dwaxer wrote:.
Kim ne kadar yaralı, ben şaşırdım hesabı? :schemes: Soundburst falan olduk ya... İlk yardıma ihtiyacı olan el kaldırsın.
.
Huor orda yatmış ağlıyo daha ne olsun.
Beni yanlız bıraktınız arkada parti veriyorsunuz.
Allahtan Yeni var, Yeni benim vurduğum adama yapaydın büyünü keşke.
O zaman en iyisi glitterdust yapim ben yoksa bunlar hep bize saldırıcak. Etraflarını parlayan tozlarla kaplarım. Olaf sen Huor'u iyileştir. Wulfgar oradan geri çekil. Hepimizin canı azaldı. Glitterdust yapim yada wulfgar geri çekil , rahiplere web atim. Ama gölgedekiler yine sonraki tur saklnıp saldırır.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Mark wrote:O zaman en iyisi glitterdust yapim ben yoksa bunlar hep bize saldırıcak. Etraflarını parlayan tozlarla kaplarım. Olaf sen Huor'u iyileştir. Wulfgar oradan geri çekil. Hepimizin canı azaldı. Glitterdust yapim yada wulfgar geri çekil , rahiplere web atim. Ama gölgedekiler yine sonraki tur saklnıp saldırır.
Ya adama ayı gibi vurdum ölmesi lazım, çekilmiycem.
22+14=36 vurdum
Soundbursttan toplam 7 vitality yemişiz.
15 Shan şerefsizi vurmuş bana.
Daha 17 vitality var bende.
Tersyuz wrote:O diil de Olaf hala ayakta hayırlı bir şey olmasa gerek.
Sorma, fobi oldu bende durmadan koruma büyüleri yapıyorum bir şey olmasın diye; AC bende baya yükselmiş olması lazım.
Tersyuz sen de diyorsun ki beni bıraktılar; ayıp yaw, zıp diye öne atılan sen değil misin her zaman? Bir gün kesilip gideceksin doğal olarak. :schemes: En cesurlar ve aptallar ve şanssızlar önce ölür.
.