Frp oynarken ne hissediyorsunuz? Yoksa gerçekten oradamÄ
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

İster kabul edin ister etmeyin ama FRP bir duygu işidir. Herkes yoğun yaşayamaz duyguları. Acıyı hissedemiyorsanız, Aşkı tadamıyorsanız, dostluğun anlamını bilmiyorsanız ve ağlamakla gülmenin doğallığını kabul edemiyorsanız FRP oynayamazsınız. Belki Savunma birliği değil mi bir duygu birliğinden bahsediyoruz. Hayal etme gücü herkes de olmaz....haksız mıyım?
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
xxxx
evet hakılısın hayal gücü olamayan bunu oynayamaz halay gücü olması için insanın öncelikle zeka sı da olması lazım(süper zeka demiyorum)
AMa bence kendine güven olduğu sürece herkes oynayabilir
AMa bence kendine güven olduğu sürece herkes oynayabilir
RPG işte adı üstünde rol yapma oyunu. Oturursun oyunu oynarsın, oynarken ROL yaparsın. Bence siz rol yapmanın ne olduğunu tartışıyorsunuz bunların RPG'yle alakası yok. Yani oynadığınız bir oyun, oynarsın, oradaki herşey orada kalır biter. Ha etkilendiğin hoşuna giden şeyler olur ama... Gerisi rolün yorumudur hissetmek falan filan. Ama FRP'yi sadece dünya'dan kurtulup kendini başka bir yerlere bağlama amacıyla oynarsan bu uyuşturucu kullanmaya benzer. Gerçekte bir aşk bulamadıysan bunu FRP'yle tatmin etmek mantıklı değildir... Yaşarsın eğlenirsin, ama olayların çözümü ve kurtuluşu FRP değil
xxxxxx
Evet işte Bu gelen Msjlardan en ilginç ve biraz açıklayıcı olması gerek.
Ama bece Sadece Oturup oynamakla bitmiyor. Bence kendimi orada Hissederek Geçiririm[\b]
Ama bece Sadece Oturup oynamakla bitmiyor. Bence kendimi orada Hissederek Geçiririm[\b]
Ölmeden Ã?nce Vicdanınla savaş.
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Re: xxxxxx
xF wrote:Evet işte Bu gelen Msjlardan en ilginç ve biraz açıklayıcı olması gerek.
Tamam işte rol yapmak ta hissetmektir...
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

Hissetmekte zaten kendini bazı şeylerden soyutlamaktır. Gerçek dünyada kazanamadıkların değil, niteliğinin FRP dünyasında ki gibi olamayacaklar için orada sahip olmak istersin demek istemiştim. Ve tiyatrocular bile oyunlşarını oynarken o gibi hissederek başarılı olurlar ve onlar için artık sahnedeki dünya dışında bir dünya yoktur bence FRP de böyle...
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
o anı yaşamak o anı hissetmek,o anı paylaşmak,o anda gülmek,o anda ağlamak,o anda savaşmak,o anda ölmek,o anda öldürmek.....
ama bu sadece o anda yapılan şeylerdir o an bitince,o andakiler, gerçek hayattaki savaşa dönmemizi engellemiyor.eğer o anı bu ana taşıyan biri varsa o insanda bir hata vardır ama ben bu iki ayrı hayatı birbirine karıştıracak biri olduğuna inanmıyorum..en azından benim tanıdığım ve bildiğim ve sevdiğim insanlar böyle değil....
ama bu sadece o anda yapılan şeylerdir o an bitince,o andakiler, gerçek hayattaki savaşa dönmemizi engellemiyor.eğer o anı bu ana taşıyan biri varsa o insanda bir hata vardır ama ben bu iki ayrı hayatı birbirine karıştıracak biri olduğuna inanmıyorum..en azından benim tanıdığım ve bildiğim ve sevdiğim insanlar böyle değil....
çok haklısın..ama fransa da insanlar metro istasyonlarına gece belli saatden sonra inip kılıç kalkan la combat sahnelerini falan oynuyolarmış ki bunlar hiçde masumabe olmuyomuş...çok yaralananlar olmuş..pyros wrote:zaten iki anı birbirine karıştırmak imkansız bence
nasıl olabilir ki?
ayrıca bizim medyada da çıkmıştı ...bir kız, karakteri oyunda babasını öldürdüğü için gidip gerçek babasını kılıçla doğramıştı...yani..işin tadını kaçıranlarda oluor...
daha önceki msj da attığım gibi vampirin lvl drain i ...sadece oyunda hissetmelisin... sokakta minion gibi dolaşmanın anlamı yok...
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

xxxxxx
türkiyede Doğu ANADOLu bçlgesinde olan bir olay bellli önemli ve tarihsel günlerde o zmana götürmek amacı ile eski oyunlar ve haretler düzenlenir (kılıç kalkan gibi) (yunanlıların denize dökülmesi gibi)
Ama kendilerini Hiç bir zaman Evde dahi haydee bire demezler.....
Cocuklarının Rüzgar değirmeni gibi dev zannetmezler.... Bizde Bu Oyalar arasında kendimizi Sadace O anlık orada hissederek geçirirsek sorun çıkmaz
Ama kendilerini Hiç bir zaman Evde dahi haydee bire demezler.....
Cocuklarının Rüzgar değirmeni gibi dev zannetmezler.... Bizde Bu Oyalar arasında kendimizi Sadace O anlık orada hissederek geçirirsek sorun çıkmaz
xxx
Hadi çıkım Karşıma FRP yi dış dünyada yaşatalım TAKSİMDE KARşIMA GELİN HAYDE BREEEEEE

Yok böyle bir şey yaw yOK

Yok böyle bir şey yaw yOK
Ben frp yi hissetmeden oynayan kimseyi görmedim.. hissetmeyende oynayamıyo zaten.. bir bakımada her oynadığım oyunda kendime bişeler katıp yani bişeler öğreniyorum.. Bu benim karakterimin gelişmesiyle alakalı bişe değil ben kişiliğimede bişeler katıyorum.. İnsanları daha kolay tanıyabilmek gibi..
acemiye yardım edin ki tanrılar sizi ödüllendirsin
xxx
Evet kendimizden bir şeyler katmakta çok mükemmel bir de 3D si güçlü olan FRP oyunlarında ekran kartımız da iyi ise orada kendimiz hissetmemek olmaz
ki