Ödüllü 4. Frpworld Kısa Hikaye Yarışması

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

ya bugün tüm öyküler sitede gösterirmeye başlamayacak mıydı? arkadaşların öykülerini çok merakediyorum. kimsenin de umrunda deil yarışma. geçen yarışmalar sanki daha güzel geçiyodu. bu çok sessiz sakin oldu.
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Akşam 7'den sonra yayınlayacağım.

Evet katılım bu sefer az oldu, katılım süresini uzatmayı da düşündük ama mevcut listeye yeni bir ismin eklenmeyeceğini düşündüğüm için süreyi uzatmadım.

Yaz aylarında olduğumuz için biraz normal katılımın az olması. Bir dahaki sefere daha bol katılımlı geçer umarım.

Hikaye gönderen herkese teşekkür ederim. Hepinize iyi şanslar.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Yarışmaya katılan herkese çok teşekkürler. Bogus'a da, yarım bırakatığım işi, hiçbir çıkarı olmamasına rağmen çok güzel idare ettiği için teşekkür ederim. Tabi gönül isterdi ki katılım daha çok olsun. Ama olsun :) Umarım katılan herkes eğlenmiştir. şimdi ben de hikayeleri okuyacağım.

Hepinize bol şans.
Been there. Seen that. Got the scars.
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Hikaye gönderen yarışmacı arkadaşlar,

Ne kadar zor ve mağdur duruma düştüğünüzün farkındayım. Ama büyük bir şanssızlık eseri Hikaye yarışmasının sonuçlarının açıklanacağı zamanda site çöktü.

Sitenin olmadığı bir ortamda benden de kaynaklanan nedenlerle Jüri ekibi olarak pek organize olamadık.

Ancak tüm katılımcılara, ve yarışmayı takip eden kullanıcılara buradan söz veriyorum:

Yarışma sonucu 13 Eylül Perşembe günü açıklanacak.

<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Post Reply