APIşIP KALMAK İSTEMEYEN AşşAğIYA BAKMASIN LÃ?TFEN HASTASI OLARAK JARLAXLE HAKKINDA Ã?NEMLİ BİR NOT!!!!!!! (**aşağıda ciddi bir spoiler bulunmaktadır**) JARLAXLE BAENRE!!!!
Jarlaxle Baenre evinin üçüncü oğlu olarak doğmuştur.... Gerisi Pyrosta:)
(Salvatore dostum olurda)
Anaaaaaa vallahiii çok ilginç yaa şimdi bunun hikayesini iyiden iyiye merak ettim. şu Silent blade de Jarlaxle dan da bahsediyor mu acaba???
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Spoi 2 hakkında; Yolları birleşecek mi tekrar? Hem bunlar nerede yazıyor? Jarlexe'den bahsedilir mi Liriel'in kitaplarında?
Jarlele kelimesi geçen her kitabı okumak istiyorum da.
Anaaa ikinci kere anaaaa vay beeee ama öyle de olmalıydı gerçi ama Drizztin tek olmadığını öğrenmek harbiden hoş oldu yavvv.. İnsana daha fazla umut veriyo...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Firble wrote:Anaaa ikinci kere anaaaa vay beeee ama öyle de olmalıydı gerçi ama Drizztin tek olmadığını öğrenmek harbiden hoş oldu yavvv.. İnsana daha fazla umut veriyo...
Yaaa sonuçta bu bilgillerden doğru yolu bulabilmiş bir drowun daha olduğunu öğrendim gibi geliyo bana... ))
HARBE GİDEN