istanbulda frp oynanabilecek mekanlar

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Lenethinia_Rosetta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lenethinia_Rosetta »

ya arkadaslar benim butun gecen senem karıncada gecti. hic oyle guzel biyer degil orası artık. eskiden severdim tanıdıklar fln vardı diye ama artk yeniyetme ozenti tiplerin en ugrak mekanı oldu orası bende gitmiyorum. eger frp mekanı arıyorsanız cafe beatles ı onerirm. gayet loş ve guzel bi mekan. muziklerde iyi. aga caminin sokagında biliyosunuzdur belki.. nyse yani karıncayı onermiyorum kısaca..
So many centuries So many Gods We are the prisoners of our own fantasies But now we are marching Against these Gods I'm the wizard, I will change it all...
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Ben beetles da da karıncada da bulundum ikisi de frp oynanabilecek mekan degil. frp sessiz ve konsantrasyonu bozmayacak bir mekanda oynanır ve bu mekanlarda ki ses ve gurultu seviyesi eşik degerin ustunde.

kadıkoy gitarı tek gecerim arkada frp odası var.
shalafi666
Kullanıcı
Kullanıcı

frp

Post by shalafi666 »

kadıköyde frp oynayan forum içinden bi gurup varsa tanışmak isterim istanbula yeni döndümde.
Gaara of the Sand
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gaara of the Sand »

ben Taksimdeki palyaço derim öglen haftasonu üst kat açık oluyo mekanla ilgilenen arkadaşa frp oynıyacagınızı söylerseniz fazladanda yardımcı olur.alt katta diger insanlar var rahatsız olurum diyenler 7-8 kişi gibi bir topluluk oluştururlarsa üst katı gündüz hafta içi hergün açıyo arkadaşlar. kadıköyde biber kafeyi tek geçerim aydın agbinin üfledigi zarla attack tutmazsa zaten başka türlü tutmaz. rahat ortamı özel odası ve güler yüzlü insanları ile tercih sebebidir benim favori mekanlarım bunlar
<strong><em>Moedasu youna atsu tamaschi !</em></strong>
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Bir yolunu bulup FRP'yi evde oynayın arkadaşlar... Cafe'de oynamak en en en ama en son tercihiniz olsun diye düşünüyorum...

Bizim şu anki devam eden oyunumuz performans olarak evde oynamaya başlayınca en az %100 arttı diyebilirim.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Post Reply