bende hep çok sevdiğim filmleri(lotr tabi)ağzım açık izlerim tabi ağzım açık olduğu için herşey girebilir bilemiyorum ..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Korsan filmlerinde bilmiyorum bambaşka bir hareket var gibi geliyor bana. Baştan sona hiç durmadan akıyor bu tip filmler. Hemen hemen tüm korsan filmleri böyle . Bi,lmiyorum siz ne düşünüyorsunuz?
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
güneş çarpması artı üç gün boyunca rom içmiş adam valla bende öyle olurum orda olsam düşünsene yemek yok su yok sadece rom birazda kuru meyve falan kuru şeyler
aslında benim bir imzam yok; çünkü beni tanıyanlar bana ihtiyacı olanlardır, bana ihtiyacı olanlar ise benim ihtiyacım olanlardır.
harbi ya ne güsel işte. için bi süper. babam içki koleksiyonu yapıyo. o kadar eski romlar var ki. bi kere birinden tattım manyak bişeydi. tatlıydı resmen. ama çok fena çarpıyo. iki 35lik rakıya bana mısın demeyen bünyem iki yudum romda coştu ehuehue