbulda olası yerler oturuyor galiba. şimdi bunları değerlendirmek lazım Adalar İstiklal İtü Beşiktaş. Sanırım açıkhava conventionı yapacaksak en uygun yer adalar.
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Zaman açısından açık hava con biraz sıkıntı yaratacaktır...
bilirsiniz okuyanlar için sınav tarihleri con'un açık havamı kapalı ortammı olucagını belırler ,tabı katılımcı sayısını yüksek istiyorsak tarihi iyi ayarlamamaız lazım...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hangi tarihleri öneriyosunuz????
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Biz biraz konuştuk tam tarih belli olsada ben grup onaylamadıktan sonra tarih söylemeyeyeim.Ama eylül sonu ekim başı denılebılır...
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Vaaay be demek birileri konuşuyor benim haberim yok yahu niye burada konuşmuyosunuz alındım şimdi hakkaten yaaaaa
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Aeron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aeron »

Bilirsin, saray meseleleri. Hadi deyince bitmiyor bu işler.
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Anaaaa demek Dragonfly mod oldu beee bilmiyordum.. Kutlarım abi seni yaaa Nereye mod oldun. Oraya biraz mesaj atayım da uğraş dur biraz.
HARBE GİDEN
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Hemen düzeltilmesi gereken bir meseleyi düzeltiyorum. Dragonfly hiç bir forumda yönetici değildir. Kendisinin sarayı görüntülemeyede yetkisi yoktur. Bizimle con. için çalışanlardanda birisi değildir. Bir yanluş anlamaya mahal vermemek için bu açıklamayı yapmak durumunda kaldım. Kendisi bizimle çalışmak isterse bana yada Quel-Shin'e ulaşsın. Saygılarımla...
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Firble wrote:Anaaaa demek Dragonfly mod oldu beee bilmiyordum.. Kutlarım abi seni yaaa Nereye mod oldun. Oraya biraz mesaj atayım da uğraş dur biraz.
Sakın haaa Firble böyle bir şey yok.Kendince Mod oldun abi kutlarım diye bir şey söylenmişsin aman zaten binbir türlü kelimenin arasından kelime seçtim mesajımda...
Sen oradan benım Mod olduğumu nasıl çıkarttın anlayamadım...

Bizlerin arasında bır bağalntı kopukluğu var o kadar bu konu burda kapansın lütfen....Con 2004 forumu konusu şaşmasın
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yahuu ne bileyim Aeron saray meseleleri deyince sanki sen birileri ile sarayda konuşmuşsun gibi geldi neyse yaa yine biz konuşabiliriz aslında merak ettim şimdi neler konuşuyorsunuz acep??? Ama süpriz yapacaksanız o zaman tamam bekleyebilirim.
HARBE GİDEN
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

kediyi ve bard ı mrk öldürür :P
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

Curiosity killed the cat, and the bard ;)
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Ozan dediğin gözlemci olmalı, iyi bir gözlemci de meraklı kişidir. Convention'da workshop yapılacak mı? Belki gelecek ozanlar için bir kaç müzik aleti yapabiliriz. :D Ya da savaşçıların düzgün notalar çalabilmeleri için kılıçlar güzel kostümler ve benzerlerini. Çok mu zor olur?
Taşlar unutana dek...
Kirshamor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kirshamor »

Conevention'da workshop düzenlmeyi istiyorum. o zamana kadar DM olmak üzerine bir yazı da yazmayı düşünüyorum. belki bir DM'lik paneli olabilir. malum Türkiye'nin DM'lere ihtiyacı var

!!!DISCLAIMER!!!
açıklamalarım sadece beni bağlar
isterseniz görmezden gelebilirsiniz.
!!!DISCLAIMER!!!
yola devam...
...barış için
pelinpel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pelinpel »

eh ben de ortamları yararak bir el atayım buralara. Sevgili arkadaşlar biZ bir takım frpworld Ã?YELERİ olarak bu zamana kadar iki kere buluşup convention düzenlenmesi konusunda toplantılar yaptık. şimdilik tüm fikirler askıda. Yani sadece fikir alışverişi aşamasında. Eğer desteklenirse ya da biz bu işi yapmaktan vazgeçmezsek de umarım, hoş bir şeyler çıkacak ortaya. Gelişmelerden haberdar olacaksınız. şimdilik buraya fikirlerinizi yazabilirsiniz. Convention tarihi kesinleştikten sonra daha uygun bir alanda fikir alışverişinde bulunabileceğimizi umuyorum.
DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ.
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
Post Reply