İZMİR TAYFASI

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Olabilir valla bende full İzmirdeyim bu yaz. :)
Image
-------------------------------------------------------------

UNOFFİCİAL SİTE PSİKOPATI.
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Hayır buluşmayın sakın. Beni bekleyin. Bensiz olmaz. Kızarım bak. :rant:
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Barzini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Barzini »

yahu izmirliler biz buluşsak ta WizardofQuarks gelince gene buluşsak olmazmı
-Fac fortia et patere-
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

Nerede? Ne zaman?
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Barzini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Barzini »

Pek sayın ve değerli İzmir tayfası;
5 AğUSTOS 2007 pazar günü bir İzmir buluşması ayarlayalım şöyle organizatörlüğü kimsenin üzerine yıkmadan ortaklaşa belirlenen mekan ve satte, ben tarihi söylemiş bulundum çünkü birisi çıkıpta söylemden kimse kılını kıpırdatmaz olmuş İzmirlilerin. Ne bu haliniz be küresel ısınma başınıza mı vurdu? Canlanın bakayım biraz. 5 AğUSTOSta buluşuyoruz dedim.

MEKAN VE SAAT TARTIşALIM...
Saygılarımla; Don Barzini
-Fac fortia et patere-
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Valla 5 ağustos kabus gibi olur sıcaklık açısından. Sakın öğlen buluşma olmasın beyniniz akar aman diyim. Ben size bir öneri sunayım tren istasyonunun orada eski ev kültür kafe diye bir yer var bayağı esiyor orası. Masaları birleştirip oyun oynayabilirsiniz, kimse birşey demez, biz zamanında oynadık orada oyun.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Barzini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Barzini »

arkadaşlar 5 ağustos pazar günü buluşalım dedim ama site halen daha uyumakta tarih uymadıysa cumartesiye alalım buluşmayı ama biraz fikir üretin gözünüzü seveyim nedir bu uyuşukluk ben bulaşmayayım demek ya eski ev dendi akşam üstü en erken başka fikir üreten yok mu en azından ben gelirim falan deyin.

NOT: Küresel ısınma ve çöl sıcakları nedeniyle buluşmanın en erken saat:18:00 da olmasını talep ediyorum.
-Fac fortia et patere-
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

:D Bence 17:00 - 17:30 arası deyin çünkü eninde sonunda gecikenler olacak onları bekleyeceksiniz...Ben kesin gelirim diyemem eğer yazlığa gitmezsem Azalin ile şöyle bir uğrarız.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Barzini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Barzini »

tabiki buluşma iptal oldu ve ben dahil kimse gitmedi :)
-Fac fortia et patere-
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Sevgili izmir tayfası yakın bi zamanda acemi 2-3 playera bornowada oyun oynatabilecek bi dm varmı ????
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Barzini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Barzini »

Arunt_Khan cım o seslendiğin çok sevili izmir tayfası kusura bakma ama bi taraflarını kaldırıp buluşmaya fln gelemiyolar Dm bulunursa bana haber ediverin ben seve seve gelirim.
-Fac fortia et patere-
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

az olsun öz olsun Barış.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Barzini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Barzini »

öle olsun kalabalık olsun farketmez benim için maksat eğlenmek tanışmak değil mi?
-Fac fortia et patere-
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Evet. Ne demişler, nerde çokluk :-P
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

<Kapı Açılır> "İzmir'e Laf mı Geldi?!" <Karanlık Gece Arka Planda şimşek>

Ben de kendimi İzmir Tayfasından sayıyorum ve toplanılama olayı gitgide nükte dolu oluyor.

------

Kişisel değil sadece örnek olsun diye kullanıyorum diyince alınmayacağını umuyorum (genelde boş olur böyle umutlar ya.. heh ) Barzini ama aşağıdaki örnek muazzam:
Barzini wrote:o seslendiğin çok sevili izmir tayfası kusura bakma ama bi taraflarını kaldırıp buluşmaya fln gelemiyolar Dm bulunursa bana haber ediverin ben seve seve gelirim.

Feci genelliyorum:

Bir kullanıcı, kişi bir şeyler düzenlemeyi düşünüyor. Genellikle zeki insanlar buralarda olduğundan, fikirler de iyi oluyor. Yalnız uğraş ve emeğe gelince yarı yoldan dönmeler, az plan yapma yüzünden başarısızlıklar falan oluyor.

Hani basit bir buluşma içinde bu kadar büyük laf edilirmi.. Aslında edilir ama genel olarak projelerin iptali ve can sıkılıp, küsmeler konusunda karalıyorum bunu.

------

İzmir'de DM bulmak cidden zor. Sebebi de Barzani'nin yazısında müthiş ironik bir biçimde duruyor bence. Genel olarak bir şeyler hayal ediliyor ama uğraşılmıyor ve DMlik de ciddin uzun vadede çok uğraş isteyen bir uğraş.

-----

En sonda Barzaniden özür diliyorum yazısını genelleme de kullandığım için. "Eğlenmek ciddi bir iştir" lafını sürekli sarfaden birisi olarak, bu konuda çok iyi bir örnek olduğunu düşündüm.

NOT(i):Arunt_Khan, hani o post oyun bulma odası forumuna daha iyi uyuyorda, üstat ben bir arkadaşa kişisel olarak sorayım, bakalım ilgilenecek mi..

NOT (ii): Neden ben oynatmıyorum:

Haftada 3 oyuna DMlik yapıyorum toplam 10 civarı oyuncum var. Kısaca 2 haftada 5 oyun gibi bir ortalama ile gidiyorum. (Keşke şansım olsa daha çok insanla iyi zaman geçirebilsem.. ama yemek için çalışmak gerekiyor.. Heh )

NOT (iii):
Anchorite bir zamanlar wrote:İzmir Tayfası, 'hep beraber toplanıyoruz' dışında;(Hani grupların toplanmasının zor olduğundan söylüyorum) Eğer izmir etrafındaysanız, yemek yerken, bir iki bira içerken FRP geyiği falan yapmak isteyen varsa Bornova, Kordon'da falan bir barda veya öyle bir yerde buluşalım.
Mesala bu çarşamba akşamüstü Alsancak ---> PM
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Post Reply