Panın Flüdü- Muhabbet

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Pan tapınağına hoş geldiniz hepiniz.

Düşündüğüm kadar uzun olmadı. Üç sayfa kadar yalnızca... Yine de plan hakkında görüşlerinizi almak isterim. Elflerin zeka düzeyleri epey üstün olduğundan ortalama 17 zekaya sahip bir ırkın kuracağı türden bir plan yapmaya çalıştım. Direk de belirtilmemiş epey elf vardı aranızda...

Bu arada bir kaç nokta uyanan arkadaşlar RP ye katılacak diğerlerinin uykuları bir hafta boyunca ağır kabul edilecek. Ama çabuk uyanıp RP ye katılın ki daha çok eğlenin. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Hadi ya ben sen uyandıracaksın diye uyanmamıştım.O zaman akşama sen beni uyandır ya da ben akşama kendim uyanırım
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Oooo Edmond kardeş yeterki sen iste uyandırırım seni.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Doğrusunu söyleyeyim. Sufi benden çok daha yaratıcı çıktı. Yüz boyama konusunda.. Kendisini ve Noveli ayrı ayrı kutluyorum.

Kutlarım Sufi
Kutlarım ufaklık ( bu Novel içindi) : )
HARBE GİDEN
Sufi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufi »

heheh teşekkürler, ikimiz adına da :p
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ã?ocuklar çok güzel rol yapıyorsunuz. Sanırım en iyi rol yapan grubumsunuz. Gerçi ilk oyunum :..... ) ) ) )

Ama hakkaten her karakter son derece özgün ve özgünlüğünü çok hoş şekilde vurguluyor. Çok zevkli geçiyor oyun benim adıma... :)
HARBE GİDEN
slickblade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by slickblade »

Sruti de maceraya katıldı. Okuma bilmeyen, çalgı tıngırtamayan ozanımız :w00t:
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hoşgelsin Struti... Doğrusu beni uzun uzun düşündüren bir giriş yapmışsın. Dorleon a hoş geldin kardeeeeş.

şimdi bakalım eğer çağrıya uyan grubun içindeysen büyük bir işin içine girdin... Eh ne diyeyim kolay gelsin. : )
HARBE GİDEN
slickblade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by slickblade »

Bir de NOVEL denemesi yaptım ama hayallerinizdekini karşılayacağını sanmıyorum

Image
:plotting: :D
Sufi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufi »

eline sağlık ben çok beğendim. tastamam novel olmuş işte :clap: :w00t:
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Kardeş daha ileride senden oyunun diğer karakterlerinin de resimlerini bekliyorum. : )

Çok değişik bir giriş olmuş. : ) Ama bi iki noktayı hatırlatayım dedim. Cücelerden çok azı Anadoluda serbestçe dolaşıyo. Elfler de dolaştı mı kılık değiştiriyorlar. Birçok insan elflerin var olduğuna bile inanmıyor. ( Rahip bir istisna denebilir. : ) )

Bunlar aklında olsun. Gerçi sonuçta cüceye rastlaman imkansız değil. Yazdığında sorun yok o nedenle.

Umarım RP yi sevmişindir. Yorumlarını hem benle hem de oynayanlarla ilgili bekliyom...
HARBE GİDEN
slickblade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by slickblade »

Oyun benm için ilk ve ilk oyunumun karakter yaratma,skiller açısından bu kadar serbest , konu ve zaman açısından da güzel olması gerçekten iyi. RPyi zaten az da olsa bilir ve yapardım. Ama tam olarak bir Frp'ye hiç girmemiştim.
Aslında daha önce çok oynamadığımı düşünürsek bir DMi eleştirmem çok da normal olmaz ama bir kitap yazarı gibi düşünürsek epey iyisin :D
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eh bu da benim ilk oyunum sayılır. Aslında bu klasik RPlerden epey bi farklı... Ama artık hangisinin daha iyi olduğunu diğer RPlere de katılanlar söler.
HARBE GİDEN
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Vallahi Efla ne diyeyim. Hikayenin tüm senaryosunu kıracak ayrıntılar vardı. O nedenle belirli noktaları değiştirdim. Sadece benim olduğunu yazdığım olaylar gerçektede olmuş oluyor. Apollon tapınağının savunması genelde bu kadar güzel bir müziği taktir edemeyenlerin elbette cezalandırılması gerektiği yönünde olacak. Anadoluda doğal olarak Apollon tapınakları da göreceksiniz. Pana olanları duysalar da zaten önemsemeyecekler. Pan onlar için çok önemsiz küçük bir tanrı. Bunları bilgi olarak yazayım dedim. Ama sen karakterini farklı kurgulayabilirsin tabii ki.
HARBE GİDEN
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Abi benim oyuna devam edbilmem için kendime en azından bir görev belirlemem gerek. Yani panın flüdünün peşinden gidip apollona dersini vermek soların için bir aaç olamaz.

Bu arada kulak meselesini ben de yazmayı düşündüm. Midas herkesten saklıyor esasında ama bilgilendirmede yer verdiğin için bilindiğini sanmıştım.

Bakalım oynayabildiğim yere kadar. Renk katması için apollonun tarafında biri olmasının iiyi olacağını düşünmüştüm ama sanırım pek şansım da yokmuş.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Locked