Işığın ulu koruyucuları!

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Tanrılara küfreden kafir ve düşmüş savaşçı Hükümlü...
şu işi bitirelim artık...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Yolunun aydınlık ve amacının asil olduğunu söylüyorsun. Sana bir itirazım yada düşmanlığım yok. Ancak müttefiklerin güneşin yasadıkları oldukça ve eylemlerin gölgeler içinde kaldıkça sözlerin nekadar güvenilebilir olurki? Adalet hangi tanrının adaleti? Hangi insan bilmediği bir tanrının hükmüne girmek isterki? Sözlerimi yanlış anlama ama sasvaşı durduracak olan sadece adalettir.
Yolunun gölgeler içinden çıkmasını dilerim.

Teklifin olan görüşmeyi kabul ediyorum. Bende şerefim ve gücüm üzerine yemin ederimki sana benden bir zarar gelmeyecektir yada benim etkim altındaki hiçbirşeyden.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

Tapınağın tavanında birden gri bir sis kümesi belirir yavaşça aşağı inerken kimse gözünü alamaz.. Bir an bulut her yeri kaplar sonra Raistlin zincirlere bağlanmış durumdadır... Sen tanrıların adına nasıl konuşursun kafir diye bir ses duyulur.. Öevreden biri fısıldar gibi kim bu der... Ben Coraxın meydan okuduğu tanrıyım der ses .. Coraxın ağzından Mask sözcüğü dökülür.... Zinciri kopartmaya çalışır kullandığı insanüstü güç farkedilir ama zincir maddeden oluşan bir şey değildir... Ses devam eder Dün tanrılardan birine meydan okuyan sen bugün nasıl bütün tanrıları temsil ettiğini düşünüyorsun... Ölümün lordu ile yaptığın işbirliği mi tanrıları memnun edeceksin??? Hangi rahip senin sözlerine inanır??? Raistlinin gözlerinden öfke okunmaktadır konuşmaya çalışır başaramaz... Tekrar konuşacaksın ama önce şunu söyleyeyim... On kasaba umurumda değil ordaki insanlar müridlerim için hiçbir şey yapmadılar hem de hiçbir zaman ama bir daha o sefil savaşınıza tanrıları alet etme sana bir tavsiye... Bir daha ki sefere cevabım çok daha sert olacak... Hiçbir tanrıya güvenmeni de tavsiye etmem. Senin gibi bir kafirin cezalandırılmasına üzülecek hiçbir tanrı tanımıyorum... Bir kahkaha yankılanır sonrar ses azalır ve birden kesilir coraxı bağlayan zincirler kaybolmuştur tapınak sessizdir...
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Kandırmaca ve yalan Tanrısı Mask'in yarattığı ilüzyon gözden kaybolur...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Adaletin savunucusu St. Cuthbert yeni düzende mutlak adaleti sağlayacaktır...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Mutlak adalet diye bir şey olmayacak dünya üzerinde hiçbir zaman.her zaman biyerlerde birilerinin hakkı yenecek,birileri kayırılacak.insan oğlunun olduğu her yerde bunlar olacaktır.
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Peki tapınaktaki diğerleri. Sizler tanrılarınızın elçileri değilmisiniz ki tanrınızın sözlerini yaymak için buraya gelenler. Sizlerin ve tanrılarınınz fikirleri nelerdir?
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Benim yolum gölgede değil... Yanımda gölgeleri tercih eden müttefikler olsa da bu yalnızca görnüşteki bir yanılsama... Yapacaklarımın dış görünüşüne değil amacına özüne bakmayı deneyemez misiniz?
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Yandaşların gölgede durduğu sürece sen nasıl ışıkta kalabilirsin bir düşün. Onlar etrafında durdukları sürece senide karanlığa çekecekler. Gölgedekilerle nasıl ortak bir amacın olabilrki yollarınız kesişsin aynı tarafta? Biraz düşün derim ben.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Karanlığa da ait olsalar onlar da Tanrının birer kulları ve varlıkları olduklarından Tanrılar'ın düzeni için savaşmaları mantıklı karşılanmalı... Karanlık Kraliçe'nin karanlık askerleri Kaos'un ordularına karşı nasıl dünyayı savunduysa, bizler de karanlık aydınlık ayırt etmeden Tanrılar'ın adil ve doğru düzeni için savaşıyoruz... şimdiye kadar Clericler tarafından Tanrıların nilgeliğiyle yönetilen hiç bir imparatorluk var olmamıştı. Bu insanlık tarihinde bir devrim olacak ve her dinin kendine özel bir krallığı olacak... Bu krallıklar kendi dinlerinin öngördüğü şekilde yönetilecek ve adalet Tanrılar tarafından sağlanacak(clericler tarafından)... Bunların ayrıntılarını Karargahımda görüşeceğiz kadim büyücü...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Zıt tanrıların nasıl ortak çıkarları olmayacaksa(yok oluş dışında) zıt müritlerinde ortak yollarında engeller olacaktır. Yandaşlarına güvenmiyorum. Kanıtım varlıklarıdır. Soylarının özellikleridir.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Müttefiklerime asla yönetim ya da katliam umtuları vermedim ya da önermedim. Onlar bu savaşa yalnızca din aşkıyla girişiyorlar çünkü karanlık tanrıları bile bu dini yönetim sistemi mantıklı ve gerekli görüyorlar... Ben emirlerimi Tanrılardan alıyorum ve diğer cleric yandaşlarım da... Karanlık müttefikler benim emirlerime harfi harfine uymak için Tanrıları adına yemin ettiler. Bana karşı gelmek Tanrılarına ihanet etmek olurdu... Bu onlar için bir basit katliam seferi değil gerekirse uğrunda can vermeleri gereken bir din savaşı...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

her dinin kendine özel bir krallığı olacak
raislin sanırım sorun burda başlıyor.dünya üzerindeki çoğu şavaşlar tanrılar adına yapılmadı mı?dinle krallıkları gibi bi şey varken hele tanrıların ve onların kaprislerinin rahat duracğınımı düşünüyorsun?
adalet getircek dediğin şavaştan sonra bu krallıklar ne kadar birbirlerini yemeden durabilcek?kötü her zaman kötüdür.iyi de her zaman iyi.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

İyi ve kotu her dine gore degisiklik gosterir... Kendi inananlari icin iyi ve kotuye karar verecek olanlar da yine Tanrilardir... Butun kralliklar ozerktir ve hic bir din digerini etkileme hakkina sahip degildir...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Sence amacı intikam ve karanlıklardan çıkmaya çabalayan "örümcekmi" böyle birşeye destek verecek yoksa güçlerini savaşlarda akan kanlardan alanlarmı? Savaş tanrısı saaş olmadan varolabilirmi sence? Tanrının tanrı olduğundan nekadar emin olabilirsin? Aldatılmadığına nekadar emin olabilirsin?
Post Reply