Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs
Yok, rogue olan sadece kilitleri açmaya çalışabilir. Bu arada fey steple evet parmaklıkların dışına çıkabilir. Bence önce rogue olan kapıyı. Ã?ünkü eninde sonunda bütün kelepçelerinizi ve kapıyı açacaktır deneye deneye! Kilitler DC:20, zaten maymuncuk da +2 veriyor. Tabii siz bilirsiniz yönlendirmiş olmayayım! Ben sadece kilitlerin (hangi sırayla olduğunu söylemen lazım) ne kadar sürede açıldığını size söylerim; her bir denemeye 1 dakika vereceğim zaten kendi kelepçesini açmıştı. Kapı ve diğerlerinin kelepçesini açar. Siz asıl ondan sonra ne yapacağınızı düşünün!Quarion wrote:zuhahaozaman belli maymuncuğu versin edmonda o fey step açsın kapıyı
.
Üç kişiler, dikkatleri dağınık ama savaşa hazır durumdalar. Ortam karanlık felan değil ve çıkış kapısına geçmeye kalkarsanız (bknz:Stealth) 2 kareden fazla yürüyeceğiniz için -5 stealth skill cezası alırsınız.Quarion wrote:Zaten amaç belli hücre kilidini açıp çıkçaz ama sonrası çok zor ordaki kağıt oynayanlar kaç kişi olabilir?
Yalnız şöyle bir avantaj söyleyeyim size: Aşağıya inerken baya çok merdivenlerden indiniz, yani nöbetçiler bağırsa bile yukarıya kadar gitmez sesleri. (özellikle çıkış kapısı kapalıyken hiç gitmez)
.
Arkadaşlar yapabilceğimiz 2 şey aklıma geldi,
1:Hücreden çıktıktan sonra kağıt oynayanlardan 2 sini halledicez ve birini benim trained skill intimidate le korkutup bize en kolay nerden çıkabiliceğimizi göstermesini sağlıcaz.
2:Hücreden çıktıktan sonra bu sefer adamların 3 ünü de öldürecez, sonra giysilerini giyecek 3 kişi ve o giysileri giyen 3 kişi diğer oyuncuları sanki komutana götürüyor gibi yapacak, eğer biri sorarsa, isyan çıkardılar dışarda komutan onlara işkence yapacak diyerek dışarı çıkarcak sonra allah ne verdiyse koş
Ama aklıma takılan soru şu silahsız nasıl öldüreceğiz?Ã?nce silah bulmamız gerekiyor.
1:Hücreden çıktıktan sonra kağıt oynayanlardan 2 sini halledicez ve birini benim trained skill intimidate le korkutup bize en kolay nerden çıkabiliceğimizi göstermesini sağlıcaz.
2:Hücreden çıktıktan sonra bu sefer adamların 3 ünü de öldürecez, sonra giysilerini giyecek 3 kişi ve o giysileri giyen 3 kişi diğer oyuncuları sanki komutana götürüyor gibi yapacak, eğer biri sorarsa, isyan çıkardılar dışarda komutan onlara işkence yapacak diyerek dışarı çıkarcak sonra allah ne verdiyse koş
Ama aklıma takılan soru şu silahsız nasıl öldüreceğiz?Ã?nce silah bulmamız gerekiyor.
Benim trained skill intimidatele yapsak bunu (+3 charisma olmasa, peki deQuarion wrote:Arkadaşlar yapabilceğimiz 2 şey aklıma geldi,
Öldürmek için yerden taş maş alıp kafalarına atabiliriz, ne kadar az öldürürsek o kadar kazançlı oluruz, zaman açısından yani.
Zaten Edmond büyü yapabilir, siz figtherlar da masaları devirirsiniz, kağıt oynarsınız
ACid Arrrow yaptım mı, iki kişi farketmez, tak diye indiriverir maazallah.Quarion wrote:Hücrede taş nerden bulucaz, Edmond'u bende düşündüm ama 2 sini halledebilirmi aynı zamanda 2 sini halletçez ve birinin elinden kılıcını alacaz. Sen yap intimitade o farketmez adamlar kılıçlı
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Bana uyar.Ama üçüncünün ölmemesini nasıl sağlıyacağız, çünkü ben ilk 2'yi öldürdüğümde üçüncünün ölümüne üzerime dalması sırasında pek bir şansımız yok, savaşta da intimidate kullanılmaz diye biliyordum?Quarion wrote:Tamam ozaman 1.planımı yapıyoruz?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury