Ortak hikaye?
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Anca şöyle olabilir belli günlerde dönerek oyun rp si şeklinde ilerletilir.. Ã?rneğin başlattık diyelim haftada 3 gün yada daha uzun sürsün millet zorlanmasın diyorsanız 2 gün post atma günü olur ama bunlar katılan kişilerin hepsini post günleri farklı olacak şekilde yapılır. Ã?rneğin 3 kişi diyelim ;catboy wrote:ortak öykü olmasını ben de çok istiyorum ama katılanın olmayacağını bildiğimden başlatmak istemiyorum. ben katılırım diyen olur ama sonradan ortak öykü başladıktan 2 gün sonra siteye girmemeye başlar ve ortak öyküyü sürdürmekte zorlanırız. bu yüzden ortak öykülere ben yokum bir süre...
a kişisi; pazartesi, cuma
b kişisi; salı, çarşamba
c kişisi; perşembe, cumartesi gibi..
İki hafta üstüste atmayan kişide ortak öyküden çıkarılır mesela
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

Eh Hikayeler konusunda eger Catboy bir sey diyorsa dogrudur.Bir hikaye baslatılcaksa beni en ön sıraya koymanızı istiyorum.Konusu ne olursa olsun Oyun ve Hikayelere katılcagım cünkü cok uzun zaman oldu frpworld de bir seyler paylasmayalı oynamayalı (gercek hayatta da nedense hayatımın en durgun 1 yılını yasadım bu konuda).Eh zaten bir hikaye baslarsa görürüm ben direk katılırım beklemekten baska yapcak birsey düsmüyor bana sanırım 
Suanda site icinde devam eden bir oyun yok sanırım.Bu gercekten üzücü oldu benim icin cünkü frpworld e üye oldugumdan beri her zaman oyunlar oynanırdı (iyi yada kötü). :/ gercekten üzücü.
Suanda site icinde devam eden bir oyun yok sanırım.Bu gercekten üzücü oldu benim icin cünkü frpworld e üye oldugumdan beri her zaman oyunlar oynanırdı (iyi yada kötü). :/ gercekten üzücü.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Kişiler pek giremiyor.. Giren kişi sayısı oyuncu olursa ben başlatmayı düşünüyorum..WeS_DeX wrote:Suanda site icinde devam eden bir oyun yok sanırım.Bu gercekten üzücü oldu benim icin cünkü frpworld e üye oldugumdan beri her zaman oyunlar oynanırdı (iyi yada kötü). :/ gercekten üzücü.

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

aegron güzel önerilerde bulunmuş, aslında dediği şekilde olursa bir ortak hikaye olabilir tabi ama katılım potansiyeline bağlı. Wes_Dex zaten bir ortak öykü olursa katılmak isteyeceğini belirtmişti, Aegron da katılmak ister mi bir sorayım. Ã?nerilerde bulunduğuna göre katılmak istersin diye umuyorum.
Başka katılan olur mu peki? Edmond'a ben sordum, olumsuz yanıt aldım bir sakıncası olmayacağını düşünerek buradan belirteyim dedim. Alenthas, Clicks ve Lydronk gibi ortak öykülerin vazgeçilmez insanları da siteye eskisi gibi girmedikleri için ortak öykü başlatılacağından bile haberlerinin olacağını sanmıyorum.
Efla son ortak öyküde konuk olarak yer almıştı, belki yine öyle bir rolde yer alabilirse iyi olurdu. Firble'nin hala bana bir ortak öykü sözü var, ama Aralık ayının onun için son derece önemli olduğunun farkındayım, bu yüzden onu bu konuda sıkmak istemiyorum.
Neyse belki başka katılan olur, önce bir buradan sorayım sizlere. Katılımcı sayısı dörde ulaşırsa ortak öykü kesinlik kazanır, sonra da geçeceği evren ve konusu kararlaştırır, ardından da herkes karakterini belirler. Ama her şey sırayla...
Başka katılan olur mu peki? Edmond'a ben sordum, olumsuz yanıt aldım bir sakıncası olmayacağını düşünerek buradan belirteyim dedim. Alenthas, Clicks ve Lydronk gibi ortak öykülerin vazgeçilmez insanları da siteye eskisi gibi girmedikleri için ortak öykü başlatılacağından bile haberlerinin olacağını sanmıyorum.
Efla son ortak öyküde konuk olarak yer almıştı, belki yine öyle bir rolde yer alabilirse iyi olurdu. Firble'nin hala bana bir ortak öykü sözü var, ama Aralık ayının onun için son derece önemli olduğunun farkındayım, bu yüzden onu bu konuda sıkmak istemiyorum.
Neyse belki başka katılan olur, önce bir buradan sorayım sizlere. Katılımcı sayısı dörde ulaşırsa ortak öykü kesinlik kazanır, sonra da geçeceği evren ve konusu kararlaştırır, ardından da herkes karakterini belirler. Ama her şey sırayla...
En azından bir "hikaye" baslatma konusu dönüyor ki ben umudumu kaybetmistim
hikaye ile ilgili ugrasılması gereken herhangi bir konuda yardımcı olabilirim.Ã?nümde 2 aylık huzur verici bi bosluk var o yüzden her konuyla ilgilenebilirim.Umarım olumlu bir sonuc alırız.Alenthas ile de görüsüyüm ben o zaman.Söyle ilgi cekici bir senaryo hazırlayıp diyar sakinlerinin ilgisini cekmemiz lazım ama Catboy 
Malesef düzenlilik konusunda söz veremiyorum. Okulum, projeler hayat tarzı vesaire yüzünden bazen interete girebilsem bile kafayı toparlayıp hikaye yazamıyorum. Katılmak isterdim ama genellikle benim katıldıklarım hikayenin sürekliliğini etkileyebiliyor.
Bu sene biraz yoğun bir sene benim için okul dışında ilgilenmeye çalıştığım şeyler de olduğundan.
Sürekli olarak yazamasam da yine konuk bir karakterle yazabilirim memnuniyetle...
Bu sene biraz yoğun bir sene benim için okul dışında ilgilenmeye çalıştığım şeyler de olduğundan.
Sürekli olarak yazamasam da yine konuk bir karakterle yazabilirim memnuniyetle...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

En mantıklı su anda bu şekilde gözüüyor. Baktık katılım artıyo sıklaştırabiliriz..catboy wrote:her gün en az girip bir kere yazabilmeyi gerçekten de başarabilirsen muazzam olurdu ama bu sefer aegronun önerisini uygulamaktan yanayım. oyunlar gibi de çok yavaş ilerlemesini istemiyorum, artık belli bir düzen uygulayacağız...