Seni Apoclypse'nin mabedinde zannediyordum,bizim diyarımızda Lloth diye biri yok siz tanıyormusunuz arkadaşlar
Zaten beni seni karşına getiren olay yanına küçük güçsüz bir dişi alıp cücelerin evine yaptığın rahatsızlık.Sanırım seni disiplin etmemiz gerekiyor...
3. sü senden daha güçlü ve zekiyim buna inan genç drow,yakında öğreneceksin herşeyi, üstlerinle nasıl konuşulacağını sana özel ders vererek öğreteceğim
Keşke ölsem diyeceksin... *evil*
(buranın mod arkı tartışma var diye düşünmesin biz düzeyli geyik tapıyoruz,akıllardan çıkmasın sakın haaaaa )
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Benim tanrıçam yüreğimde yaşıyor nereye gidersem Lloth da benimle birlikte gelir.Ama tanrın Apocalypse e saygım yok sanma,diyarda en saygı gösterdiim tanrıdır.Bu arada gücünü sözlerle gösteremezsin sadece kılıcın bunu kanıtlayabilir.
isim:Azazel
Irk:Wood Elf/Lycanthrope (Natural Werewolf )
Meslek:level.4 Fighter/level 1.Werewolf Lord
Göz Rengi:Yeşil
Boy,Saç Rengi:1,72,Kızıl
Alignment:True Neutral
Shevarash wrote:Heyt cüce biraderleri, kıyametin ayak seslerinde sizi temsil eden, usta Favored Soul of Calngeddin - Ransar Taşmiğfer`i izliyorsunuz değilmi (biraz reklamımsı oldu ama orada iyi bir cüce portresi çizmeye çalıştım, cüce sevenlerin hoşuna gidebilir )
İşte şavarast geldi, Anadolu' nun en baba yiğit cücesi Sansar Taşmiğfer .
Hiç bir ırk altedemez mi? Tamam o zaman çıkaralım bir half dragon bakalım ne yapacaksın
Eywallah Beckett, bana dokunmayan drow 1 yıl yaşasın!
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Beckett wrote:Seni Apoclypse'nin mabedinde zannediyordum,bizim diyarımızda Lloth diye biri yok siz tanıyormusunuz arkadaşlar
Zaten beni seni karşına getiren olay yanına küçük güçsüz bir dişi alıp cücelerin evine yaptığın rahatsızlık.Sanırım seni disiplin etmemiz gerekiyor...
3. sü senden daha güçlü ve zekiyim buna inan genç drow,yakında öğreneceksin herşeyi, üstlerinle nasıl konuşulacağını sana özel ders vererek öğreteceğim
Keşke ölsem diyeceksin... *evil*
(buranın mod arkı tartışma var diye düşünmesin biz düzeyli geyik tapıyoruz,akıllardan çıkmasın sakın haaaaa )