WOD player aranıyor...
-
wicked_one
- Kullanıcı

-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Ya benim için imkansız gün cuma ne güzel çarşamba perşembe diyoduk o gün hem vizem de var.
Hem bu arada iki kişi taksim iki kişi bakırköy dememiş mi. Yani bir eşitlik söz konusu. Bu oyunu kaçırmak istemiyorum yaa.
Hem bu arada iki kişi taksim iki kişi bakırköy dememiş mi. Yani bir eşitlik söz konusu. Bu oyunu kaçırmak istemiyorum yaa.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..arkadaşlar , cuma saat 19:00 bakırkö geçerliliğini koruo frontsideairle de görüştük msn de ona uygun bi olay ayarladık..saat 19:00 bakırköe herkesi beklerim cuma günü
(kaldı iki gün
)
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Peki beşiktaştan bakırköye otobüle nasıl geçebilirim?
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Peki beşiktaştan bakırköye otobüle nasıl geçebilirim?
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..direk otobüs yok sanırım oradan ama taxime dolmuşla geçip oradan dolmuşla bakırköe gelebilirsin ööle daha hızlı olur
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
Bu soruyu iki defa sormana gerek yoktu.Bana denk geldi anlatayım
şu şekilde geçebilirsin.Beşiktaştan bakırköye direk otobüs yok bu yüzden taksime gitmelisin önce, taksim otobüs durağından bakırköy otobüsleri var.Benim bildiğim yol bu ama daha pratik bir yol bilen varsa onuda dinleyelim
.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Walla bilmiom buluştuk konuştuk kaynaştık
nası olcak ona siz karar verin artık
ama yener bittin olm sen sana yedirecem ben kumpirleri

Evt arkadaşlar bu hafta sonu oyun olacakmı? şimdi günlerden perşembe ve bunu kararlaştırmamızın zamanı gelmedimi
Bayram dolayısıyla sınavlarıma bir hafta ara veriliyor yani bu önümüzdeki haftasonu ve tatilden yararlanıp hafta içide bir WOD çevirebilirmiyiz emreciğim? 
Saolasın emre ben yedim kumpirleri yeterince, zaten dışarda yedik kumpiri bi taraflarımız dondu
.
Saolasın emre ben yedim kumpirleri yeterince, zaten dışarda yedik kumpiri bi taraflarımız dondu
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
şimdi sevgili arkadaşlarım ben sizin karakter kağıtlarınızı hemen hemen hazırladım.. senaryoda büyük ölçüde tamamlandı, oyunun gidişatını bi iice oturttum kafada..bu noktada bizim karar vermemiz gereken herkese uyan bi günde hazır tatildende faydalanıp sabahtan akşama kadar şööle uzunca bi oyun çevirmek..ha unutmadan oyuna bi karakter daha eklenio yani oluonus 7 kişi , bu yüzden zati en basit olay bile baya bi uzun sürebilir
madem ööle herkez kendine uyan günleri yazsın saati sonrada kararlaştırabiliriz nası olsa...
Cuma günü akşam üstü uyanlar el kaldırsın..cuma akşamı oyuna ufak bi giriş yapıp karakterleri tanıtıcas gelmek isteyenler kendilerini listeye eklesinler
1-Emre...
1-Emre...
Arkadaşlar Cuma yani yarın oyun olacaktır akşam saat 5 gibi başlayalım derim ben. Görenler görmeyenlere duyursun