X-WORLD (Bir Frpworld Parodisi) - Tanıtım ve Yorumlar.

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

General Sacokhan eğitim sürecinde bizlere notlar da verecek, A'dan F'ye kadar gidecek bu not dağılımında bakalım kimler ne not alacak? :D
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Açıkçası ben Possessed'ın gücünü "Wish" büyüsüne benzetiyorum, o yüzden istesek bir sürü açık buluruz yani. Ne kadar az ayrıntılı ve aceleyle çizerse o kadar etkisiz olabilir yaptığı şeyler, tabi böyle diyerek Catboy'u etkilemek istemem ama etkilemiş bulundum yine de :evil:
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Edmond eğer gerçek hayattakine benzer ise G alır.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

5. bölümde Sacokhan, ilk dersi veriyor. Catboy ilk cezayı alıyor. Mark hünerlerini gösteriyor. Yeni bölüm yorumlarınızı bekliyorum... :D
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

catboy az da sinirlenmedi hani, neredeyse herkesi dövecek. şu piramitin önemini bir de biz de öğrensek, catboy da sağ sağlim kurtulsa bari :)
Image
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

catboy wrote:Possessed aslında 4. bölümde ressam olarak çizdiğin şeyleri gerçekten de çizsen süper olurdu, daha inandırıcı olurdu buraya koyardık filan o bir sayfa önce çizdiğin resim gibi... :D

Image

Sen söylersin de ben yapmaz mıyım :D İşte öyküde Possessed'in Alenthas'ı köşede otururken çizdiği kağıt. Eskiz havası vermeye çalıştım. Kağıt resmini de internetten buldum, isteyenlere kaynak belirtebilirim.

Son bölümü de okudum, heyecanla ilerliyoruz. Yau şu önceki bölüm sonraki bölüm kısımlarına bayılıyorum :D Yalnız biraz senaryo gibi yazıyorsun, yani betimlemeler bana göre biraz eksik. Mekan ve kişi betimlemesi pek geçmiyor. Belki bilerek böyle yazıyorsun bilmiyorum. Daha önceki öykülerin de böyleydi, tarzın mı acaba böyle. Bu arada belirtmeliyim; şu geçmişe gidip günümüze geri dönme olayları çok güzel. Böyle gelgitli öyküler hoşuma gidiyor.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

şimdilik Catboy'un notunu B'ye düşürdüm. Darkgnome'da B'ye düşmek için zorluyor. Mark hala A'sını koruyor, her belirgin hatanızda notunuzu düşürücem :)
And i still wonder if you ever wonder the same!...
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Bence Sacokhan benim notumu direk F'ye düşürmüş olacak ki kafama pompalı tüfeği dayadı sonunda... :D
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Darkgnome wrote: Saco: Hiç bir şey yapamıyor. Ezik! :evil:

Dikkat ettiyseniz sacoyu ayrı yazdım. Bizden ayrı olduğu için. Biz süper güçlüleriz. O ise sadece makam sahimi olmuş biri. Kim bilir nasıl olmuştur ki onu bizim gibi her şeye muktedir adamların yanına çocuk bakıcısı olarak gönderiyorlar. Hem demekki o kadar önemli değil ki bizden meydana gelecek bir kazadan dolayı yok olma tehlikesi diğerlerini ilgilendirmiyor. :evil:

(Gerçi saco kendi gücünü sonuna kadar saklama yapabilir. Güçler herkesin kişiliğine göre ise, saconun kişiliğine en uygunu çoğalabilme olacaktır. )
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ufff koptum :D
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

6. Bölüm için biraz diğer arkadaşları bekleyeyim dedim, daha okuyamayanlar oldu onların da yorumlarını öğrenmeden devam etmek olmaz. Sonra birikirse okumaları daha zorlaşacaktır. Ben de benim yazar olarak devamı hakkında merak ettiğim soruları sıralayayım buraya dedim...

1- Catboy'un Mısır ile nasıl bir bağı olabilir? Possessed'in çizdiği resme neden yöle bir tepki verdi? Illyra'nın keşfettiği kolyeye nedne bu kadar dokunmak istemişti?

2- Illyra'nın kuzgunu ne alemlerde ya? :D (Pek bu soru olmadı galiba...)

3- Efla nasıl tekerlekli sandalyeye mahkum oldu, önceden de hep böyle miydi yoksa bir kaza mı geçirdi?

4- Starfell'in gücünün herhangi bir sınırı var mı yoksa Dünya'nın ortasında yeni bir yıldız meydana getirebilir mi? (Doğal olarak potansiyel bir kıyamet getirici mi diye de sorabiliriz...)

