Türküler ve FRP

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

fingolfin wrote:black/death metal kaldırmıyor benim kafam. pek de uygun olduğunu düşünmüyorum açıkçası...
kendimi bir kaç FRP ortamında düşündüm, arkada black, death filan düşündüm... belki combatta, ama orada da power metal daha iyi gider gibi... yok ben de uyduramadım black ve death'ı.
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sowtim »

Özellikle müzikte bir grubun genresini keskin çizgilerle ayıramayız... Adamların power tarzında şarkıları olabilir ama genel olarak metal diye geçiyo...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

Blind Guardian'ın türkiye temsilcisi olarak belirtmek isterim ki bG'nin türü power'dir, her ne kadar bu sınıflandırma olayına karşı olsam da bu bir gerçek...
War, war never changes...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Özellikle müzikte bir grubun genresini keskin çizgilerle ayıramayız... Adamların power tarzında şarkıları olabilir ama genel olarak metal diye geçiyo...
doğru tabiadamlar metal yapıyorda metal çok geniş bir kavram,yani tam olarak yaptıkları 'power metal'.
pelinpel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pelinpel »

Power metal özellikle combat bölümlerinde iyi gidiyor, ormanda ya da yer altında dolaşırken de burzum dinlemenizi öneririm feci kıllandırıyor ortamı
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
Post Reply