sevgili dostlarım karanlıktan sakının cunki karanlık hıc bır zaman iyi deildir karanlıkta olmaktansa ruhumu teslım etmeyi tercih ederim karanlıkta kalmıs bir Dunya dunsunmek bıle bana adeta bir İnsanların ve diyer ırkların yasamadıgı gibi bir yerdır o yuzden asla ve asla karanlıga dusmeyın
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
Karanlıktan kaçamazsın Kaelthas.Karanlık seni saracaktır.Tamamen olmasa bile saracaktır.Hiç insanlardan nefret ettiğin oldu mu?ya da birini öldürmek istediğin?Ya da tüm kötüleri katletmek?İşte bunlar karanlığın ta kendisidir.
karanlık bize yaşama amacı verir. biz karanlıktan doğduk, belirsiz yaşayıp yine onun şefkatli kollarına bizi yutması için dönmeyecekmiyiz. karanlığı inkar etmemeli ona sahip çıkmalı onu kontrol etmeliytiz. karanlıkbencilliktir ve her insan bencildir. sonuç larak genler bizi kontrol ediyor veonlarda bencildir.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Ya nedir bu karanlik aydinlik meselesi anlamiyorum ki! Niye herkes birbirine saygi duyup karanlikta yada aydinlikta beraber diyemiyo. Asla unutmamaliyiz gündüzden sonra gece, geceden sonra gündüz gelir. Bu sonsuz döngüdeki evrensel gerekliligi neden göremiyorsunuz anlayamiyorum
Birliktelikten ne kast ettiğine bağla.Karanlıkla aydınlığın birlikteliği sadece bir biri ardını takip etmekle varolur.Işığın ulaşamadığı yer karanlık olur.Işık olmadan nasıl karanlık olsun peki?
Mesajınla ne demek istediğini anlamadım Kaelthas.
Kin tutmamakla :"uğraşırsan uğraş sana kin duymam!" mı demeye çalıştın?
emin ol sana hayatını zehir edik seni kin denizinde boğabilirim.
SEninle benim bir alıp veremediyim yok sen karanlıgın koruyucususun ben aydınlıgın herkez kendı yoluna gıder ben sadece ınsanların ve diger ırkların aydınlaga gelmesınde ıkna etmeye calısıyorum herkez elbette kendı fikirini vericek ve sen benim bu gorevımden ne akdar nefret edersen et ben hala bu gorevı yapmaya devam edıcem eyerkı savas ıstersen savasırım oluceksem eyer ıyılık ıcın olmeyı eyelerım fakat olumum senın elınden olursa emın olabilrisinki bunu sana bir gun bır sekılde odetırım
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
ben karanlığın koruyucusu falan değilim.ne karanlık ne de aydınlık umrumda değil.umrumda olan tek şey istediklerimdir.benim de seninle bi alıp veremediğim bi şey yok.ben sadece söylüyürum.böyle yaparsan böyle olabilir..tabii ben istersem.ama istemem içinbi neden yok ki istiyeyim.
ne demek bu. ışığın ulaşamadığı yerde karanlık vardır... yanlış. karanlık olmayan yer ışıktır ve her ışık ta gölgeler yapar kli biz oralara rahatça girebilelim. ve şunu da unutmayın her şey karanlıktan doğdu ve ona dönecek...
tabiki zafer karanlığın dır. bu ara senin deity in nedi raist( aman ne komik raist barbar )merak ettyim de.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
En başta karanlığın yada aydınlığın olduğunu kim iddia edebilir. Hanginiz bu kutsal anda oradaydı?
Hanginiz güneşi durdurabilir? Ve kimler güneşin sadece ışık ve aydınlık olduğunu düşünebilir.
Karanlıkla aydınlık hiç birarada olabilirmi? Asla sadece birbirlerini izleyebilirler ama bir arada yaşayamazlar.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."