5- Possessed'in yeteneğinin bir sonu yok mu? Her çizdiği gerçeğe mi dönüşüyor yoksa normal resimler de yapabilir mi?

6- Darkgnome, karakoldan nasıl kurtulabildi Firble tarafından yakalandığında? :D (Merak ediyorum işte...)

7- Edmond'un, Possessed'in bahsettiği kayıp çocukla bir bağlantısı var mı? Gerçekten de Illyra'nın dediği gibi çocuk bulunmuş muydu?

8- Catboy, Possessed ve Illyra'yı ölümlerine doğru yola çıkartacak mı yoksa Sacokhan onun beynini mi dağıtacak? Bu olayı nasıl kazasız belası atlatacaklar?

Sorular, umarım yanıtlara ulaşabilenleriniz olur... :D
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

1- Catboy'un Mısır ile nasıl bir bağı olabilir? Possessed'in çizdiği resme neden yöle bir tepki verdi? Illyra'nın keşfettiği kolyeye nedne bu kadar dokunmak istemişti?
bence o madalyon çok sevdiği birisine aitti. piramidin çökmesi sevdiği insanla alakası olabilir. demek ki catboy aslen mısırlıymış.

dışarıda gözcülük ediyor bargier :-P

3- Efla nasıl tekerlekli sandalyeye mahkum oldu, önceden de hep böyle miydi yoksa bir kaza mı geçirdi?
trafik kazası olabilir. ama tabii bilinmez

4- Starfell'in gücünün herhangi bir sınırı var mı yoksa Dünya'nın ortasında yeni bir yıldız meydana getirebilir mi? (Doğal olarak potansiyel bir kıyamet getirici mi diye de sorabiliriz...) sanırım süper nova dan öteski yoktur :D

5- Possessed'in yeteneğinin bir sonu yok mu? Her çizdiği gerçeğe mi dönüşüyor yoksa normal resimler de yapabilir mi?
normal resimlerde çizebilir, mesela manzara yada portre. tıpatıo çizerse gerçek olan bir şey zaten gerçekleşmez.

6- Darkgnome, karakoldan nasıl kurtulabildi Firble tarafından yakalandığında? :D (Merak ediyorum işte...)
gece parmaklıkları tahta yapıp, sonrada parçalayıp kaçmıştır.

7- Edmond'un, Possessed'in bahsettiği kayıp çocukla bir bağlantısı var mı? Gerçekten de Illyra'nın dediği gibi çocuk bulunmuş muydu?
çocuk bence bulunmuş ve gurubun arasında

8- Catboy, Possessed ve Illyra'yı ölümlerine doğru yola çıkartacak mı yoksa Sacokhan onun beynini mi dağıtacak? Bu olayı nasıl kazasız belası atlatacaklar?
bence kimse ölmeyecek. biraz diplomasi ile iş çözülebilir :)
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Illyra wrote:
gece parmaklıkları tahta yapıp, sonrada parçalayıp kaçmıştır.

)
Bence kuma dönüştürse daha kolay olurdu... :evil:
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Alıp kaçacaktı.

Kuzgunu uzak diyarlarda illyra için gözlemcilik yapıyor.

Bence doğuştan. O kadar kocaman bir kafayı nası taşısın ayakları :D

4- Starfell'in gücünün herhangi bir sınırı var mı yoksa Dünya'nın ortasında yeni bir yıldız meydana getirebilir mi? (Doğal olarak potansiyel bir kıyamet getirici mi diye de sorabiliriz...)

İş Starfell'e gelince tabiki gücümün bir sınırı olamaz :D En zayıf özelliği öfkeli oluşu bence çabuk dolmuşa geliyor.

Neden olmasın illyra nın dediklerine katılıyorum.

Darkgnome rüşvet vermiştir kesin. Yada komserin başının etni yemiştir. Adamlarda salmak zorunda kalmıştır. :D

Bence o çocuk edöondın ta kendisi

Bence starfell ortalığı biraz ısıtıcak. Bu şekilde bizde güçlerin nası kullanılacağını görmüş olucaz.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Catboy yoksa kara duman mı? Yoksa tesis aslında bir dharma istasyonu mu? Efla, John Locke'un kardeşi mi? Tamam, Lost 6. sezonu bekliyorum heyecanla, çok mu belli ettim ne? :D
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

yeni bir karakter yakında ekleyeceğim de: Dragon Knight! :D

Güçleri olan gruptan mı olsun yoksa General Sacokhan gibi normal insanları mı temsil etsin? Dragon Knight'ın yorumları ne acaba tabi öncelikle öyküde yer almak ister mi ona sormak lazım... :)
Post Reply