Ortak hikaye?

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Benim mantıgıma göre ascısı olmayan bir gemi olmaz olmamalı :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

ortak öykü olmasını ben de çok istiyorum ama katılanın olmayacağını bildiğimden başlatmak istemiyorum. ben katılırım diyen olur ama sonradan ortak öykü başladıktan 2 gün sonra siteye girmemeye başlar ve ortak öyküyü sürdürmekte zorlanırız. bu yüzden ortak öykülere ben yokum bir süre...
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

catboy wrote:ortak öykü olmasını ben de çok istiyorum ama katılanın olmayacağını bildiğimden başlatmak istemiyorum. ben katılırım diyen olur ama sonradan ortak öykü başladıktan 2 gün sonra siteye girmemeye başlar ve ortak öyküyü sürdürmekte zorlanırız. bu yüzden ortak öykülere ben yokum bir süre...
Anca şöyle olabilir belli günlerde dönerek oyun rp si şeklinde ilerletilir.. Ã?rneğin başlattık diyelim haftada 3 gün yada daha uzun sürsün millet zorlanmasın diyorsanız 2 gün post atma günü olur ama bunlar katılan kişilerin hepsini post günleri farklı olacak şekilde yapılır. Ã?rneğin 3 kişi diyelim ;

a kişisi; pazartesi, cuma
b kişisi; salı, çarşamba
c kişisi; perşembe, cumartesi gibi..

İki hafta üstüste atmayan kişide ortak öyküden çıkarılır mesela :wink:
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Eh Hikayeler konusunda eger Catboy bir sey diyorsa dogrudur.Bir hikaye baslatılcaksa beni en ön sıraya koymanızı istiyorum.Konusu ne olursa olsun Oyun ve Hikayelere katılcagım cünkü cok uzun zaman oldu frpworld de bir seyler paylasmayalı oynamayalı (gercek hayatta da nedense hayatımın en durgun 1 yılını yasadım bu konuda).Eh zaten bir hikaye baslarsa görürüm ben direk katılırım beklemekten baska yapcak birsey düsmüyor bana sanırım :)

Suanda site icinde devam eden bir oyun yok sanırım.Bu gercekten üzücü oldu benim icin cünkü frpworld e üye oldugumdan beri her zaman oyunlar oynanırdı (iyi yada kötü). :/ gercekten üzücü.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

WeS_DeX wrote:Suanda site icinde devam eden bir oyun yok sanırım.Bu gercekten üzücü oldu benim icin cünkü frpworld e üye oldugumdan beri her zaman oyunlar oynanırdı (iyi yada kötü). :/ gercekten üzücü.
Kişiler pek giremiyor.. Giren kişi sayısı oyuncu olursa ben başlatmayı düşünüyorum..
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Ortak hikayeye gelince catboysuz yürümeyecek bir iş oldu artık bu ortak hikaye o yüzden catboy bi el atsın artık bu işe diyorum :mrgreen:
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

aegron güzel önerilerde bulunmuş, aslında dediği şekilde olursa bir ortak hikaye olabilir tabi ama katılım potansiyeline bağlı. Wes_Dex zaten bir ortak öykü olursa katılmak isteyeceğini belirtmişti, Aegron da katılmak ister mi bir sorayım. Ã?nerilerde bulunduğuna göre katılmak istersin diye umuyorum.

Başka katılan olur mu peki? Edmond'a ben sordum, olumsuz yanıt aldım bir sakıncası olmayacağını düşünerek buradan belirteyim dedim. Alenthas, Clicks ve Lydronk gibi ortak öykülerin vazgeçilmez insanları da siteye eskisi gibi girmedikleri için ortak öykü başlatılacağından bile haberlerinin olacağını sanmıyorum.

Efla son ortak öyküde konuk olarak yer almıştı, belki yine öyle bir rolde yer alabilirse iyi olurdu. Firble'nin hala bana bir ortak öykü sözü var, ama Aralık ayının onun için son derece önemli olduğunun farkındayım, bu yüzden onu bu konuda sıkmak istemiyorum.

Neyse belki başka katılan olur, önce bir buradan sorayım sizlere. Katılımcı sayısı dörde ulaşırsa ortak öykü kesinlik kazanır, sonra da geçeceği evren ve konusu kararlaştırır, ardından da herkes karakterini belirler. Ama her şey sırayla... :)
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

En azından bir "hikaye" baslatma konusu dönüyor ki ben umudumu kaybetmistim :) hikaye ile ilgili ugrasılması gereken herhangi bir konuda yardımcı olabilirim.Ã?nümde 2 aylık huzur verici bi bosluk var o yüzden her konuyla ilgilenebilirim.Umarım olumlu bir sonuc alırız.Alenthas ile de görüsüyüm ben o zaman.Söyle ilgi cekici bir senaryo hazırlayıp diyar sakinlerinin ilgisini cekmemiz lazım ama Catboy :D
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Malesef düzenlilik konusunda söz veremiyorum. Okulum, projeler hayat tarzı vesaire yüzünden bazen interete girebilsem bile kafayı toparlayıp hikaye yazamıyorum. Katılmak isterdim ama genellikle benim katıldıklarım hikayenin sürekliliğini etkileyebiliyor.

Bu sene biraz yoğun bir sene benim için okul dışında ilgilenmeye çalıştığım şeyler de olduğundan.

Sürekli olarak yazamasam da yine konuk bir karakterle yazabilirim memnuniyetle...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Bu başlıkta dediğim gibi bence bilim-kurgu temalı bir ortak hikayeli olmalı :P
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

catboy wrote:...ortak öykü başlatılacağından bile haberlerinin olacağını sanmıyorum.
Haberim olur olmasına da, katılabilir miyim, ne sıklıkta katılabilirim, ne koşullar altında katılabilirim onu bilmiyorum. Siz ben yokmuşum gibi davranabilirsiniz şimdilik :P
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Kedioğlan beni yaz bir kere ben kesin varım bu işte :mrgreen:

Üç kişi olduk bile hadi bakalım kaldı bir..
Dura
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dura »

çok sık kontrol edemeyebilirim.. ama en az günde 1 kere uğrarım diye düşünüyorum.. bu sıklık eğer uygun değilse hiç kasmaya lüzum yok..

ama bu ihtiyarı bu şartlar altında idare ederiz diye düşünen varsa katılmak hoşuma gider..
Aurë entuluva...!!
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

her gün en az girip bir kere yazabilmeyi gerçekten de başarabilirsen muazzam olurdu ama bu sefer aegronun önerisini uygulamaktan yanayım. oyunlar gibi de çok yavaş ilerlemesini istemiyorum, artık belli bir düzen uygulayacağız... :)
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

catboy wrote:her gün en az girip bir kere yazabilmeyi gerçekten de başarabilirsen muazzam olurdu ama bu sefer aegronun önerisini uygulamaktan yanayım. oyunlar gibi de çok yavaş ilerlemesini istemiyorum, artık belli bir düzen uygulayacağız... :)
En mantıklı su anda bu şekilde gözüüyor. Baktık katılım artıyo sıklaştırabiliriz..
Post Reply