İstanbul'da Buluşma ?

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Beni biliyorsunuz zaten :roll: İlk buluşmaya 1,5 saat önce gelen ben :D
Image
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

Ooo bizbizeyiz 6 kişicik :D İyi bakalım az olsun öz olsun diyelim o zaman, Pazar günü saat 1 de görüşmek üzere.

Umarım işi çıkan falan olmaz, zaten az kişiyiz :roll:
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Saat çok iyi olmuş. Birden önce gelmem zor olurdu. Görüşürüz artık :D
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ya zaten öncekinde o kadar çok kişiydik ki adam gibi kimseyi tanıma fırsatım olmamıştı :D

Bu da fazla mı az oldu ne? 8 iyiydi ya, önceki buluşmada bazı kişiler gidince geyik olmuştu :schemes: :P şaka şaka :angel:
Image
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

dondurma yemeye gidelim mi :roll:
Image
cheto
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by cheto »

Frp cafe tarzı bi mekan varsa oraya gideriz.One shot fln atarız zarı olan varsa getirsin(benimkiler eski dmimizde kalmıştı:D)Daha önce hiç birinizi görmediğimi sanıyorum o yüzden elinde players handbooklu bi tip görürseniz he bu cheto diyin:D
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

o zaman orta dünyaya gideriz. umarım yine konser filan yoktur giriş paralı değildir :)

evet çoğumuz birbirni tanımıyo görsede unutmuştur. bir betimleme yapalım. ne giyeceğimizi filan birbirimizi bulmamız daha kolay olur. ben alenthas ve mark ı bulurum rahatça mesela.

ben zar getiririm. 8)
Image
cheto
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by cheto »

aramızda dm vea st varmı?varsa haftalık bi grupta kurarız oynarız
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

ben masaüstünde dm lik yapamam :( ama belki gelecek olanlardan birisi yapabilir. güzel fikir aslında.
Image
cheto
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by cheto »

tabiki güzel bir fikir yoksa niçin toplanıoruz ki sadece forumdakilerin birbirini tanıması için mi?ben pek forumlarda takılmıorum zaten grup çıkarmak vea adam bulmak için.bursadan yeni taşındım istanbula o yüzden frp den çakan pek tanıdığım yok
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Sanırım orada her pazar konser var :( 3 hafta üst üste aynı gün bizim şanssızlığımıza konser olacak hali yok ya. Ne biçim kafeyse artık, adı orta dünya, kendisinin frp'yle alakası yok.
Image
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

ay sorma o merdivenleri çık çık bitmiyor bide, canım çıkmıştı her seferinde :) birde konser var giriş biletli ne sinir olmuştuk giremeyince.
Image
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

Orta Dünya güzel mekandı, han kıvamındaydı hem :D Ama konser falan olursa şansımıza bilemiycem.

Bende zar kural kitabı vs. istyosnaız getirirm, ama yok kuralsız taklırız diyosanız zar getrsem yeter :D Aslında normalde DM benim genelde ama, mümkünse oyuncu olmayı tercih ederim oyun yapıcaksak :evil:

Edit: Ooo bide ben Illyra ve Alenthas'ı görünce tanırım onlar beni tanımyıcak olsada :-P
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

:) orta dünya güzel güzel olmasınada işte konser oluyor.

Bizim gittiğimiz bi kafe daha vardı, o da tam zindana benziyordu. Küçük geçitler, alçak duvar felan. Ama oraya gitmeyiz herhalde :P
Image
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

zal ı diyon sen. orada klostrofbim tutuyo ama geçmiş olablir çünkü son günlerde sık ık asansöre biniyorum. mutlaka bir yer buluruz. ama cidden oyun oynamak için harika bir yer orası.
Image