Ufak bi Öadır
tanrım, lordum, zamanın we büyünün efendisi Dragonfire senden bu zavallı çocuğun yaralarını sarmak we acısını dindirmek için yardım we güç istiyorum sen ki tanrıların en güçlüsü, en merhametli, yardımsever we iyi olanı bana bu konuda yardım et ki bu zavallı çocuğun yaralarına derman olup acılarını dindireyim eğer bana bu konuda yardımcı olursan hem bu çocuk iyi olacak hem de ben ona dinimizi daha kolay benimsetebileceğim tanrım bana bu konuda yardım et sana, bana werdiğin güçlerden dolayı teşekkür ediyorum der we cocuğu iyileştirmeye calışır
ardından bir dust evil (kötüleri tozlaştır) büyüsü atan cleric onları yoketmeye çalışır
ardından bir dust evil (kötüleri tozlaştır) büyüsü atan cleric onları yoketmeye çalışır
çok zaman geçti çok şey değişti...
Palisdanın sözlerini duydu. Cevap vermeye hazırlandı ama Üstad Firble'ın duydu.Cevap verme işini ona bıraktı ve kenderin yanına gitti."Tapınağı beyenmene sevindim.Gerçekten güzel değil mi?" isKENDERin havuzdan su içme isteğini duydu."Ama benim kişisel tavsiyem havuzdan su içmemen.İstersen sana içilebilecek su getirebilirim."
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Just Winin elinden çıkan mavi ışık çocuğun kolunu kaplar çocuğun ağlamsı ksilmişti. Kolunda oynaşan ışığa bakıyordur. Işığın parlaklığı yavaşça artar ve sonra yavaşça gücünü yitirerek kaybolur. Ã?ocuk kolunu rahatça oynatabilmektedir. Rhibin ondan sonra yaptığı byü ormanın zemininde bir rüzgarı çıkmasını sağlar rüzgar yavaşça şekil alır.Eiş hızı sayesinde şekil nt olarak görünmektedir. Sonra iki yanında kola benzer uzantıla oluşur ve hayvnlaa doğru ilerlemeye başlr. Just Win ileden gelen dövüşseslerine alımadan oradan uzaklaşır. Aiden çevresineki görüntü kaybolur ve kendini tapınaka bulu. Kutlarım rahip ilk eğitiini başarı ile tamamladın. Bir iki konuda kendini geliştirmelisin ama bu zaten zamanla olacaktır. Evet rahip yaın eğitiminin bir sonraki aşmasına geçeceğiz Bu akşamın tdını çıkarmaya bak.
Gnomun çevresine bakar sanırım şey biaz dinlenmek iyi oacak gi yarın yaın diger işleri hallederiz. Bu arada sunağı orada duran İsKendere vaay kerdeş nasılsın der... Su mu stiyosun yaa.. Gel sana getireyim ama oradaki su senin susuzluğunu gidermez vallah. Ama sen bilirsin der ve sonra tapınaktan çıkar en sevdiği yatağını tercih edecektir uyumak için yani toprağı.
Gnomun çevresine bakar sanırım şey biaz dinlenmek iyi oacak gi yarın yaın diger işleri hallederiz. Bu arada sunağı orada duran İsKendere vaay kerdeş nasılsın der... Su mu stiyosun yaa.. Gel sana getireyim ama oradaki su senin susuzluğunu gidermez vallah. Ama sen bilirsin der ve sonra tapınaktan çıkar en sevdiği yatağını tercih edecektir uyumak için yani toprağı.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Cüce jucağında taşıdığı küçük bedenle içeriye girdi ve onu yere bıraktı."Yardım edecek kimse yokmu?"diye bağırdı çadırın içinde.Kucağındaki yaralı Gnome konuşmaya çalışıyor ama başarılı olamıyordu."Onu çadırın dışında bu şekilde buldum.Yardım edecek kimse yok mu?"
Gnomeun ağzından kan boşalıyordu ve vücudunun bir çok yerine kırıklar mevcuttu.Kırıkların tedavisi neredeyse imkânsızdı.
Gnomeun ağzından kan boşalıyordu ve vücudunun bir çok yerine kırıklar mevcuttu.Kırıkların tedavisi neredeyse imkânsızdı.
cleric de yaralı gnomun yanına koşar ona yardım edebilecek gücü bulabilmesi için tanrısına yalwarır
* Tanrım lordum en yüce warlık bana yardım et ki bu ölümün kıyısındaki gnomu yaşamın ucuna çekiyim we senin sonsuz gücünle iyileştirip bir inanan haline getirebileyim tanrım senden aldığım gücle bu zavallı yaratığı iyileştirmeme izin wer we bana yardım et bana güç wer bana onun dünyasını ışık ile doldurmam, onun ZAMANını tekrar yaşayabilmesi için bana güç wer tanrım
* Tanrım lordum en yüce warlık bana yardım et ki bu ölümün kıyısındaki gnomu yaşamın ucuna çekiyim we senin sonsuz gücünle iyileştirip bir inanan haline getirebileyim tanrım senden aldığım gücle bu zavallı yaratığı iyileştirmeme izin wer we bana yardım et bana güç wer bana onun dünyasını ışık ile doldurmam, onun ZAMANını tekrar yaşayabilmesi için bana güç wer tanrım
çok zaman geçti çok şey değişti...
"İhtiyacın olursa yaparız." dedikten sonra şovalyeyi çağırdı ve ona rahibi taşımasını söyledi.Kendisi de Lorduna ettiği şükran duasının ardından gnomu aldı ve önden yürümeye başladı.Arkasında takip eden şovalyeyle, gnomu ve rahibi dinlenecekleri yere götürüyorlardı.
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.